2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
وای چ عالی بهت تبریک میگم خعلی مبارکه یه بیو از خودت بده وبگو پیش کدوم دکتر میری و چند تا انتقال دا ...

ممنون عزیزم. مرکز نوین مشهد. دفعه ی دومه که ۴ تا جنین فریز انتقال دادم. زیر نظر دکتر منصوری ولی انتقال توسط دکتر قندی بود. 

خدایا شکرت🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرسی از همتون که دعام کردیم نتونستم جوابتون رو بدم حال روحیم اصلا خوب نیس.جواب بتام رو گرفتم داره سقط میشه شایدم شده و من نفهمیدم ۹۷۶

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام مرسی از همتون که دعام کردیم نتونستم جوابتون رو بدم حال روحیم اصلا خوب نیس.جواب بتام رو گرفتم دا ...

عزیزم خیلی متاسفم،نمیدونم.چی بگم ک دلت اروم.شه  حالا ی سر به دکتر خودت هم.میزدی ببینی چی میگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

تغذیه_کیست_تخمدان#  

❌ممنوعات :

👈غذاهای حاوی مواد نگهدارنده مثل کنسروها و آب معدنی ها

👈غذاهای با طبع سرد مثل ماست، دوغ، خیار، گوجه فرنگی، برنج، ماهی، کدو، کاهو، کیوی، گیلاس، هلو و آلو

👈شیر و تنقلات با هم

👈غذاهای غلیظ مثل پیتزا، الویه، هلیم، ‌آش رشته، ماکارونی، لازانیا، کله پاچه، حلوا، شیرینی ‌تر، موز، انبه و لوبیا

👈همراه غذا ماست و سالاد

⭕️اگر اصرار دارید از این مواد👆مصرف کنید حتما با ادویه جات گرم میل شود.

⭕️عسل، زعفران، زیره، زنجبیل، سیاه دانه، هل، دارچین، نعناع و زنیان مصلح این غذاها هست استفاده کنیدdan

ممنون عزیزم. مرکز نوین مشهد. دفعه ی دومه که ۴ تا جنین فریز انتقال دادم. زیر نظر دکتر منصوری ولی انتق ...

تبریک میگم عزیز

فقط میشه بگین چقدر هزینه کردین چون من هم میخوام برم نوین

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
خوب میخواد با قطعش رحمت پاکسازی بشه احتمالا....

سلام انا جون.عزیزم قرص دوفاستون باعث تغییر زمان پریود میشه؟

من امشب 10مین قرص رو میخورم و تموم میشه دیگه.بعدش پریود میشم یا طبق ماه قبل که 23شهریور شدم میشم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام مرسی از همتون که دعام کردیم نتونستم جوابتون رو بدم حال روحیم اصلا خوب نیس.جواب بتام رو گرفتم دا ...

نههههه توروخدا؟

چرا عزیزم؟

دکتر نرفتی؟وای اعصابم بهم ریخت دختر

نههههه توروخدا؟ چرا عزیزم؟ دکتر نرفتی؟وای اعصابم بهم ریخت دختر

سقط شد.جیگرم دراومد😭شش هفته بود قربونش برم از لوبیا یکم بزرگتر بود

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

اخ چرا توکه همه چیزت خوب بود.

رفتی پیش صیادی؟

آره ..پریشب رفتم .بهم آمپول و شیاف بیشتری داد

الهی بمیرم عزیزم.انشاالله خدا دلتو اروم کنه عزیزم.

راضی باش به خواست خدا که اون حکمت پنهان دارد..

عزيزم 😢

خدا دلت رو آروم كنه 

سخته 

نميدونم  چي بگم ك مرحم دلت باشه 

خدا مصلحت بنده هاش  رو بهتر ميدونه 

ان شاءالله خيلي زود برات جبران كنه