2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

كلا روال همه جاي دنيا همينه اول چند بار اي يو اي بعد اي وي اف.من خودم pco بودم شوهرمم مشكل مورفو و ك ...

بعید میدونم روال این باشه.

من ۵ سال پیش رفتم ابن سینا، بعد از آز و بررسی گفتن میکرو.

پارسالم رفت باز هم همون رو گفتن.

با اینکه دکتر مردان گفت همسرم بهتر شده .

البته اینم بگم کسایی بودن که شوهرشون اسپرم نزدیک صفر بود ، بازم چند بار آی یو آی کرده بودن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
 چشم عزیزم مرسی ک جواب دادی.

نيوا سلام خوبي خوشگل خانوم؟؟ نيوا اين گونال پنو سوزنشو تا تَح فرو ميكني؟؟ بعدشم من يادم رفت نيمه بالايي ناف گفت يا نيمه پاييني ناف بايد زده شه؟؟

@تورک_آنا‍    

...

بچه ها من وارد روز ده انتقال شدم..

دیشب لباسم کمی لک قهوه ای شده بود.

صبح هم موقع نماز معذرت میخوام دستمال استفاده کردم، کلی خونی شد.

مثل اول پریودی توی چند ماه بعد از پانکچر.

الان یعنی چی؟ یعنی دارم پریود میشم؟

قرص و شیاف ها رو ادامه بدم هنوز؟

استراحت کردم از نماز تا حالا هیچی نیومد. اما حس ام میگه دارم پری میشم.

کسی اینجوری بوده؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم این کارو نکن سر خود داروتو عوض نکن در ضمن کلا گونال با پرگووریس فرق داره چون گونال فقط هور ...

لاله جون سلام، شمام شش تا گونال و منوگون داشتين؟ بعدش  يه ستروتايد؟  لاله جون اوني كه ميگين اف اس اِچ بالا ميبره بعدش كه تموم شد اف اس اچه پايين مياد؟؟

اين گونال پن رو نيمه ي بالايي بايد زد يا نيمه پاييني ناف؟؟

...
نيوا سلام خوبي خوشگل خانوم؟؟ نيوا اين گونال پنو سوزنشو تا تَح فرو ميكني؟؟ بعدشم من يادم رفت نيمه بال ...

سلام عزیزم مرسی فدات شم.والا گفتش تا ته فک کنم هر قسمت از دور ناف بخوای میتونی بزنی فقط چهار انگشت با نافت فاصله داشته باشه چپ و راست و بالا و پایین گفتش فرقی نداره.برا منم گونال پن 900 و منوگون دادن.فعلا تا هفته آینده باید ال دی ادامه بدم.شما گونال روزی چند واحد داری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بعید میدونم روال این باشه. من ۵ سال پیش رفتم ابن سینا، بعد از آز و بررسی گفتن میکرو. پارسالم رفت ب ...

من از دوستام كه كشور هاي ديگه بودن پرسيدم.اونا اينجور گفتن.نميدونم واقعا.البته رويان هم كه رفتم از دكتر پرسيدم كفت كليات پروتكل اينجوريه.ولي خوب فاكتور ها مهمه ديگه تو ابن مسيله چون سن روي كيفيت تخمك اثر ميزاره.و قاعدتا هركسي با توجه به سن و ازمايشش مورد درمان قرار ميگيره

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام عزیزم مرسی فدات شم.والا گفتش تا ته فک کنم هر قسمت از دور ناف بخوای میتونی بزنی فقط چهار انگشت ب ...

به من تاكيد كرد ناف رو از وسط دو نيم دايره ي  بالا و پايين در نظر بگير و بعد به نيم دايره ي پاييني فك كنم گفت ميتوني بزني به فاصله ي دو انگشت از ناف، اومدم خونه نيم دايره بالا پاييني رو قاطي كردم😐كه بالا رو گفت يا پايينو😐

همون نهصد كه ميشه روزي ١٥٠ واحد به مدت شش روز با منوگون روزي دو پودر توي يه آب،،، نيوا چرا ميخواي داروتو عوض كني؟؟

...
مممون عزیزم..کاش فقط منفی شدن بود سقطش دلمو آتیش زد

آرل جون ببین عزیزم خیلی شرایطت سخته درسته
کاملا حق داری
اما به جنبه ی مثبت قضیه هم نگاه کن
جنبه ی مثبتس که خیلی هم مهمه اینه که شما الان میدونی رحمت مشکل نداره بابت پذیرش جنین
از طرفی بتا هم نرمال بالا رفت ولی بعدا افت پیدا کرد

پس میمونه مشکلاتی که پیش اومد تا جنیننتونه به رشدش ادامه بده
که میتونه این مشکلات ، پولیپ یا فیبروم داخل رحم یا چسبندگی باشه که این با هیسترو مشخص میشه ، پس حتما و حتما هیسترو رو انجام بده
یا میتونه مشکل از مساله ایمنی و انعقادی باشه که میتونی با دادن ازمایش ببینی کدومشون بوده
و اینکه یه سری مشکلات کروموزومی هم هستن که میتونن باعث بشن جنین غیر سالم زود سقط بشه که اینم اول با کاریوتایپ دادن مشخص میشه ، اگه مشکلی باشه خدای نکرده جنین های بعدی رو پی جی دی میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من همش استراحت مطلقم چطور تا الان دفع یا جذب نشد.یعنی داره رشد میکنه؟

عزیزم ممکنه دو سه ماهم طول بکشه باید صبور باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به من تاكيد كرد ناف رو از وسط دو نيم دايره ي  بالا و پايين در نظر بگير و بعد به نيم دايره ي پاي ...

احتمالا همون پایین گفته.برا من روزی سیصد واحد گفته باید دو تا پن 900 واحدی بگیرم.آخه من ذخیرم پایینه گفتم دارو قویتر بگیرم بهتره.باید شنبه زنگ بزنم ببینم چی میگن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انا جان زنگ زدم برا ازمایش ژنتیک کاریوتایپ جفتمون ششصد تومن میشه گفتن اصلا با دفترچه قبول نمیکنن ازا ...

عزیزم من آزهای تکمیلی رو تهران انجام دادم.آزمایشگاه نیلو. ایمنی ها با دفترچه تامین ۸۰۰ وخورده ای اینا شد.

انعقادیم کلا آزاد بود ۴۰۰ وبیست فک کنم. رو هم رفته ۱۲۰۰ دادم.

بازم بتو خوب گفتن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان من سیکل بعد از پانکچر هستم ال دی خوردم الان ۱۰ روزه ال دی تموم شده ولی پریود نشدم چقدر ب ...

عزیزم بین سه تا ۱۴ روز پریود میشی..نمیشه با پریود قبل مقایسه کرد.من خودم سه دوره ال دی خوردم.

بار اول بعد ۴ روز

بار دوم بعد ۶ روز 

بار سوم بعد ۷روز پریود شدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘