2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم کار خورده ریز زیاد دارم نزدیک زایمانم هست..... بدنمم کم آورده..... دخترمم شیطونی میکنه..... ...

عزيزم ان شاءالله كار داشته باشي  

و برا اين چيزا وقت نكني بياي 

زبونم لال ناراحت شدم گفتم خدا نكرده چيزي نشده باشه 

خيلي در حقمون خواهري كرده ك در هر شرايط و در حد امكان كنارمون هستي خدا خيرت بده 

و نگهدارت باشه  هميشه 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما تست عدد ذخیره بده البته اگه قبلا گفتن تنبلی داره که هیچ اما اگه خودش فکر میکنه تنبلیه حتما این ...

ممنونم از راهنماييت😘 

باشه حتما بهش ميگم 

كلا قصد داشت ك بره برا چكاو كلي و منتظر پري خانوم بود ك نيومد 

اما حالا تصميم گرفته ك برن يزد دكتر 

نه عزیز دلم تا آخر عمر باید مصرف کنی..... عملا با همین دز دارو رو ۲ تنظیم شده وگرنه کم کاری تیروئید ...

انا جون خدا رو شکر که اومدی
بچه ها حدس زدن برای زایمان رفتی نگرانت شدم

انا جون البته کسی که مشکل کم کاری داره نمیتونه قطع کنه وگرنه کسی که فقط برای نرمال شدنش برای بارداری میخوره لوو رو و مشکل کم کاری نداشته بعد از نرمال شدنش کم و بعد قطعش میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خوب هستم ولی در کل زیاد خستم..... کارای خورده ریزم دارم..... هنوز ساک بیمارستانو آماده نکردم ...

وای انا جون منم کلی کارررررررررررررررررررررررر
گریهههههههههههههههه

دست و دلم هم به کار نمیره
هنوز مینی واش نگرفتم :((
هنوز اتاق رو رنگ نکردیم
تخت و کمدش هنوز اماده نشده

کلی کار دارم
حال هم ندارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه تورو خدا پسرمو حرفاتونو میشنوه ها!!!!!! درسته سخت شده آخراش اما دوست ندارم زودتر از ۳۸ به دنیا ب ...

خوووووب پسسسسسس ..آهای وووروجک نبینم زودتر از ۳۸ بیای ها.... 🌷🌷🌷🌷🌹 بعدش قدمت سر چشم..🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
لاله جون سلام، حالت خوبه؟ يه چيزي ميخوام بگم قبلش معذرت ميخوام از اينكه ممكنه سوال و حرف مسخره اي به ...

ممنون از احوال پرسیت عزیزم
نه راستش اصلا خوب نیستم
مخصوصا امروز
شبا که خواب ندارم
غذام که هضم نمیشه
امروز صبح یه مقدار کم صبحانه خوردم دیگه مردم تا ظهر
سوزش و سنگینی معده و برگشت غذای مداوم و ...
امیدوارم این روزا زودتر بگذره

نه عزیزم مسخره نیست سوالت اصلا
خب گاهی داروها مشکل معده و سر درد و بی حالی و سنگینی شکم و ... ایجاد میکنن
پانکچر هم برای کسانی مثل خودم که عدد ذخیره بالا دارن بعد از به هوش اومدن خب درد داره نسبتا
دردش مثل پریوده اما شدید تر که اونم میکروی اولم چون مرکز خصوصی بود خودشون دو بار مسکن زدن بار سوم هنوز تو اتاق ریکاوری بودم دیدن درد دارم گفتن براش مسکن بزنین
سری دوم هم درد داشتم اما چون مرکز دولتی بود مسکن نزدن هر چی گفتم گوش ندادن اما شانسی که داشتم پرستار اتاق عمل دوستم بود و وقتی اومد بهم سر بزنه گفتم ترو خدا بگو برام یه مسکن بزنن که دیگه مسکن رو زدن خوب شدم شکر خدا

نگران نباش ان شاء ا... کارت راحت پیش میره

انا جون انشأالله به سلامتی زایمان کنی ولی ترخدا موقع فارغ شدنت منو دعا کن . با سختی به اینجا رسیدم خ ...

فدات عزیزم قابل باشم حتما دعاگوتونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب چرا میگن ک باید برا همه یکی دو روز از تو فریز کلا در بیادش تا ذوب بشه ؟

نه برا همه اینطور نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون دوستان عزیزم دکتر برام آزمایش روز ۲ تا ۳ پریودی نوشته الان پریود شدم دقیقا کی باید برم ...

سه شنبه یا چهارشنبه برو.....

وای انا جون منم کلی کارررررررررررررررررررررررر گریهههههههههههههههه دست و دلم هم به کار نمیره هنوز ...

واقعا منم کم آوردم اما تا باشه از اینکم آوردنا باشه برا بقیه دوستان منتظرمون.....

ماما بود منم خیلی ازش عصبانی شدم دخترخواهرم دانشجو پزشکیه باهام بود گفت حتما میرم بهش میگم لطفا ازین ...

ادم لجش میگیره
اخه هنوز هیچی نشده چطور میگی داره سقط میشه
والا دکتر من تو ده  هفته هم یکی قلب جنینش تشکیل نشه این نمیگه !!
بهش میگه من از نظر علمی هر کاری از دستم بر اومد انجام دادم
شما دیگه به خدا توکل کن برو خونه و اگه به خونریزی شدید افتادی سریع بیا مطب

اخه ادم اون قدر مستقیم میگه داری سقط میکنی

انا جون خدا رو شکر که اومدی بچه ها حدس زدن برای زایمان رفتی نگرانت شدم انا جون البته کسی که مشکل ...

منم دقیقا قبل میکرو رفتم دکتر غدد .. گفت ده روز بخوری میزون میشی و لازم نیست ادامه بدی..

حالا تصمیم دارم قبل میکروی دومم دوباره یه آز بدم  تا خیالم راحت باشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام لاله جان امیدوارم شما هم خوب باشی و نی نی فسقلی جاش راحت باشه خواستم جویای حالتون باشم و تشکر ...

ممنون عزیزم
ان شاء ا... شماها هم این روزا رو تحربه کنین
اما بدون مشکل معده و درد و ....

امیدوارم به زودی همه ی دوستان اینجا مامان بشن الهی امین