2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
میشه بپرسم چند هفته زایمان کردین؟ طبیعی یا سزارین؟  و کلا به نظرتون فرق داره بارداری این مدلی ...

٣٨ هفته و ٥ روز سزارين شدم 

والا ن هيچ فرقي نداره اما چون براش زحمت كشيديم حساس تر هستيم و از طرفي تو شرايطش قرار نگرفتيم ك بتونيم خوب قضاوت كنيم ، بالاخره طبيعيا هم حواسشون هست 

نه عزيزم تعيين جنسيت نكردم سري قبل ك رفتم درخواست كردم اما دكترم مخالف بود ، گفت ما جنين رو دستكاري نميكنم 

گفت ريسكش زياده بهم گفت دعا كن قسمتت بشه جنسيت فرق نميكنه و سالم و صالح باشه😀بعدش فكر كردم ديدم حق داره ، اينقدر تلاش ميكنيم تا جنين بدست بيات بعد برم دستكاريش كنم 

هر چي خدا قسمت كنه ان شاءالله سالم و صالح باشه آمين 😊

آره دست و پا تا زانو و زیر بغل عادیه. من کلا شکم و کمر رو نمیندازم.چون میگن زیاد میشه.

آخه من خيلي پرمو هستم موهام همش مشكي 

من كلا تا شكم و كمر ماهي يكبار ميزدم 

اما الان از بعد از انتقال نرفتم 

حالا تحملش برام سخت شده 

گفتم حداقل پاهام رو تا ر ا ن بزنم 

گفتم بپرسم ك با خيال راحت برم 

ممنونم از پاسخگوييت🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی دوستان .جواب آز ایمنی من اومد میفرستم بی زحمت ببینید چه مرضی منو گرفته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی دوستان .جواب آز ایمنی من اومد میفرستم بی زحمت ببینید چه مرضی منو گرفته

سلام خانومي  

من والا سر در نميارم 

ان شاءالله هر چي هست مشخص بشه تا مانع از سر راهت برداشته بشه و مادر بشي ب اميد خدا 

ممنون از توضيحاتت  ان شاءالله ب زودي مادر بشي  نه براي جاريم ميخواستم  ميگفت ميخوا ...

فدات گلم.ممنونم.ان شاالله توام نی نی هاتو به سلامتی بغل بگیری.ببین عزیزم‌ توی بیمارستان مادر و‌کودک،برای میکرو و عمل این دوتا دکتر انجام میدن.یعنی افلاطونیان و کریمزاده.که‌فکرکنم مرکز‌ناباروری هم میرن.اما دکتر افلاطونیان بیشتر توی بیمارستان مادر‌ و‌کودک هست.اگه جاریت اولین باره میره‌اونجا بعید میدونم با دکتر افلاطونیان یا کرمیزاده ویزیت شه.چون این دوتا رو اخرین مرحله که تاکید کردن باید میکرو شی میبینی.قبلش‌ مشاوره‌میشی‌ و با توجه به ازمایشات برات پرونده درست میکنن.خانم رو میفرستن پیش دکتر زنان.و مرد رو متخصص اورولوژی.بعد که همه ی کاراتو کردی‌ احتمالا میتونی با دکتر ویزیت شی و شرایطتو میسنجه‌و بهت نوبت میده برای عمل.من‌چون قبلا این راه هارو رفته بودم تو اولین جلسه با اقای دکتر ویزیت شدم و کارم تو دو سه روز انجام شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانومي   من والا سر در نميارم  ان شاءالله هر چي هست مشخص بشه تا مانع از سر راهت برد ...

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها از اون زمان‌که امپولا رو میزنی،بعد چند روز پشت سر هم‌سونو‌میشی،سونو‌ واژیناله؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستان چطورمیشه زوم کردروعکس؟من میزنم روش فقط یه باربزرگ میشه ک بازنمیتونم نوشته هاشوبخونم،راهی داره؟ایشالاک مشکلت معلوم شه باهمین ازمایش ثمین جون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دوستان چطورمیشه زوم کردروعکس؟من میزنم روش فقط یه باربزرگ میشه ک بازنمیتونم نوشته هاشوبخونم،راهی داره ...

والا نمیدونم .خداکنه مشکلاتم حل شه دیگه خسته شدم بخدا

فدات گلم.ممنونم.ان شاالله توام نی نی هاتو به سلامتی بغل بگیری.ببین عزیزم‌ توی بیمارستان مادر و‌کودک، ...

ان شاءالله آمين 

خوب پس براي ميكرو شدن اين دو تا دكتر هستن 

ن ايشون تازه ميره و تنبلي تخمدان داره ميخواد اول اين مشكلش رو تا يه حدي درست كنه بعد بره سراغ ميكرو 

خيلي خوب راهنمايي كردي ممنونم 

ان شاءالله موفق باشي 🌹😘

ان شاءالله آمين  خوب پس براي ميكرو شدن اين دو تا دكتر هستن  ن ايشون تازه ميره و تنبلي تخ ...

احتمالا میفرستنشون زیر نظر دکتر زنان.همونجا‌توی بیمارستان متخصص زنان هم چندتا هست.بازم‌خودش بره بهتر متوجه‌ میشه.شاید اصلا نیازی به میکرو‌نباشه.البته دکتر افلاطونیان برای بقیه ی مشکلات هم ویزیت میکنن.مثلا یکی‌کنار من نشسته بود میگفت‌من رحمم مشکل داشته هردکتری رفتم‌گفته باردار‌نمیشی.اگه بشی هم‌یا خودت یا بچه میمیرین.میگفت اومدم پیش دکتر افلاطونیان با دارو باردار شدم و بارداریم کنترل شد الان بچه ی دومشو حامله بودومیگفت خیلی ساله زیر نظرشم

خلاصه منظورم اینه امیدوارم جاریت طبیعی مامان شه و کارش به‌میکرو نکشه.ولی خب یه سر بره اونجا بهتر همه چیو میفهمه.کاری نکردم خواهری.توام موفق باشی😚

ایشالاحل میشه عزیزم،نمیدونم خداچرااینقدمارواذیت میکنه؛چ حکمتیه

چه میدونم والا دیگه حکمت هم سرم نمیشه خسته شدم امروز ی بچه ی 7ساله دلمو شکوند .تولد دختر خواهرشوهرم بود امشب به جاریم گفت تو دعوتی بیا ولی ثمین زن دایی نیاد اونکه بچه نداره برا چی بیاد تولد من.از وقتی اومدم خونه یکسره گریه میکنم شوهرمم ناراحت کردم ولی واقعا دیگه ناراحتیش مهم نیست برام دلم سوخت امروز سوختتتتتت 

خسته شدم انقدر صبوری کردم خسته شدم انقدر برا ناراحت نکردن شوهرم خفه شدم .خسته شدم اینقدر ساکت موندم .آخه گناه من توی این زندگیه ی لعنتی چیه.بس نیست اینقدر عذاب الهی خود خدا خسته نشد؟