2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست

سلام به همه مهربونا 

بچه ها2روزپیش رفتم سونوی روز8بهم دارو بدن برای انتقال جنین چرابهم قرص ال دی ندادن یه آمپول میکررولین دادن باقرص بعدگفتن از1تاسوم پریودبعدت بیاواسم سوال شده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  ان شاءالله امروز روز خوبي برات باشه  بنظرم شما بندرعباس بودي درسته؟؟ ...

عزیزم من ازاول که مثبت شدم هیچ روز بدون عوارض نبود برام جدای ازمعده درد مثلا درد شکم پهلو واژن.البته هماتومم دارم یعنی ممکنه برای اون باشه؟شما هیچ دردی ندارین؟بعضیا میگن اصلا حس نمیکنیم بارداریم من که تاالان اینجوری نبودم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم من ازاول که مثبت شدم هیچ روز بدون عوارض نبود برام جدای ازمعده درد مثلا درد شکم پهلو واژن.البته ...

عزیزم قبل از مثبت شدنت چی؟ علایمی داشتی؟ 

میگن تا قبلش چون ۴ هفتس خبری نیست، بعدش کم کم هی با بالا رفتن هفته ها ، علائمم بیشتر میشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها کسایی که با دکتر طرازی هستن میشه بگین چجوری ازشون نوبت بگیرم؟هرچی زنگ میزنم به شماره هایی که ...

خانمی روزهای شنبه یکشنبه سه شنبه ۴ به بعد تماس بگیر

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزم قبل از مثبت شدنت چی؟ علایمی داشتی؟  میگن تا قبلش چون ۴ هفتس خبری نیست، بعدش کم کم هی با ...

من زیاد دنبال علائم نبودم اخه سابقه پرولاکتین بالا هستم همیشه سینم درد میکرد پس اصلا به سینه اهمیت ندادم.فقط روز۸ گرگرفتگی داشتم وهمون روز اول دهنم اف زد که اینجایکی ازبچه ها گفت مبارکه مامان شدی.بیخیال علائم جواب ازمایش مهمه خودتو درگیر نکن انشالله خیره.راستی ازامایشگاه مثبت منفی رو زود میگه فقط مثبت باشه تیتر بتا طول میکشه.زنگ میزدی.میگفتی ای وی افی هستی زود حاضرمیکرد.مال من همیشه یکساعته حاضرمیشد.مثبت منفی هم ۱۰ دقیقه اول میگفت

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم از قبل باید نوبت بگیری

یعنی اگه فرداصبح زود بدون وقت قبلی بره ازش نمیگیرن؟؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها هايپري قبل از پانكچر خودشو نشون نميده؟؟ هركي پانكچر بشه بعدش معلوم ميشه؟ مثلا آخرين روز دار ...

من دو روز قبل پانکچر نشون داد هایپریم...شکمم سفت شد و لب به غذا نمیزدم و بی اشتهایی شدید داشتم و حالت تهوع