2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام مرسی از همتون که دعام کردیم نتونستم جوابتون رو بدم حال روحیم اصلا خوب نیس.جواب بتام رو گرفتم دا ...

عزیزم ممکنه یکیش باشه ها.....

عجله نکن حتما سونو شو و یا یه بتای دیگم بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون.عزیزم قرص دوفاستون باعث تغییر زمان پریود میشه؟ من امشب 10مین قرص رو میخورم و تموم میشه ...

بستگی به رفلکس بدنتم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سقط شد.جیگرم دراومد😭شش هفته بود قربونش برم از لوبیا یکم بزرگتر بود

فدات بشم عزیزم....

میدونم خیلی ناراحتی اما همینم جای شکر داره که بدنت تا حدی پذیرای بارداریه و یه مانع کوچولو از سر راه بره حتما جواب میگیری.....

سلام بچها..جنین ۵روزه با بلاست چه فرقی داره؟

عزیزم هر جنین پنج روزه ای بلاست نیست.....

مثلا من چهار جنین ۵ روزه داشتم دو تاش بلایت شده بود دوتاش پرسلولی بود و هنوز به مرحله بلاست نرسیده بود.....

بلاست پوسته شکافته میشه و آماده ورود به مرحله لانه گزینیه.....

من دو روز پیش ۳تا جنین ۵روزه با کیفیت دوتا بی و یکی سی انتقال دادم ...به نظرتون این کیفیت واسه جنین ...

عزیزم ما مامان با جنین گرید سی هم داشتیم.....

الان همه تون ای وی اف انجام دادین؟

اکثریتمون میکرو کردیم و بعضیام طبیعی باردار شدن....

@تورک_آنا      

سلاممممم بر یک عدد فرشته مهربون و دو تا فرشته کوچولوی نازنین ....تا همیشه خداروشاکرم بخاطره وجود شما و لاله جون و دوستانی که خالصانه بهم دیگه کمک میکنن و ایکاش زودتر باهاتون آشنا میشدم...اما باز هم جای شکر داره...

آنا جون تا جاییکه یادمه فک کنم تولد خانوم کوچولو 17 مهر بود یا شایدم اشتباه میکنم..به هر حال گل دخترمون مهرماهیه...چند وقته که به خاطر سپردم که تبریک بگم🌼🌸🌹💐اینم آرزوی من برای دختر طلای نازدونه که شادی بی اندازه ای رو نصیبتون کرده..تازه خداجون همبازیش رو هم واسش در نظر گرفت...خدایا شکرت... از طرف خاله آتریسا

🌹🌸🌼خدای اطلسی ها با تو باشد

پناه بی کسی ها با تو باشد

تمام لحظه های خوب یک عمر

به جز دلواپسی ها با تو باشد 💗💜💗💜🌸🌹

تولد بهترین هدیه ای که خداوند بهتون بخشیده مبارک باشه و به امید روزهای خوب پیش رو برای خانواده چهار نفره پر مهرتون💐🌼🌸🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من خودم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشم اما احتمالا همسرم ازاسپرم باشه البته بانک داره از قبل 

عزیزم ایشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد.....

سلام به همه 

انا جون خدا قوت من هر روز این تاپیکو میخونم و با مامان شدن تک تک بچه ها خوشحال میشم و با منفی شدنشونم ناراحت متاسفانه در حکمت خدا موندم

عزیزم من قرار بود این ماه جنینای فریزمو انتقال بدم البته بعد از 3 تا میکروی نا موفق که به لطف ازهای شما فهمیدم مشگلم انعقادیه

این ماه هیسترو و خرا داشتم و داشتم استرادیول میخوردم که امروز وقت دکتر داشتم  و جواب نمونه برداری از رحمو بردم پیشش و گفت سریع داروهاتو قطع کن سلولهای زیادی در اندومترت وجود داره که با دز بالای پرژسترون باید مهارش کنیم که به حالت قبل برگرده و تا 3 ماه بدون وقفه باید ادامه بدی و پری هم نشی حالا سوالم اینه

کسی میدونه این خطرناکه یا نه من هیچی نمیدونم در موردش و خیلی هم نگرانم البته دکترم گفت بد خیم نیست راستی ممکنه اندومتریوز باشه؟

کنار تو درگیر ارامشم

سلام بازم سوال.. از اونجایی که امواج موبایل برای دوران بارداری مضره اگه گوشی در حالت پرواز باشه به نظرتون باز امواج داره یا نه چون وقتی گوشیم در حالت پروازه باز از گوشیم صدا میاد مثل اینکه پیام واتساپ یا تلگ رام اومده باشه چیزی هم نیست کسی اطلاعی داره درین زمینه

[QUOTE=71157855]عزیزم هر جنین پنج روزه ای بلاست نیست..... مثلا من چهار جنین ۵ روزه داشتم دو تاش بلایت شده بود دوتاش ...[/QUOTEمرسی بابت جوابت عزیزم..پس جنینای من چی بودن که ۵ روز تو آزمایشگاه نگهه داشتن؟در اصل من ظهر روز ۶ برام انتقال دادن ولی فقط نوشتن ۳تا جنین دوتا بی یکی سی..

سلام.

رفقا ، من روز ۶ انتقالم.وارد روز هفت شدم.

تا امروز کم و بیش درد داشتم.زیر شکمم ، دور نافم ، و کشاله رانم.

و کلا چون سیاتیکم حساسه ، کمردرد های قدیمی ام ر  هم کمی داشتم.

امروز چند ساعتی پسرم رو بردم جایی و حسابی خسته شدم. از وقتی اومدم استراحت کردم .اما پاشدم شام درست کنم حس سبکی داشتم.انگار هیچ خبری نیست و اون دردها و گرفتگی ها و علایم اصلا نبود.

دقیقا مثل حس رهایی و راحتی و بی حسی بعد از زایمان طبیعی.

به نظرتون اتفاقی افتاده؟

میشه آدم استراحتش رو کم کنه و خدای نکرده بعد از این مدت اتفاق بدی بیفته؟ یا نه  و تا حالا هر چی قرار بوده بشه شده؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بازم سوال.. از اونجایی که امواج موبایل برای دوران بارداری مضره اگه گوشی در حالت پرواز باشه به ن ...

مطمئنی ب ای واتساپ و ایناس؟ چون حالت هواپیما همه رو قطل میکنه.

برای اینکه مطمین بشی اینترنت گوشی یا خونه رو قطع کن.

البته میدونی کا انقد آنتن و ریسیور دور و بر خونه و محل های زندگی هست ، که تاثیر چندانی نداره این کار.

در ضمن مضر بودنش هم هنوز صد درصد تائید نشده.

همسرم میگن خطر آنتن تلفن اگر هم خطری باشه بیشتر از اینترنته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

آرل جان

مطمینی سقط شده؟ آخه من که آخر۴هفته و اوایل ۵هفته سقط کردم،اندازه کف دست بود..بازم مراقب خودت باش.....شاید یه وقت سقط نکرده باشی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.