2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست

راستی آنا جون روز زایمانت مو ب مو جزییات ک رفتی بیمارستان از ساک نینی ک چیا براش آماده کردی 😊و از لحظه سوند گزاشتن لعنتی ک من ترس از اونو بیشتر از خوده زایمان دارم😣از لحظه تولددددددش وای عزیزم😘خلاصه همه رو سر فرصت بعد از زایمانت بیا برامون تعریف کن عزیزم ...لفطن😘😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تهوعم رفع شده دردم فقط تخمدانام درد میکنه که فکر کنم از امپولاس.

خدارو شکررر.....

تا این حد طبیعیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب بهتره بگی که هیستروسکوپیت بکنه که ببینن اصلا تو رحمت چه خبره؟ تو مرکز دولتی احتمالا بیمه ...

بخاطر قانع کردنشون میگم.مثلا الان بگم سلام میخوام هیسترو کنم ببینم چخبره ممکنه بگه واسه چی میخوای یا تو تشخیص میدی مگه یا ...

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

ارل جون منم مثل شما بعد از زایمانم بتام بالا نمیره

سر دوقلوها مشکلی نبود ولی بعد از زایمانم ایجاد شد

واسم عکس رنگی نوشتن اما هر ماه عفونت میگیرم و انحام نمیدن و میوفته ماه بعد

فکر کنم بدردت بخوره عکس رنگی

الان نمیتونم چند روز دیگه اگه رفتی و دکتر نوشت عکس بذار ببینیم چی واست نوشته اگه کافی نبود عکس آزمایشامو میذارم ببر نشون بده بگو اینهارو انجاگ بدن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بخاطر قانع کردنشون میگم.مثلا الان بگم سلام میخوام هیسترو کنم ببینم چخبره ممکنه بگه واسه چی میخوای یا ...

آهان خوب همیناییکه به من گفتیو بگو.....

بگو چه مشکلاتی داری و چه زایمانی داشتی.....

بگو اگه صلاح میدونین هیسترو بشم که یه بررسی بشه ببینین چسبندگی ای چیزی به خاطر زایمان بدم مونده یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان خوب همیناییکه به من گفتیو بگو..... بگو چه مشکلاتی داری و چه زایمانی داشتی..... بگو اگه صلاح م ...

مرسی عزیزم پیگیر میشم

الان که بازم باید برم دنبال عفونت ادراریم

یعنی دارم از پا در میام

دیروز رفتم دکتر هیچی نمیگفتم‌فقط گریه میکردم...

ان‌شالله خدا هممونو نجات بده به بهترین شکل و نحو احسن 

سلام بچه ها منم تو سیکل آی وی اف هستم و یه سوال دارم، دکتر برای من دو عدد آمپول ۴۵۰ واحدی گونال اف نوشته که از روز دوم قاعدگی باید ۱۵۰ واحد بزنم تا ۶ روز؛ دیروز ۱۵۰ واحد اولو زدم و حالا سوالم اینه امروز که خودم میخوام تزریقو انجام بدم عددش رو باید روی ۳۰۰ تنظیم کنم؟؟توروخدا هرکی میدونه جواب بده.

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
سلام بچه ها منم تو سیکل آی وی اف هستم و یه سوال دارم، دکتر برای من دو عدد آمپول ۴۵۰ واحدی گونال اف ن ...

عزیزم من گونال پن ندیدم ولی فکر کنم رو همون ۱۵۰ تنظیم میکنی.....

بازم ببین دوستانیکه تجربه دارن چی میگن یا اگه عجله داری زنگ بزن بپرس.....

عزیزم من گونال پن ندیدم ولی فکر کنم رو همون ۱۵۰ تنظیم میکنی..... بازم ببین دوستانیکه تجربه دارن چی ...

ممنون از پاسخگوئیت عزیزم،دیروز خانومه روی ۱۵۰ تنظیم کرد و زد، امروز میخوام خودم بزنم شک کردم که چکار کنم آخه عدد چرخشی روش از صفر هست تا ۴۵۰ ! حالا بازم یکم صبر میکنم اگه دوستان جواب ندادن باید حضوری برم سوال کنم دوباره.

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
سلام عزیزم رو همون ۱۵۰ بذار

گلم شما هم گونال داشتی؟ یعنی هرروز روی ۱۵۰ بذارم بزنم درسته؟

مرسی عزیزم که جواب دادین.5 روز دیگه باید آز بدم دعام کنید

سلام عزیزم.خوبین؟

شما کجا انتقال دادین؟

فک کنم دو روز از من جلوترین. ان شاالله هفته دیگه با دست پر میاین اینجا.

میشه بدونم چجوری و چه مقدار استراحت دارین؟

و اینکه علائمی داری؟ 

من تا دیروز خیلی بی حال و خسته و کسل بودم.درد هم داشتم میومد و میرفت.اما از ریشب تا حالا انگار نه انگار.مثل زمان های عادی قبل از شروع سیکل ام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

ببخشید یه سوال دیگه من این ماه اولین بار بود که قرص مدروکسی پروژسترون میخوردم که دکترم گفت باید ۱۵ روز بخوری ولی من ۹ روز خوردم و پریروز پریود شدم و آمپولمو شروع کردم، ولی ببخشید خونریزی پریودم مثل همیشه نیست و خیلی کمتره میتونه اثر همین قرص باشه؟؟