2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
اصلا زمونه بدیه به هیچ کس نباید اعتماد کرد هزار بار همه چیو باید چک کنیم!!!!!! دعا کنین لااقل هم دا ...

ایشالا که همه چی خوبه.. حتما به دکتر بگو آنا جون.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستای گلم از من بهتون وصیت..... دارو رو گرفتین حتما با دکتر چکش کنین!!!!!!! داروخونه نگو دارو رو ...

یاخداااااا،ازدکترتون سوال نکردین آناجون؟ایشالاکه مشکلسازنباشه براتون؛چطکرمتوجه شدین؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من صورتم و گردن و سینم یه چیزی مثل جوش زده جوشم نیستا پئستم یه کم قرمز شده و یه برامدگی های ...

میتونه از بارداریتم باشه.....

احتیاطا با دکترت مطرح کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا زمونه بدیه به هیچ کس نباید اعتماد کرد هزار بار همه چیو باید چک کنیم!!!!!! دعا کنین لااقل هم دا ...

ایشالاکه ب خیری بگذره براتون مشکل سازنشه

یاخداااااا،ازدکترتون سوال نکردین آناجون؟ایشالاکه مشکلسازنباشه براتون

والا دیگه چک نکردم اسم دارو رو.....

فکر کن منی که حساسم همچین اشتباهی شده حالا فکر کن اونایی که کاملا چشم  گوش بسته دارو رو میگیرن و استفاده میکنن چی میشه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ميتونم بپرسم شما از كجا متوجه شدين كه پلي كيستيك هستين؟ چه علائمي داشتين؟ يا از روي ازمايشي چيزي؟؟

سلام عزیزم. من با سونو متوجه شدم. لاپرا و کتر تخمدان شدم اما بدتر شد

والا دیگه چک نکردم اسم دارو رو..... فکر کن منی که حساسم همچین اشتباهی شده حالا فکر کن اونایی که کام ...

همینش برام جای سوال بودم چون میدونم شماخیلی دقت میکنیم،خدارحم کنه واقعابهمون ماهاک اطلاعاتمونم خیلی کمه

خواهرای گلم یه راهی برای رفع این سوزش معده میشناسید؟؟؟ از وقتی آسپرین شرو کردم اینطور شدم.جالبه قبل ...

مامان اینده بتای شما چند بود بعد افت کرد....

من روز سیزده چهل بودم بعدش یک رقمی شد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

انشالا که چیزی نیست گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد انشالا که به سلامتی بچتو بغل میگیری

سلام به همگى بچه ها كسى تجربه پى آر پى رو داشته قبل انتقال؟؟؟ يه دكترى تو آلمان قبل انتقال بعديم ب ...

دوست من انجام داد ۳بار ای وی اف منفی شد هرچند باپی ارپی هم منفی شد.امادرست ماه بعدش باردار شد خودش میگه علتش پی ارپی بوده.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ای وی افم منفی شد و ۲۱ شهریور پریود شدم

پس احتمالا ترشحات تخمکگذاریه.....

سلام عزیزم.بله‌با خود دکتر افلاطونیان ویزیت شدم.قرار شده تا اخرش‌ زیر نظر خودشون باشم.البته اونجا مش ...

ممنون از توضيحاتت 

ان شاءالله ب زودي مادر بشي 

نه براي جاريم ميخواستم 

ميگفت ميخوام با خود دكتر باشم 

گفتم بپرسم شايدمثل مركزاي ديگه باشه روال كار 

ديگه چ دكترايي هستن غير از اين دو تا ؟