2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
عزیزم منم افت بتا داشتم رشد نکرد حس میکنم اینطور باشه شما دلیل علم  دارین یا شنیدین که از مشکل ...

دلیل علمیش همونیه که گفتم ولی خوب تو کسایی که ایمنی مشکل داره

ولی تجربی هم هر کسی که دیدم این اتفاق واسش افتاده همینا بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا بین دو شهر رو نمیدونم اما احتمالا بشه که همچین پیشنهادی بهت دادن.....

انا جون یه خانم کیرفت تهران سارا تخمک کشی بشه تعییت جنسیت بشه بعد بفرستن تبریز برا انتقال من که میخوام از ارومیه ببرم تبریز یکساعته فاصلش

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
دلیل علمیش همونیه که گفتم ولی خوب تو کسایی که ایمنی مشکل داره ولی تجربی هم هر کسی که دیدم این اتفاق ...

من تازه برام ازمایشات رو نوشتن ایشا هفته بعد انجام میدم 

فقط حتما جای خوب برو

ازمایشگاه معروف تبریز بابالو هست اونجا میرم برا خودمو همسرمم ازمایش ژنتیک نوشت.همچنین برا همسرم ازمایش اسپرم که حتما بتید تو مرکز نازتیی انجام بدیم

گلم شما هم گونال داشتی؟ یعنی هرروز روی ۱۵۰ بذارم بزنم درسته؟

آره عزیزم رو همون ۱۵۰بذار بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خییلی ممنون عزیزدلم گذاشتم رو ۱۵۰ و همین الان زدم درست بود😘😍

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
بله عزیزم من استفاده کردم رو ۱۵۰ بذار هرروز

یه دنیا ممنون عزیزدلم الان زدم درست بود😘😍

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔

ببخشید آنا جان اگه میشه این سوالمم جواب میدید بی زحمت؟ من این ماه اولین بار بود که قرص مدروکسی پروژسترون میخوردم که دکترم گفت باید ۱۵ روز بخوری ولی من ۹ روز خوردم و پریروز پریود شدم و آمپولمو شروع کردم یعنی پریودم جلو افتاد، ولی ببخشید خونریزی پریودم مثل همیشه نیست و خیلی کمتره میتونه اثر همین قرص باشه؟؟

شما هم تازه انتقال دادین؟؟؟ من اصلا یک ماهی هست چایی نمیخورم،شیر همیشه بین روز میخورم ولی باشه از ف ...

ن من دوسال پیش انتقال دادم ولی مجدد میخام انتقال بدم انشالهه بعد صفر

حتما انجام بده 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
ببخشید یه سوال دیگه من این ماه اولین بار بود که قرص مدروکسی پروژسترون میخوردم که دکترم گفت باید ۱۵ ر ...

یعنی ادامه ندادی؟

دقیق نمیدونم روال مدروکسی چیه، یعنی دیگه ادامه ندادی تا ۱۵ روز؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه اوابووست فرتیل اید واینا خواستین من از هرکدوم چندتا دارم  منم قرار بود میکرو کنم مهر ...

فرتیل اید چقد داری گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم