2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047554 بازدید | 684608 پست
ذخیره تخمک بالا و داشتن موهای زائد و من تنها چاقی شکمی دارم همون اولین ویزیت برام نوشت

ذخیرت چنده عزیزم؟؟

من موی زائد ک ندارم.البته فک کنم چون زیر ۳۰ ام.. بعد سی در میاد خودبخود😁

من وزنم ۶۳ ایناس.همیشه همینم.. هیچوقتم رژیم نگرفتم ک کم کنم..غدامم همیشه یه اندازه اس.هرچی دوست دارم میخورم😆وزنمم ثابته.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخیرت چنده عزیزم؟؟ من موی زائد ک ندارم.البته فک کنم چون زیر ۳۰ ام.. بعد سی در میاد خودبخود😁 من وز ...

من ذخیره تخمکم ۱۴.۵ رنج آزمایشگاه ۷ بود وزنم نرماله فقط یک کم شکم دارم موهای زائدم چونه دارم ولی الان لیزر کردما  

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه ها انوکسا حالا هر دوزی قوی تره یا سلکسان یا هپارین؟؟؟

این ستا تو یه خانوادن دیگه درسته؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من گویا دچار اشتباه شدم. متفورمین داروی مامانم بود من فکر کردم منم داشتم. رفتم توی نسخه هام د ...

ازقبل پانکچرمیدن اصلایکی دوماه قبل انتقال ب من دکتردادهفته اول روزی دوتابعدسه تاتااخربارداری بایدخورد،من مقاومت ب انسولین دارم ماهامستعددیابتیم مثل اینکه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من ذخیره تخمکم ۱۴.۵ رنج آزمایشگاه ۷ بود وزنم نرماله فقط یک کم شکم دارم موهای زائدم چونه دارم ولی الا ...

عزیزم چند وقته لیزر کردین؟برنگشته؟منم رو چونه موی زائد دارم میخواستم برم لیزر کنم ولی میترسم برگرده

خدا جونم شکرت...
بچه ها انوکسا حالا هر دوزی قوی تره یا سلکسان یا هپارین؟؟؟ این ستا تو یه خانوادن دیگه درسته؟؟

هر سه تا یکین خانم دکتر تو انتقال هپارین میدن بعد از بارداری انوکسپارین ۴۰۰۰ میدن

من ذخیره تخمکم ۱۴.۵ رنج آزمایشگاه ۷ بود وزنم نرماله فقط یک کم شکم دارم موهای زائدم چونه دارم ولی الا ...

ماشالا ذخیرررره... پخش کن بین اینایی که کمه ذخیرشون...😁😁

بعد هرماه پریود میشدی ؟؟

شکمو ک همه دارن یذره.. اینایی ک زایمان کردن بیشتر..

باز من هر کی میبینتم میگه شکم پهلوت کمتره اما ورم معده دارم لعنتی😒

هر سه تا یکین خانم دکتر تو انتقال هپارین میدن بعد از بارداری انوکسپارین ۴۰۰۰ میدن

آره من انتقال قبلی هپارین داشتم. میخاستم ببینم اگه اونا قوی تره و منم مشکل انعقادی دارم اوناره بگم بده‌.

هرچند خانوم دکتر خودش بیشتر هواسش هست.

ازقبل پانکچرمیدن اصلایکی دوماه قبل انتقال ب من دکتردادهفته اول روزی دوتابعدسه تاتااخربارداری بایدخور ...

جانان توام ازمایش های مخصوصش رو دادی فهمیدی مقاومت ب انسولین داری...؟

ذخیرت چنده؟

عزیزم چند وقته لیزر کردین؟برنگشته؟منم رو چونه موی زائد دارم میخواستم برم لیزر کنم ولی میترسم برگرده

عزیزم من از پارسال بهمن شروع به لیزر کردم ۶ جلسه رفتم قرار بود ۸ جلسه بشه که من باردار شدم تا الان که نسبت به قبل ۹۰ درصد عالی جواب داده البته من چونم دیگه افتضاح شده بود 

ماشالا ذخیرررره... پخش کن بین اینایی که کمه ذخیرشون...😁😁 بعد هرماه پریود میشدی ؟؟ شکمو ک همه دار ...

با توجه به این شرایطم من سر تایم خودش دقیق پریود میشدم

بچه ها جواب آزمایش تیروئید تنها بنظرتون بیشتر از یه هفته طول میکشه؟؟ چقد هست هزینش؟

من خودم از دکترم خاستم دوباره بنویسه ک چکاپ شم برای  انتقال دوم. حالا فردا میخام برم انجام بدم. دوم سوم ابانم پریودمه خداکنه حاضر شه ک ببرم برا دکتر.

کاش زودتر حاضر شه تلفنی بگم به دکترم که اگه لازم بود برم دکتر غدد. ایشالا لازم نشه دکتر غدد🍀🍃

[QUOTE=71953251]عزیزم من از پارسال بهمن شروع به لیزر کردم ۶ جلسه رفتم قرار بود ۸ جلسه بشه که من باردار شدم تا الان ک . 

درست میگید حواسم نبود شما باردارید منم تو فکر این بودم که بعد از بارداری ان شاالله زایمانم برم برای لیزر چون الان که قراره کلی داروی هورمونی بخورم میترسم هزینه الکی بکنم و باز برگرده البته زیاد نیست ولی همینم چهره خوبی نداره

خدا جونم شکرت...

میدونم خیلی حرف زدم.. 

لاله جون و آنا جون ببخشید🙈🙈🙈

بچه ها دوچرخه ثابت بنظرتون خوبه استفاده کنم.. اصلا باعث کاهش وزن میشه؟؟

شنیدم میگن دوچرخه برا خانوما بده..برای رحمو...

روزی ده دقیقه ام بده؟؟