2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام دوستان.موتی نبودم.امروز انتقال دارم و محتاج دعای همتون هستم

عزیرم برات بهترینارو از خدا میخوام.....

ایشالله این دفعه به سلامتی بغلش (شون) میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم برات بهترینارو از خدا میخوام..... ایشالله این دفعه به سلامتی بغلش (شون) میکنی.....

مرسی عزیزم.این بار یه دوره طب سنتی رو برای تعدیل مزاج پیگیری کردم و سیکل طبیعی هم داشتم و البته خراش آندومتر داخل مطب

مرسی از دعای خوبت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگى

دوستانى كه براى مشكل انعقادى ويتامين B6 و B12 دكتر براشون تجويز كرده

مى شه لطفا بگن چه دزهايى هستن و چه جورى مصرف مى كنن؟؟

ويتامين B12 رو قرص مصرف مى كنن و يا آمپول

ممنون ازتون🙏🏼🌸

واقعا ده روزه میزون شد؟ مال من یه ماهی طول کشید تا میزون شد

من هر صب یدونه و نصف میخوردم.حالا باز برم آزمایش معلوم میشه در چه حاله😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همگى دوستانى كه براى مشكل انعقادى ويتامين B6 و B12 دكتر براشون تجويز كرده مى شه لطفا بگن چ ...

عزیزم من B6رو روزی یدونه قرص مصرف میکنم..

B12هفته ای یبار آمپول میزنم.دز هزار.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم دقیقا قبل میکرو رفتم دکتر غدد .. گفت ده روز بخوری میزون میشی و لازم نیست ادامه بدی.. حالا تصمیم ...

براى من هم تو آزمايش ام TSH  2/5 هست اما هيچى بهم ندادن يعنى بهتره دارو بخورم؟؟

سلام بچه ها من امروز باید برم آزمایش بدم ولی از صبحه زوده به شدت کمردرد و دل دردم یه لک قهوه ای هم د ...

ایشالا که دست پر برمیگردی🌷🌷🌷 منتظر خبر خوبتیم😙

براى من هم تو آزمايش ام TSH  2/5 هست اما هيچى بهم ندادن يعنى بهتره دارو بخورم؟؟

عزیزم من خود دکتر زنانم تجویز نکرد.فرستادم پیش دکتر غدد.. رنج آزمایشگاه چقده؟؟؟

عزیزم من خود دکتر زنانم تحویز نکرد.فرستادم پیش دکتر غدد.. رنج آزمایشگاه چقده؟؟؟

رنج آزمايشگاه زده از 3/. تا 5

به دكتر زنان هم گفتم كه مى گن براى باردارى بهتره زير ٢ باشه اما گفتنه مشكلى نيست

ممنونم ازت🌸B6 چه دزى مى خورين؟تا كى بايد اين قرص و آمپولها رو استفاده كرد؟

والا روش نوشته ۴۰ میلی گرم..

من از چهارشنبه پیش شرو کردم و باید تا آذر بخورم..که آذرم انتقال میدم.

دوماه کامل.حالا بعد انتقالم ادامه بدم یا نه ب نظر دکتر برمیگرده‌.

رنج آزمايشگاه زده از 3/. تا 5

خب خوبه دیگه.. ببین رنج آزمایشگاه من زده بود از 0.27 تا4.5 اونوقت از من 5.82بود.. که دکترم گفت برو دکتر غدد.

از تو کاملا تو رنجه.. حالا بعضی دوستان میگن زیر ۲ برای بارداری خوبه.باز آنا جون و لاله جون بیان بهتر جواب میدنت.

بعدم دکترت گفته خوبه دیگه..پس فکرتو درگیر نکن.

رنج آزمايشگاه زده از 3/. تا 5 به دكتر زنان هم گفتم كه مى گن براى باردارى بهتره زير ٢ باشه اما گفتنه ...

اینم بگم به من آسپرین هم داد و فولیک ۵..

فولیک ۵ هم روزی یدونه.

اسپرینم روزی یکی..

فولیک پنج رو ک میخورم.

اما اسپرین یکی دوروز خوردم ..چون با اینکه پریودم دو سروز بود تموم شده بود باز لک بینی و خونریزی اومد گفت فعلا نخور.

دیبا جون آره عزیزم یادمه..... خوبی خانومی؟ دو تا بودن با یکی فکر کنم دوقلو بودن درسته؟ ببخش دیگه ...

وای انا جان گوارای وجودت موهای تنم مور مور شد خوشا به سعادتت التماس دعا 

من یه پسر عسلچه دارم و دوباره رفتم طرازی برای شر‌وع دوباره 

راست میگی تربیتشون خیلی مهمه منم همش دزگسر این فکرم 

یه سوال 

شما بچه اولت نمیگهبغلمکن ؟ بغلی نیست 

تو بارداری با یه بچه کوچیک اذیت نشدی 

من خیلی فکرمدرگیره 

پسرمخیلی وابستهاس میترسم اسیب ببینه