2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
عزیزم‌من ی مدل خارجی دارم اوندفعه دکتر بهم داد ایندفعه ایرانی استفاده میکنم میخوای بهت بدم 

قربونت برم عزیزدلم مرسی مهربون من شیراز نیستم بعدم چون حساسیت دادم دنبال همون سیکلوژیستم که مطمئنم با بدنم سازگاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما واسه استراحت بعد انتقال حتما باید به پشت خوابید؟ به پهلو خوابیدن مشکل داره؟ من مهر های کمرم در ...

به پهلو چپ بخوابی بهتره چون خون رسانی به رحم تو این حالت بیشتره

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام بچه ها آنا جون نی نیش به دنیا اومده؟ خبری ازش نیست

سلام 

۲۲ مهر به دنیا اومد خداروشکر

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

دوستان توروخدا یکی جواب منو بده... 

جنین 2 روزه بهتره برا انتقال یا جنین سه روزه یا 5 روزه؟ 

کدومش بهتر میگیره و بهتر لانه گزینی میکنه؟ 

اینکه فاصله بین پانکچر 2 روز باشه فقط، به ضرر نیست؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
من از شش سال پیش که درمان رو شروع کردم روزی نبوده که متفورمین نخورم. ربطی به سیکل نداره. برای پلی کی ...

سلام با خوردن متفورمین پریود میشین؟؟؟

من واسه پریودم قبلا دوفاستون میدادن اینسری گفتن متفورمین بخورم منتظرم ببینم پریود میشم یا نه ؟

خداجونم شکرت       
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

خدا رو شکر انشاالله که قدمش خیر باشه .نامدار باشه...زیر سایه پدر  و مادرش بزرگ بشه و عاقبت بخیر بشه ...

واسه ما هم دعا کن ...

آنا جون فرصت پیدا کردی یه سری هم بزن اینجا...

خواستم جواب ازمایشاتم رو نگاه کنی ببینی چه داروهایی لازم دارم ...

فدات 😚😚

بچه ها جواب آزمایش تیروئید تنها بنظرتون بیشتر از یه هفته طول میکشه؟؟ چقد هست هزینش؟ من خودم از دکتر ...

دکتر غدد اگه برات اورژانسی بزنه دوساعته آماده میشه 

بهتر که داری چک میکنی منم میخوام اوایل ماه بعد بدم 

خداجونم شکرت       
دوستان توروخدا یکی جواب منو بده...  جنین 2 روزه بهتره برا انتقال یا جنین سه روزه یا 5 روزه؟&nb ...

عزیزم مهم کیفیت جنین هست ..چند سلولی باشه ...زیاد فرق نداره ..منم سه روز یا دو روز پانکچر و انتقال فرق داشت ...

فقط مثبت فکر کن و امیدوار باش ...این از همه مهمتره..انشاالله که خیر برات.