2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

مبارك باشه پرپر جون🎉🎊الهى به سلامتى و دلخوشى🌸🌸ايشالا زود حالت خوب مى شه و در كنار  فرشته ات بهترين روزها رو در پيش داشته باشى💕👼🏻

دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

مبارك باشه آنا عزيزم🎊🎉🎊ايشالا قدمش پر از خير و بركت باشه براتون و بهترين روزها در انتظارتون باشه🌸🌸👼🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

سلام به همگی 

خیلی خوشحالم برات پرپر ...ان شالله هر چه زودتر حالت خوب بشه ..التماس دعا 

ستاره عزیزم مبارک باشه ...

ان شالله حال انا جون هم خوب باشه 

دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

وای اناجون مبارک باشه ..چه خبرای خوبی 

مامانای عزیز ..ان شالله قدم نی نی هاتون پر از خیر وبرکت باشه 

ان شالله روزی همه باشه ..التماس دعا 

[QUOTE= 71738714 ]دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و ...

سلام بانو 

خوبى؟؟؟خبرى ازت نيست خيلى بهت فكر مى كنم

چه خبر عزيزم؟همه چى خوبه؟؟؟تعيين جنسيت كى بايد برى؟

دوستان كسي ميدونه بعد از پانكچر ذخيره تخمدان چقد كم ميشه مثلا من كه ٢.٥ بود ذخيره ام و چهارده تا تخ ...

پانکچر باعث تغییر زیادی تو ذخیره نمیشه.‌چون حتی اگه پانکچر نمی کردی، تو اون ماه همونقدر فولیکول داشتی که یکیش تخمک آزاد می کرد بقیه از بین می رفتن. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

مبارکه! ممنون که سوالها رو همیشه جواب میدی! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

سلام دوستان.واااای بچه ها من الان خبر سه تا زایمان موفقتونو شنیدم پرپر جون ستاره عزیز و آنای مهربون و گل گلاب بخدا اینقد براتون خوشحالم ک حساب نداره الهی هزار مرتبه شکرت بخاطر سلامت مامانا و نی نیاشون.انشالله قسمت همه باردارا و همه منتظرا و بزودی یه زایمان راحت قسمت لاله جون و باقی بچه ها.برا ما هم دعا کنین زودی این روزا رو ببینیم 😆😆😆

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین