2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
از راهنماییت ممنونم عزیزم،بعد دکتر طرازی بیمارستان هم کار میکنن؟یعنی میکرو رو به جز ابن سینا کجا انج ...

عزیزم نوبت دهی دکتر معمولا دوماه بعد نوبت میدن و اگر بخواهی همه کارهات با خانم دکتر باشه ایشون پانکچر و انتقالشون بیمارستان آبان هستش 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
امکانش هست عزیزم. ناراحت نباش. آسپرین داری قطع کن و شیافو اضافه کن. راستی چرا ۴ تا.زیاد نیست؟&nbs ...

نمیدونم دکترم گذاشت دیگه 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نوبت دهی دکتر معمولا دوماه بعد نوبت میدن و اگر بخواهی همه کارهات با خانم دکتر باشه ایشون پانکچ ...

مرسی عزیزم،بعد حدودا چقدر طول میکشه تا برسم به روز میکرو؟یعنی ازروزیکه نوبتم میشه تا خود میکرو،حالا در بهترین حالت که هایپر نشم و اینا

کجا انتقال دادی؟ حتما یکی دو تاش گریدش پایین تر بودن. ایشالا دو قلو دار بشی.

فدات عزیزم انشاالله کلینیک امید تهران ۶ تا جنین باز کردن ۴ تا ۵ روزه شد و خیلی قوی دکترم خودش با ترس گذاشت گفت خیلی خوبن و اینکه من پی آر پی هم انجام دادم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام منم روز ۱۰ انتقالم لک بینیم شروع شد ودکتر گفت شیاف اضافه کن جنینای من ۳ روزه بودن الانم روز ۱۲ ...

انشاالله عزیزم خوش بحالت من ۱۰ روز دیگه مونده

فدات عزیزم انشاالله کلینیک امید تهران ۶ تا جنین باز کردن ۴ تا ۵ روزه شد و خیلی قوی دکترم خودش با ترس ...

نمیشد دو تاش رو باز فریز کنن.

منم ۴تایی باز کردن.۳ تاش بلاست شد.یکیش معمولی تر.

ولی ۳تا گذاشتن فقط.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسی عزیزم،بعد حدودا چقدر طول میکشه تا برسم به روز میکرو؟یعنی ازروزیکه نوبتم میشه تا خود میکرو،حالا ...

از روزی که نوبت میگیری بستگی داره. یه سری آزمایش روتین مینویسند و برا همسرتونم خانم دکتر مینویسند و تاکیدم داره که مراکز ناباروری انجام بشه بعد از این که آزمایش ها رو انجام دادید میبرید نشون میدید و با توجه به وضعیتتون خانم دکتر تصمیم میگیرند و معمولا اگر ال دی داشته باشید حدودا ۴۵ روز طول میکشه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
دوستایی که توی این تاپیک بودن که این آمپول و زدن مثبت شدن البته این یه راهی واسه بالابردن شانس مثبت ...

داروخونه آمپولش گیر میادش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود