2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
بهتر از این نمیشه اصلا دیده نمیشه یعنی؟دیگه اصلا امید ندارم هانا

من نمى تونستم ببينم

ثمين نااميد نباش مگه نمى گى دكتر كبودمهرى عاليه خوب پيشش ادامه بده ديگه

تو كه دو بار مثبت شدى حتما مى تونه برات كارى كنه

نااميد نباش 

حق دارى هر چى بگى اما كارى از دستمون بر نمى ياد جز همين اميدوار بودن كه اونم نداشته باشيم زندگى برامون خيلى سخت مى شه

باورت میشه اصلا نمیپرسن؟انگار همه ازمون قطع امید کردن

من دفعه قبل هايپر شدم بيمارستان  بستري شدم هم اتاقيم يه خانومي بود كه٤،٥ بار سقط كرده بود ، بنده خدا مشكل داشتن ولي حتي با اي يو اي هم باردار ميشد ولي نميموندن براش   كه ديگه بعد اخرين سقطش بيخيال شده بود همه چيزو، ولي بعد ١٠ سال با كلي مشكل طبيعي باردار شده بود

انشالااااااااا متوجه مشكلت بشي بعد حل بشه طبيعي باردار بشي، بخدا همين كه دارم مينويسم ذوق ميكنم واست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها از اون زمان‌که امپولا رو میزنی،بعد چند روز پشت سر هم‌سونو‌میشی،سونو‌ واژیناله؟

بله همه واژینالن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا نمیدونم .خداکنه مشکلاتم حل شه دیگه خسته شدم بخدا

عزیزم اصلا واضح نبود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه میدونم والا دیگه حکمت هم سرم نمیشه خسته شدم امروز ی بچه ی 7ساله دلمو شکوند .تولد دختر خواهرشوهرم ...

بمیرم برات عزیزم.....

میفهمت چون کم نشنیدم.....

من فقط قرص واژینال اندومترین روزی سه تا دارم , میگم نمیشه بجاش شیاف دیگه ای استفاده کنم؟

عزیزم آندومترین که بهتره.....

فعلا فکر کنم تا ۱۲ هفته داری بعد کمش میکنه اگه ایشالله همه چی خوب پیش بره و لک نداشته باشی....

باغ نی واسه شوهرم خوب بود سرعت و تحرکش خوب شد،ولی اشتباه کردیم رفتیم پبشه همون دکتری که شوهرم عمل کر ...

واقعا باغ نی خیلی دکتر خوب و دلسوزیه .. ما چندماه تحت نظرش بودیم بعدش شوهرم ازمایش داد دیدیم تغییری نکرده و گفتیم وقتمون رو هدر ندیم بریم چوبساز ، خصوصا اینکه همسایمون تحت نظر چوبساز بود ای وی اف کرد یه پسر ناز داره همون شده انگیزه واسمون ... خیلی روزهای سختی داشتم این سه سال هرگز فکرنمیکردم کارم به ای وی اف بکشه ..چقدر تلاش کردم اما بی فایده بود ... چ شبها و روزهایی داشتم که هربار بیادش میفتم بغضم میگیره ... فقط دعا میکنم  خدا بازم ناامیدم نکنه که دیگه تحمل ندارم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
یعنی من از ی مریض سرطانی کمتر زجر کشیدم اینهمه مدت؟

عزیزم اصلا مقایسه نکن.....

دور از جونتتتتتتت.....

من دفعه قبل هايپر شدم بيمارستان  بستري شدم هم اتاقيم يه خانومي بود كه٤،٥ بار سقط كرده بود ، بند ...

مشکل من مشخصه خواهری .هم مشکل ایمنی هم انعقادی دارم متاسفانه درمان روم جواب نمیده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بمیرم برات عزیزم..... میفهمت چون کم نشنیدم.....

خدانکنه آناجون الهی همیشه زنده باشی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مشکل من مشخصه خواهری .هم مشکل ایمنی هم انعقادی دارم متاسفانه درمان روم جواب نمیده

خوب تو كه اولين نفر نيستى ثمين جون

آخرين نفر هم نيستى اين مشكلهارو دارى و بودن كسانى كه همين مشكلهارو داشتن و باردار شدن ودو بار هم باردار شدى

حتما راهشو پيدا مى كنن نااميد نباش 

واقعا باغ نی خیلی دکتر خوب و دلسوزیه .. ما چندماه تحت نظرش بودیم بعدش شوهرم ازمایش داد دیدیم تغییری ...

ناامید نباش عزیزم انشالله جواب میگیری و میای اینجا با جواب مثبتت خوشحالمون میکنی،تا جایی که میتونی روحیتو ببر بالا واز افکار منفی دور باش چون خیلی تاثیر داره روی روند میکرو

راستی چقد گفته میگیره بعد تهران کدوم مرکز میخواد واست میکرو انجام بده؟

ناامید نباش عزیزم انشالله جواب میگیری و میای اینجا با جواب مثبتت خوشحالمون میکنی،تا جایی که میتونی ر ...

راستش دیگه جایی واسه امید ندارم .. خیلی سخته تا شش ماه باردار باشی دوقلو بعد از دستشون بدی و.... بعدش تا دوسال درگیر دکتر باشی که چرا دیگه حامله نمی شی ... گلم چوبساز بیمارستان گاندی تهران .. چهارتومن هزینه بیمارستانه ... من واسم هزینه اش مهم نیست چون بهای خیلی زیادی دادم بابت این موضوع .. از جوونی و عمرمون رفت

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
راستش دیگه جایی واسه امید ندارم .. خیلی سخته تا شش ماه باردار باشی دوقلو بعد از دستشون بدی و.... بعد ...

عزیزم نمیدونستم باردار بودی ،انشالله خدا واست حسابی جبران میکنه اون غمو دیگه از یادت میبره

معذرت میخوام میپرسم چند سالتونه؟