2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم گل محمدی نخور دیگه ممنوعه در بارداری خیلی ها دچار این مشکل میشن باید چیزای مختلف امتحان کنی ...

باشه عزیزم ممنون

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بچه ها آسپرین شما واسه کدوم برنده...

من تو دوران انتقال و واسه پارس دارو بود رنگشم کرمی مانند.خیلی خوب بود هیچ مشکلی نداشتم..

اما ایندفعه واسه برند جالینوس... زردم هست.. انقدم معدم میسوزززه... اخه خیلی وقته ک دیگه مشکل معده ندارم.

حالا فعلا ک نمیخورم .امیدوارم معدمم خوب شه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز باید برم آزمایش بدم ولی از صبحه زوده به شدت کمردرد و دل دردم یه لک قهوه ای هم د ...

انشاالله دلت شاد میشه و دست پر میای،واست ایت الکرسی میخونم عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
اینم بگم به من آسپرین هم داد و فولیک ۵.. فولیک ۵ هم روزی یدونه. اسپرینم روزی یکی.. فولیک پنج رو ک ...

فوليك ٥ رو كه الان بالاى ٧ يا ٨ ماهه هر روز مى خورم 

تنها قرصى كه بهم گفتن بخور همين فوليك ٥ بود اما بقيه ها هيچى

الان كه آزمايشهام معلوم شده خودم مى خوام ويتامين B6 و B12 رو شروع كنم

فوليك ٥ رو كه الان بالاى ٧ يا ٨ ماهه هر روز مى خورم  تنها قرصى كه بهم گفتن بهور همين فوليك ٥ ب ...

آها اوکی..

من از همون آذر پارسال فمیبیون یک و مولتی دیلی میخورم.. خیلی خووووب بودن.. دیگه تموم کردم و بعد انتقال گفت نخور.ایندفعه رفتم گفت فمبیون نیست فعلا فولیک ۵.. فمیبون پیدا کردی اونو بخور فولیک پنج رو نخور..

حالا میخام بگردم ببینم فمبیون یک کجا هست بخرم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم غذای نشاسته ای کمتر بخور..... برنجم کمتر بخور..... غذای نونی با نون سنگک خیلی خوبه..... آب ...

وای اناجون راه کار اخری که گفتی عالی بود اب رو اتش بود واسم انشاالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و جوجت بسلامت به دنیا بیاد 😘😘😘التماس دعا

نه برا همه اینطور نیست.....

گلم من به جای قرص ویتامین B6 و B12 قرص ب کمپلکس میخورم ب جای هر دوتاشون و روزی یکی میخورم . همون ب کمپلکس خوبه دیگه ب جای هر دو بخورم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها من امروز باید برم آزمایش بدم ولی از صبحه زوده به شدت کمردرد و دل دردم یه لک قهوه ای هم د ...

عزیزم ایشالله مامانی.....

لک رو که خیلیامون داشتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگى دوستانى كه براى مشكل انعقادى ويتامين B6 و B12 دكتر براشون تجويز كرده مى شه لطفا بگن چ ...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
براى من هم تو آزمايش ام TSH  2/5 هست اما هيچى بهم ندادن يعنى بهتره دارو بخورم؟؟

عزیزم والا دکتر من میگفت بهتره زیر ۲ باشه اما خوب برا شمام بد نیست.....

سلام من هفته پنجم.دیشب وردای شدید داشتم بعدم افتادم رو خونریزی رفام بیمارستان سونو کردن گفتوجیزی تو رحم دیده نمیشه..یعنی سقط شده؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

از من برعکسه 4G/5G یه الل نرمال یکی جهش یافته

عزیزم نه تورو خدا به پسرم بگین صبوری کنه..... الان زوده..... فعلا یکی دو هفته ای دارم.....

سلام خاله جون، یه کم صبر داشته عزیزم😍😍😍مامان آنا هنوز کلی کار داره قبل از این که بیایی 

آفرین پسر گل😘😘😘😘😘