2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
دوستان جواب آزمو گرفتم  به لطف خدا مامان شدم روز 14-15انتقال بتا 1193 باورم نمیشه  دع ...

بسلامتی مبارک باشه ❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستان جواب آزمو گرفتم  به لطف خدا مامان شدم روز 14-15انتقال بتا 1193 باورم نمیشه  دع ...

شاینا جون خیلی خیلی تبریک.میگم عزیزم.

اینقد از جواب مثبت بچه ها خوشحال میشم  ک خدامیدونه.ازذوق اشکام سرازیر شد .خدابرات حفظش کنه گلم.بقیه دوستان و من رو هم دعا کن این حسو تجربه کنیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شمااینقداینجاحرف ازامایش زدین نگران شدم من ازمایش انعقادی دادم ولی این cd رو ندادم.الان که لک ...

عه دختر...

این چه حرفیه وسط بارداری

مثبت فکر کن همه چی رو بسپار به خدا

انشالله که خبر فارغ شدنت رو بیای بگی❤

آنا جان  دکتر به من هم گفت اگر بخوای مینویسم ولی لازم نیست. اگر بخوام آزمایش ها رو بدم باید د ...

انتقال خون انجام نمیده بیمارستان دانشوری میتونی آز بدی جوابش ۸ روزه آماده میشه

بچه ها جون لطفا بگید کی جدیدا آزمایش های انعقادی و کاریوتایپ و... داده و چقدر شده

ترجیحا میخوام با دفترچه و جاهای دولتی بدونم.

ممنون

عه دختر... این چه حرفیه وسط بارداری مثبت فکر کن همه چی رو بسپار به خدا انشالله که خبر فارغ شدنت ر ...

فدات.دعاکنیدواسم.اخه درد دارم میترسم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انتقال خون انجام نمیده بیمارستان دانشوری میتونی آز بدی جوابش ۸ روزه آماده میشه

عزیزم حدودا میدونی چقدر میشه؟

همه آزامایش ها رو انجام میده

منظورم لیستی که آنا جون نوشته.

مرسی 🌺🌺🌺

فدات.دعاکنیدواسم.اخه درد دارم میترسم

نترس بلاخره یه موجود خوشگل و کوچولو داره رشد میکنه انشالله که خدا حفظ ش کنه

البته یادم نیست برای شما یه دونه ست یا دوتا فسقلی🌺❤

عزیزم حدودا میدونی چقدر میشه؟ همه آزامایش ها رو انجام میده منظورم لیستی که آنا جون نوشته. مرسی 🌺 ...

بیمارستان مسیح ایمنی کامل انجام میده هم ایمنی و سی دی ها رو من انجام دادم 115000تومان شد 

انعقادی احتمال خیلی زیاد انجام میده بازم زنگ بزن بپرس ولی کاریوتایپ اطلاع ندارم

بیمارستان مسیح ایمنی کامل انجام میده هم ایمنی و سی دی ها رو من انجام دادم 115000تومان شد  انعق ...

ممنونم دوست عزیز🌺