قربونت برم آتریسای عزیزم.🍀
نمیخاستم ناراحتت کنم یا بگم حرفای تو اشکمو درآورد نه بخدا،میدونی وقتی آدم دلش گرفته باشه کافیه یه حرف کوچیک اشکاشو سرازیر کنه.. بیشتر دلم از این گرفت که چرا باید روی رسیدن به آرزوت خط بکشی.. ای خدا توکه خدایی،تو که مهربونی،توکه ارحم الراحمینی.. پس توروخدا معجزه ات رو نشون بده تا من بنده به اون ته ناامیدی نرسم.من خودم عمرا به ذهنم میرسید که در آینده قراره همچین مشکلی داشته باشم...عزیزم من خودم رحمم تک شاخه،یعنی کلا یدونه لوله دارم.اون یدونه لوله هم به لطف ترکیدن آپاندیس جان ملتهب شده،درست درمون نمیزاره تخمکم رد شه از لوله... بمنم گفتن طبیعی میشی اماااااا اووو طول میکشه.. شاید چندماه اون تخمدونت که لوله نداره تخمک داشته باشه بعد اون یکی تخمدون... خلاصه با وجود اینا یسال نیم اقدام کردم.. الانم باوجود اینکه وارد سیکل شدم ، پانکچر کردم حتی یبار انتقال دادم همش دنبال فرصتم که طبیعیم اقدام کنم .. باورت نمیشه هرماه به خاطر کیست یا خوردن ال دی برای سیکل یا هر مسئله ای دکترم منعم میکرد.. یه این ماه منعم نکرد که بعد نزدیکی به خونریزی افتادم... خلاصه سرتو بدرد نیارم.. نشستم با خودم خلوت کردم گفتم نکنه واقعا نمیشه طبیعی که هر ماه یچیزی میشه..
اما گفتم نه واسه خدا که کاری نداره،از خدا چیزی کم نمیشه که یدونه بچه بمن بده.. تازه با دادن یه بچه بمن،من بنده که بیشتر بهش ارادت پیدا میکنم...
برای همین باورت نمیشه هرماه به امید ماه بعدم برای طبیعی..آذرماهم انتقال دوممه ایشالا...
درسته همه دوست دارن راحت بچه دارشن،اما حتما خدا صبرشو تو ما دیده.منکه همیشه میگم لابد خیلی دوستم داره میخاد امتحانم کنه.. الانم تک تک ماها که اینجاییم روزا رو یکی یکی سپری میکنیم تا ایشالا برسیم به اون چیزی که داریم تلاش میکنیم براش.
ایشالا روزی برسه که تمام زن های دنیا حسرت داشتن بچه رو نداشته باشن.🍀🍃💚