2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
دوستان داروهای انتقال معمولا از چند پریودی شروع میشه یکبار پرسیدم کسی جواب نداد.ممنون میشم اگه کسی ب ...

من روز دوم رفتم  سونو شدم.گفت از فردا که روز سوم دارو استفاده کن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هايپري قبل از پانكچر خودشو نشون نميده؟؟ هركي پانكچر بشه بعدش معلوم ميشه؟ مثلا آخرين روز دار ...

عزیزم هایپر شدن بخاطر تحربک بیش از حد تخمدوناست ک فک کنم در زمان مصرف داروهام ممکنه نشون بده خودشو.علائمت چیه؟درد تخمدان تا یه حدی عادیه ها

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها هايپري قبل از پانكچر خودشو نشون نميده؟؟ هركي پانكچر بشه بعدش معلوم ميشه؟ مثلا آخرين روز دار ...

عزیزم برای من نشون نداد.یعنی حالم اوکی بود. اصلا فکرشم نمیکردم هایپر شم.

اما اینجا ، بعدش ، آناجون گفتن که میشده حدس زد میشی یا نه. یکی از روی ذخیره تخمدانت، و یکی از روی تعداد تخمک هایی که توی سونوهای آخر دکتر میشمره.

مثلا کسیکه ذخیرش زیر یکه و توی سونوها میگن یک تخمک مثلا راست داری دو تا چپ ، خب این اصلا هایپر نمیشه.

ولی اگر حدس میزنی بشی از قبلش میتونی رژیم پروتئین رو رعایت کنی. بی ضررم هست. مثلا سفیده تخم مرغ بخور.ماهی و گوشت و شیر حاوی پروتئین و ...

من روز دوم رفتم  سونو شدم.گفت از فردا که روز سوم دارو استفاده کن.

از دوم تا چندم استفاده كردي؟ بعدش ستروتايد داشتي؟

وقتي داروت تموم شد گفتن چن تا فوليكول داري؟

روز آخر مصرف داروها علائم خاصي داشتي كه برا هايپري باشه؟

...
مرجان فك كنم ايشون انتقال فريز منظورشونه،، نه؟

احتمالا منطورشون فریزه.منم انتقالم فریز بود.چون اگر فرش باشه باید پانکچرم میگفت چون تقریبا پشت سر هم اند.

عزیزم هایپر شدن بخاطر تحربک بیش از حد تخمدوناست ک فک کنم در زمان مصرف داروهام ممکنه نشون بده خودشو.ع ...

سلام نيوا خوبي؟ دارهاتو شروع كردي؟ نه فعلا علامتي ندارم ولي نگرانم،، فقط محل تخمدانهارو قشششنگ حس ميكنم

و اينكه وقتي نياز به دستشويي رفتن دارم قبل احساس ميكنم بهشون فشار مياد

...
احتمالا منطورشون فریزه.منم انتقالم فریز بود.چون اگر فرش باشه باید پانکچرم میگفت چون تقریبا پشت سر هم ...

مرجان به خاطر هايپري فريز كردن برات؟؟ واااي من التمااااس ميكنم ب خدا كه هابپري در كار نباشه،،، از الان همش دوغ و تخم مرغ و بخورم جلوش گرفته ميشه؟؟ يا كه نه و فقط عوارضش يه كم،، كم ميشه؟ يعني دوغ و پروتئينه جلوي هايپري رو نميگيره؟؟

...
عزیزم هایپر شدن بخاطر تحربک بیش از حد تخمدوناست ک فک کنم در زمان مصرف داروهام ممکنه نشون بده خودشو.ع ...

بيشتر از درد تخمدان جاي آمپولا رو با سن درد ميكنه😂

نميشه نشست راحت😆

از دست نيني سايت😂😂😂 پيام داده كلمه ي ب ا س ن مجاز نيس😂😂😂😂 نميفهمه كار ما از ب ا سن و اين حرفا ديگه خيلي وقته گذشته😕

...
از دوم تا چندم استفاده كردي؟ بعدش ستروتايد داشتي؟ وقتي داروت تموم شد گفتن چن تا فوليكول داري؟ ...

عزیزم شما منظورت پانکچره؟ 

ببین من شروع سیکلم با ال دی بود.سیکل لانگ.

کلا ۴۵ روز طول کشید که ۱۵ روزش ال دی بود فقط.

بعدش سیافکت بود و فوستیمون و داروهای عادی مثا اسید فولیک.

بعد همینجور که دارو تزریق میکردم بینش سونو میشدم .و فولیکول ها رو میشمرد هر دفعه.

دقیق یادم نیست اما مثلا میگفت تخمدان چپ ۸و ۱۰  و ۱۱ و چند تا ریز

راست:۹ و ۹ و ۱۱و ۱۲ مثلا.

بعد دفعه بعد رفتم یک کم زیادتر شده بود.

یه جایی هم گفت داروها زیاد جواب نداره. اما دزش رو زیاد نمیکنیم که اذیت شی ، بجاش دو روز دیگه ادامه بده مثلا.

در نهایت بار آخر مثلا گفت شده ۱۸ و ۲۰ و ۲۱ سایزهاشون.

اینجوری که میگفت مثلا زیر ۲۰ میشد تعدادش، اما چند تا ریز هم رودن دی.ه.احتگالا تا زمان پان‌چر اونام بزرگتر شدن که در کل شد ۲۵ تا.

مرجان به خاطر هايپري فريز كردن برات؟؟ واااي من التمااااس ميكنم ب خدا كه هابپري در كار نباشه،،، از ال ...

نه جلوش رو نمیگیره؟ ذخیرت نمیدونی چنده؟ پلی کیستیک هستی یا نه؟

جلوش رو نمیگیره، علایمش کم میشه.و اذیت نمیشی.

من و یکی دی.ه هایپر شدیم.اون ۳۰ تا تخمک داشت. اما حالش از منم بهتر بود.

نگران نباش. خوب هایپر بشی یه خوبیایی داره یه بدی هایی.

جنینات فریز میشن و احتمال مثبتی بالا میره، چون رحم آماده میشه و خستگی در میککه.

فقط انتظارش سخته.

دوستان داروهای انتقال معمولا از چند پریودی شروع میشه یکبار پرسیدم کسی جواب نداد.ممنون میشم اگه کسی ب ...

برای من از روز اول پریود شروع شد. ولی بعضی خانما رو اینجا دیدم از روز سوم شروع کردن. روش دکترا متفاوته