2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047791 بازدید | 684625 پست
تهران ی داروخونه هس خیلی خوبه اکثر داروها پیدا میشه Www.darykade.com

زی زی جون من میرم تو سایت گونال سرچ میکنم موجود نیس.😢😢

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ببخشید برا تاییدیه نسخه باید چ مدارکی همراه ببریم؟

معمولا نسخه کفایت میکنه اما خوب پروندتم با خودت ببر....

با شناسنامه و....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا چون قطع کردی داری پریود میشی و دردای قبل شروع پریودیه.....

آنا جان اینقدر مفاصلم بخصوص پاهام درد وحشتنامی داره که قابل تحمل نیست, استامینوفون جواب نداد. نصشب یه ژلوفن خوردم😥😥😥

عادتم شدم تموم شد رفت اخه چقدر اثر دارو ميمونه☹️

خوب شما هایپر بودی زمان میبره خوب.....

خونریزیت خوب بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم لزومی نداره حتما ۹۰۰ بگیری..... هر کدومو پیدا کردی بگیر.... فقط اگه مثلا دو تا ۹۰۰ قراره بگی ...

خب پس این .5 میلی و 75. میلی و 1.5 میلی چی؟اونو چیکار کنم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
🤤😵 وای من هم دیروز و هم امروز دادم خورد. حالا مشکلی پیش میاد ؟ 😓

نه حالا ایرادی نداره اما دیگه نده.....

زرده کلا کلسترولو بالا میبره.....

اگه خوب بود خوب میگفتن خودت بخوری.....

ناقلا خواستی همسرتو ناکوت کنی؟؟

خخخخخخخ.....

اتفاقا زرده پروتئینش بیشتر از سفیدس اما خوب برا کلسترول توصیه نمیشه خورده بشه نهایت دیگه روزی یه زرده.....

سلام خانوما  صبحتون بخیر دیروز ده انتقالم بود که خونریزی داشتم که پد گذاشتم و تمام علایم پری ...

بله عزیزم مامان با این شرایط کم نداشتیم.....

به داروهات ادامه بده و به وقتشم آزتو بده احتمالا لانه گزینی بوده......

سلام روز همگی خوش  حالم استرس داره. فردا اگر دکتر آقاحسینی بگن اهدایی همه چی تمام میشه _______ ...

عزیزم هیچ وقت همه چی تموم نمیشه مگه اینکه خدا ختم کلامو بگه!!!!!

آنا جان اینقدر مفاصلم بخصوص پاهام درد وحشتنامی داره که قابل تحمل نیست, استامینوفون جواب نداد. نصشب ی ...

میفهمت.....

خوب بدنمون حسابی به هم میریزه....

ایشالله به زودی وروجکت با لبخند شیرینش این روزارو برات کمرنگ میکنه.....

خب پس این .5 میلی و 75. میلی و 1.5 میلی چی؟اونو چیکار کنم؟

ایناشو نمیدونم.....

به اینش دقت نکرده بودم اصلا.....

منم ابن سينام😇 البته مهر منفي شدم احتمالا دومين انتقالم اذر باشه شما انتقال دادي يا قراره بدي؟

من هنوز پانکچر نشدم..احتمالا دوشنبه اینا بشم...ولی هایپر میشم و انتقالم سه ماه دیگه میشه

ایشالله دومین انتقال مثبته و نی نی ها حسابی دلتو شاد میکنن

یعنی برای اسپرم مشکلی پیش نمیاد تو اون مدت تا پانکچر انجام بشه؟

عزیزم اسپرمو معمولا ۲ تا سه ساعت زودتر باید تحویل داد تا آزمایشگاه کارای شستشو و انتخاب و ... روش انجام بده.