2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
سلام دوستان. یه سوال کسی میدونه هزینه هیستروسکوپی چقدره بیمارستان بهمن؟ یکی از دوستام پولیپ و فیبروم ...

عزیزم تو اون بیمارستان اطلاع ندارم ولی تو ابن سینا خصوصی هستش ۹۰۰ ت

من پانچکر شدم ی خانوم کنار تختیم انجام داده بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بس برای شما لانه گزینیه توکل بر خدا😍😍 اخه برای خیلیا روز ۸ ام نشون داده حداقل ی هاله باید مینداخت ...

عزیزم به اینا نیست.

من که اصلا نمیرم بی بی بزنم.هر چی بخواد بشه همون ۳ش میفهمم.

منم وقتی خون زیاد دیدم، پد گذاشتم و دیگه گفتم تمومه.

اما اینجا خیلیا اومدن گفتن که با خونریزی تازه و زیاد ، مثبت بودن.

دیگه سپردم به خدا

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

امروز بالاخره رفتم دکتر آقا حسینی.

گفتن ذخیره تخمدان با توجه به سنت خیلی هم غیرطبیعی نیست!! گفت تخمک اهدایی باید استفاده کنی. گفتم نمیشه تخمک خودم یه بار تست کنیم؟ گفت احتمال داره خب اصلا نتونم ازت تخمکی بگیرم. ولی گفت اول شوهرت هم چک بشه. که یه معرفی نامه برا دکتر پویان داد. اگر بخواد تخمک اهدایی باشه نمیتونیم. همسرم هم نمیپذیره. توکل برخدا...

دوستانی که به انتقال رسیدید میشه بگید روز نه رفتید سونو اندمترتون چند بود؟

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم به اینا نیست. من که اصلا نمیرم بی بی بزنم.هر چی بخواد بشه همون ۳ش میفهمم. منم وقتی خون زیاد ...

بله هرچی اون بالایی بخاد همونه

ولی این دوستان نزدیک آزمایش ب خونریزی افتادن بعد از  شیاف مهار شده برای من بدتر از روز قبل میشه واسه من از روز ۵ ام شروع شد متاسفانه

من دیروز خیلی ناراحت بودم کل روزم گریه گذشت ولی شب ب خودم اومدم

با این روحیه نمیشه ادامه داد خدا کمکمون کنه تا ان شاءالله نی نی های تپلی بیاریم

من  روز ۹ فکر کنم ۹نیم بود  با ابنکه پلی کیستیکم خداروشکر همیسه اندومترم خوب بوده

اها خوش به حالت .من شش بودم .بعد چتد روز بعد انتقال داشتی؟

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
امروز بالاخره رفتم دکتر آقا حسینی. گفتن ذخیره تخمدان با توجه به سنت خیلی هم غیرطبیعی نیست!! گفت تخم ...

ذخیرت چنده مگه؟چند سالته؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اولا معمولا روز پانکچر تو میتونی همراهیش کنی لااقل خیلی از مراکز این امکانو میدن..... ابن سین ...

البته دیگه باید خودم بیشتر حواسم باشه به سوالات دوستان که جواب بدم، چون به سلامتی داری میری مرخصی جانانه و عشقولانه😍😍😍😍😍