2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
بمن گفتن این داروهارومصرف ازیکم تاسوم پریودبعدت بیایعنی بازم میخان داروبدن

انتقال جنين كه مى دونم بعد از پريود بايد باشه و روزش هم بستگى به ضخامت آندومتر داره

تا جاييكه من مى دونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم ایشالا شما هم به زودی نتیجه بگیری

مرسی عزیزم.راستی یه سوال 

من دو شنبه گذشته انتقال داشتم از دیروز دل درد شبیه قبل پریود دارم این عادیه یا از الان نا امید باشم

عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

خدا رو شکر عزیزم.مرسی که به یاد همه بودی.انشاالله که همیشه سالم باشه و زیر سایه پدر و مادرش شاهد موفقیت و سربلندیش باشی

همه منتظرها و من محتاج به دعاييم 🙏🏼🌸

حتما عزیزم سفارشت میکنم که زیر قبه ی امام حسین دعاتون کنه..انشاالله خدا معجزه ی شیرینشو به همه منتظرا نشون بده 🌹🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
لعنت باد بر دندون عقل 😂دوتا کشیدم دهنم رو سیلبیس کرد😆حال منممم خوبه عزیزم برعکس منم میخواسنم بهت پ ...

اره نبودم دو روزه اومدم اونم فقط این تاپیک

واای خدااا جدی😍😍😍خداروشکرررر

طبیعی؟؟کی؟؟؟

عزیزم راستی واسه آمپول چسب جنین به دکتر کشاورزی بگو واست بزنه قبل انتقال

خوبه چسب جنین؟  چی هست؟ چند میشه؟

من به دکتر گفتم قبل انتقال گفت چسب جنین رو تائید نمیکنیم، اما خراش رحم رو چرا، اما چون اولین انتقالته ، لازم نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

اینجا انا جون گفتن گلم

@آرزوواميد    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان ليست آز هاي ايمني و انعقادي صفحه چند تايپيكه؟؟؟؟ گشتم پيدا نكردم متاسفانه

صفحه ی ۵۶۵۱ گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستان خوبین،من مجدد اومدم اینبار دیگه تصمیم قطعی گرفتم برم دنبال میکرو فقط چندتا سوال دارم:

اول بگم مشکل اصلی ما همسرمه که تعداد اسپرمش زیر یک میلیونه،خودمم پلی کیستیکم،حالا با این اوصاف من چجوری باید نوبت دکتر بگیرم؟همزمان هم اورولوژیست هم ناباروری زنان؟

دکتر و مرکز هم هرچی سرچ میکنم گیج تر میشم،الان بین عارفی و طرازی موندم یا اگه دکتر خوب هست بگین سرچ میکنم در موردش،اورولوژی هم امیر جنتی رو دیدم تعریف‌کردن،حالا نمیدونم چجوری باید نوبت بگیرم؟اورولوژیم بگیرم یا همینا کافین؟

اگر بازم پیشنهاد   دارین بگین،در مورد بیمارستان صارم و کلینیک نوید هم اگر چیزی میدونین ممنون میشم راهنمایی کنید چون خودم تو سایت تعریف خوب ندیدم ولی خب مسیرش برام خوبه  

سلام دوستان خوبین،من مجدد اومدم اینبار دیگه تصمیم قطعی گرفتم برم دنبال میکرو فقط چندتا سوال دارم: ...

ام یرجنتی ،از شنبه تا چهارشنبه از ۵تا۷ بعد ظهرهست تو مطبشون.راحت متونی وقت بگیری پیشش.پیشنهادمن اینه که حتماهمسرت باتوجه به وضعیتش بره پیشش.

چون معمولا دکتر زنان ،طی پروسه میکرروفقط خانم مد نظرشونه ودارو بارونش میکنن.اما اگه همسرتون هم بره زیرنظر ارولوژی مثل ایشون،دارو میگیره و قویتر وبهتر وارد سیکل میکرومیشین.

خانم دکترط رازی هم مطب داره هم ابن سینا هستن.

خانم دکتر ع ارفی،سرشون شلوغ شده و اون ور عید وقت میده(چون دکتر رزاق ی دارن میرن خارج،همه مریض هاشون گسیل شدن به سمت دکتر عارفی ودکترم ع ین)

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.