2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
بچه ها یه خواهش از ته قلب دارم،  خیلی واسه همسرم دعا کنین  یه سری آزمایش داره تا جوابش ب ...

دعا میکنم بهترینها براتون اتفاق بیفته💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

خدا رو شكر، تن خودت و گل دخترت سلامت

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها.من مامان مهر شدم.دخملم هفته 36 را تمام کردم که در تاریخ 15مهر به دنیا اومد. کیسه آبم پا ...

خدا رو شكر عزيزم، تن خودت و گل دخترت سلامت، التماس دعا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم.

التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوتونم. تو اولین فرصت بهتون سر میزنم.

دوستون دارم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

بسلامتی عزیزم😍😍 .مبارکه انشالله.انشالله همه این بچه ها به موقع خبرمادرشدنشون اعلام کنن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
شربت الومینیوم توی بارداری نخورین...من شنیدم خیلی خطرناکه

اتفاقا بی خطر ترینه.الومینیوم ام جی .اس نداشته باشه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

سلاااااام 

خيلي خيلي مباركه 

قدمش پر خيروبركت باشه 

ان شاءالله خدا براتون حفظش كنه و شاهد موفقيت و شاديش باشين 

قسمت همه دوستااااان اين روزاااا😍😘

دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

الهي شكر عزيزم

قدمت نو رسيده ات مبارك باشه

انشالله اين لحظه نصيب تك تك بچه هاي تايپيك و همه منتظران شه،با تن سالم و دل خوش جگرگوشه اشون رو در آغوش بگيرن

الهي آمين يا رب العالمين

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

خدايااا چقدر خوشحال شدم

ب سلامتي يكي يكي دارن زايمان ميكنند 

قدمش مباركه 

تنتون سلامت

خدا براي هم حفظتون كنه  

زندگيت شاااد و پر از عشق در كنار عزيزات  😍😘❤️

آخی مبارکه آناجون،قدم گلپسرت مبارک باشه؛ایشالاهمیشه دلتون خوش ولبتون خندون وتنتون سالم باشه👩‍👧‍👦💐💜😚😚

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ساراجان ٦٥هزار چيه ديگه، رنج ازمايشگاه چند تا چن بوده مگه؟؟ حتماً شده ٦٥،، خب اونم كه نرماله فقط ديگ ...

اره محیا جون شده ۶۵.اشتباه گفتم.😣نوشته باید زیر ۶۰ باشه نهایت.من ۶۵.نوشته احتمال هایپرکلسیمی زیاده..نگران شدم.

عزیزم من قرار بود بیستم این ماه که پریود میشم برم داروهامو بگیرم واسه تخمک کشی.ولی همسرم رفت کربلا.خودمونم نذری داریم وفات پیامبر.دیگه گذاشتم ماه بعد با ارامش برم...ماه دیگه بیستم صددرصد میرم واسه شروع سیکل.من هم همسرم ضعیفه.هم مثل اینکه لوله هام از تخمدانا فاصله گرفته.تخمک وارد لوله ها نمیشه ..واسه همین باید برم واسه ای وی اف..

حواسم بهت هست که داروهاتو شروع کردی.انشاالله به حق همین ماه عزیز همه منتظرا جواب بگیرن ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

ای جانم

عزیزززم

خداروهزار مرتبه شکر

مبارک باشه❤❤❤❤

زیرسایه ی پدرومادر وامام حسین (ع) بزرگ شه..انشاالله فارغ التحصیلیش،دومادیش ،عاقبت بخیریشو ببینی عزیزم ❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚