2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
گلم مبارکت باشه ایشالله به سلامتی بغلشون کنی، ببخشید من متوجه نشدم ابن سینا انتقال دادید؟ یا یزد؟ خو ...

ابن سینا انتقال دادم.

تقریبا آره.نزدیک بندریم.

سه شنبه انتقال دادم. دو روز استراحت کردم. پنج شنبه شب رفتیم یزد ، هتل خوابیدیم.فرداش رفتیم سمت بندر.

استراحتم معمولی ک منطقی بود.خودمو خسته نمیکردم.

حرکتام هم کند کردم.یواش یولش همه کاری میکردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من ازاول که مثبت شدم هیچ روز بدون عوارض نبود برام جدای ازمعده درد مثلا درد شکم پهلو واژن.البته ...

فدات شم 

سخته اما ميگذره خدا بهمون كمك كنه بازم خداروشكر با اين علايم ميدونيم فسقليم داره ب رشدش ادامه ميده 

چرا من اوايل خيلي كمر درد داشتم

الان كمتر شده اما باز دارم تخمدان سمت چپم هر از گاهي واژنم تير ميكشه و معدم 

برا درد كمر و زير شكم دكترم گفت براي استفاده از پروژسترون هست 

و اينكه وقتي در استراحت هستي هم برا زياد دراز كشيدن كمر درد ميگيره 

ان شاءالله خداوند محافظ نيني تو دليمون باشه و سالم و صالح بزاره بغلمون اين سختيهاش رو يه جوري تحمل ميكنيم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای که چقدر خوشحال شدم مرجان جون خیلی علائمت چی بود عزیزم علائمی داشتی 

راستش تا هفته اول خسته و کوفته بودم . 

هفته دوم که شروع شد انگار هیچ خبری نیست ، عاری بودم.

تا شنبه که تهوع یک کم اومد سراغم و درد کشاله .ولی خیلی نامحسوس.

راستی درد کشاله و کمر چپم هفته اولم بود. اما چون کلا من سیاتیکم تو بازی میره حس میکردم مال اونه.

امروز از صبح تهوعم بیشتره و درد کشاله رانم هم هست مدام.کمه ولی  مداومه.

پاهامم از شنبه ضعف میره.

احتمال ۳تا هم هست چون بتات بالاست من فکرکردم دوتا انتقال دادی.من روز ۱۵ ۴۰۰۰بود روز ۱۶ ۱۱۰۰۰.فکرکنم ...

من بتام روز بیست و یکم 39هزار بود دوقلو شد انشالا که ایشون هم دو تا داره

بچه ها نمیتونم جواب همه رو بدم.شرمنده. اما جوابم ۱۰ هزار و پونصده.

خدا رو هزار مرتبه شكر

خيلي خيلي مباركه 

ان شاءالله سالم و صالح بيان بغلت 😍

نميدونم چرا ب دلم واضح بود ك ماماني 

گواراي وجودت 😘

آره ولی رستمی سفره. پرولوترون و شیاف سیکلوژست. دعا کن برام

انشالا که جیزی نیست خیلیا لکه بینی دارن چارش استراحته منم دکترم رستمی بود شیاف سیکلوژیست که توی بازار نیست شما پیدا کردین؟

سها جون آندومترت خوبه  اصلا نگران نباش  ویزیت بعدیت کی باید بری ؟ هنوز رزاقی نرفته خودت ...

مرسی گلم روزه سیزده سیکلم که فردا میشه سونو بعدیه.اره خودم خواستم انتقالم با دکتر نصر باشه والا امار مثبتی خیلی بالایی داره .رزاقی هم که زد چسبندگی رو انداخت به جونم دیگ اصلا دل نداشتگ برم پیشش

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
من ایندفعه میخوام تمام راههای نرفته رو برم هم ازمایش هم سونو هم خراش هم پی ار پی .انشالله جواب بگیرم

ان شاالله.

خراش رو دکتر گفت تائید میکنم ، اما برای من گفت لازم نیست.

امد چسب جنین رو قبول نداشت.

من اول راهم عزیزم الان هفته هفتم هستم خدا نگهشون داره سختیاشو به جون میخرم

به سلامتی.

تیکر نداشتی فکر کردم به دنیا اومدن.برین تیکر بذارین باحاله.منم الان گذاشتم.