2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684624 پست
من روز هشت شدم. شما کاری نکردین برای بند اومدنش؟ من آسپرین رو که قطع کردم و شیاف رو اضافه، خوب شد ...

الان بارداری عزیزم؟

من از روز ۵ لک بینیم شروع شد روز ب روز بیشتر شد آسپرینو قطع کردم شیافمم ۴ تا شد

روز ۸ هم خون دیدم ک چن قطره رو دستمال بود

ولی الان لکام خییلییی شدیده میزنه ب لباس زیرم دستمالم میزنم ی عالمه میاد

دیروز ۱۰ ام بودم ک بی بی چکم منفی بود

میدونم انتقالم منفیه فقط دلیل این لکا چیه اونم ب این زودی شروع شد

میترسم برای انتقال بعدیمم همین اتفاق بیوفته

عزیزم دکتر بمن فرتیل سی ام دادن که خیلی خوب بود 

جدی؟ اتفاقا شنیده بودم .حالا اندمترتون خوب شد؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمایی که ازمایش ایمنی انعقادی دادین این بود ازمایشا اگه چیزی کمه بگید که اضافه کنم.

Protein C

Protein S

Anti trombin III

Anti beta-2 glycopro(igg-igm)

Anti phospholipid(igg-igm)

Anti cardiolipin(igg-igm)

Homocystein

MTHFR A1298C - C677T

PAI-1

FVL

ANA

Anti -tpo

CD4

CD5

CD16

CD8

CD19

CD56

CD4/CD8

CD16+56

CD5+19

خیلی ممنون

سلام خانمایی که ازمایش ایمنی انعقادی دادین این بود ازمایشا اگه چیزی کمه بگید که اضافه کنم. Protein ...

دوست عزیز میشه بپرسم خودتون گفتید دکتر بنویسه یا خودش نوشت برات

هزینه اشم بی زحمت میگی؟؟ممنون

دوست عزیز میشه بپرسم خودتون گفتید دکتر بنویسه یا خودش نوشت برات هزینه اشم بی زحمت میگی؟؟ممنون

نه هنوز نگفتم بنویسه.فقط پرسیدم که اینا کامله یا نه که برم دکتر زنان برام بنویسه

سلام خانم ها.من مامان مهر شدم.دخملم هفته 36 را تمام کردم که در تاریخ 15مهر به دنیا اومد. کیسه آبم پا ...

سلام 

خيلي خيلي مباركه 

خداروهزار مرتبه شكر 

ان شاءالله ١٢٠ ساله شه 

ان شاءالله قسمت تك ب تك منتظراااا❤️❤️❤️

نه هنوز نگفتم بنویسه.فقط پرسیدم که اینا کامله یا نه که برم دکتر زنان برام بنویسه

آزمایشات انعقادی ( مربوط به سقط مکرر یا عدم موفقیت در آی وی اف به صورت مکرر ) :
PT , PTT , INR
Pro C , Pro S 
Anti thrombin III , ACL (IgG , IgM) , APL ( IgG,IgM), Lopus Anti Cuagulant ( LAC)
Anti TPO , Anti thyroglobulin
PAI -1 (PCR )
Factor V leiden ( PCR)
MTHFR (PCR )
APCA ( patial cell antibody) : این آزمایش اگه مختل باشه معمولا یه سرمی می دن به اسم IVIG که توی بیمارستان و در طی چند ساعت تزریق می شه و بهتره تزریقش هم چند هفته قبل از تخمک گیری باشه
Factor II mutation: PG20210A (PCR)
DNA
Vit D 25 OH
Insulin

آزمایشات مربوط به سیستم ایمنی ( برای سقط مکرر و عدم موفقیت مکرر در آی وی اف ) :

B-Lymphoid Myeloid 
cd 10 cd 45 
cd 19 cd 13 
cd 20 cd 14 
cd 22 cd 33 
cd 23 cd 117 
cd 25 cMPO 
cd 79acyk cd 64 
s.Kappa Tdt 
s.Lambda cd11 b 
HLA-DR cd15 
TdT cd 16 
cd 34 cd 34 
cd 103 cd41 
FMC7 cd 42b 
cd11c cd 44 
cd 235a 

اینم ادامش همش تو ی پشت جا نمیشد

T-Cell 

cd 1a 

cd 2 

cd 3 

cCd3 

cd 56 

cd4 

cd5 

cd7 

cd8 

Plasma Cell dyscrasia 

cd138 

cd38 

K/L 

LGL Leukemia 

cd56 

cd57

خصوصا این چند تا تست : ANA - APCA

و این یکی ها : CD16 CD56 که مارکرهای اختصاصی سلولهایی به نام NKcell هستن(NKa( K562 target cell 

CD 57 ,CD19 هم مهم هستن

زنگ بزن دکترت احتمالا شیاف میده نگران نباش

گلم شیافو روزی ۴تا کردم بالاترین دوز

خب روز ۱۰ بیبی چک نشون نداده یعنی کلا منفی

فقط چی باعث میشه لک خیلی زود شروع بشه و دلیلش چی میتونه باشه کاش ادم میدونست تا برای انتقال بعدی ب مشکل نمیخورد

جالبه ۳تا جنین بود با گرید آ

بله 7 بود این کپسولو استفاده کردم شد 8.6 بود البته تا روز انتقالمم مصرف کردم حالا نمیدونم تا اون موق ...

مرسی از راهنماییتون .الان بارداری؟ مثبت شدی؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .