2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانمم انشالله خبرای خوش خوش ازت بشنوممم😍❤️😍  ازمایش باید کی بدی ؟ اخه عجیبه چرا لک بینیت ...

دقیقا خودمم اینو میخام بدونم واقعا عجیب بود ب این زودی لک بینی پیدا کردم

پنجشنبه ولی میدونم منفیه با این شرایط

بعدش ۱۰ام انتقال بی بی منفی بود

ب این زودیا فکر نکنم ب نتیجه برسم باید انقدر برم تا از رو بره این بچه پروووو😄😄

موفق باشی عزیزم  اول باید عفونت رفع بشه که چیزی نیست !!فقط باید مثبت باشی😍

همچنین شما عزیزم😘🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

شوهرم برداشت گفت... لامصب... البته چون مشکل از خودش بود  .. نمیدنم

حالا تو فقط سعی کن آرامش داشته باشی تا انشاالله نتیجه بگیری.برای این کار آرامش از هر چیزی مهمتره.راستی سونوی آخرت چندتا تخمک داشتی؟

دقیقا خودمم اینو میخام بدونم واقعا عجیب بود ب این زودی لک بینی پیدا کردم پنجشنبه ولی میدونم منفیه ب ...

هی ننه ی کنجکاو رفتی تست زدی ولی منم اگر میبودم حتما همین کار رو میکردم   میدونممم حتما میاد تو تسلیم نشوو به هیچ وجع !!

منم اوضاعم بده این ماه پریود نشدم اعصابم بهم ریخته این ماه دندونمو کشیدم و انتی بیوتیک خوردم میگم شاید بخاطر این باشه 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هی ننه ی کنجکاو رفتی تست زدی ولی منم اگر میبودم حتما همین کار رو میکردم    میدونممم حتما ...

اخه با این وضعیت لک بینی ناچار ب بی بی شدم

حالا ی بی بی بزن شاید باردار باشی😍

اره دیگه این راهو رفتیم تا اخرش میریم نباید تسلیم بشیم

توکل برخدا ان شاءالله همگی بزودی ننه میشیم🤗🤗

اخه با این وضعیت لک بینی ناچار ب بی بی شدم حالا ی بی بی بزن شاید باردار باشی😍 اره دیگه این راهو ر ...

بجان خودم نمیزنم   روز موعد زدم منفی بود بعد لک صورتی رنگ دیدم سه بار دیگه ندیدم حتما بخاطر استرسهه 😩دیشب همسرم از خواب بیدارم کرده میگه هی روی دندونت فشار میوردی از صدای دندونت بیدار شدم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
شوهرمم همینو میگه... ولی بدبختی اینجاست که خواهرمه... حتی سرماهم خورده باشم بهانه تابلوییه.. اخه من ...

عزیزم من ۳بار رعایت کردم اساسی یعنی مثبت میشد بعد منفی بار۴ هم رعایت کردم نه دراون حد.دکترااستراحت روقبول ندارن ولی خوب پله رو هم توصیه نمیکنن .سعی کن نری اگه شده بهش بگو ولی بگو یک راز پیش خودت باشه.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بجان خودم نمیزنم    روز موعد زدم منفی بود بعد لک صورتی رنگ دیدم سه بار دیگه ندیدم حتما بخ ...

عه بس بزار لک صورتی نشونه خوبیه ک😍

اخی😂😂منم دندون عقلمو کشیدم دقیقا مثل خودت بودم خیلی بد بود لعنتی من ۳ روز خونریزی داشتم😑

بیخیال اینا اصل حالت چطوره😍دلم برات تنگ شده بود دیروز تو پخ میخاسم پیام بدم بهت

از بچه ها چ خبر؟؟کسی ننه نشد؟

عزيزم حتما بايد بعد پريود بعديت باشه خودمو برات مثال مى زنم كه  انتقال فريز دارم اما روز ١٢ ام ...

بمن گفتن این داروهارومصرف ازیکم تاسوم پریودبعدت بیایعنی بازم میخان داروبدن