2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
راستی انا جون من موقع پانگچر ک بیمارستان ابان بودم .....خانمهایی ک اومده بودن برای انتقال پرستار بهش ...

رز جان اونا همون شیافه خودمونه.. منظور مسکنه حالت پماد داره.

بمنم دادن قبل انتقال.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبح زیبای پاییزتون دلچسب آناجان خوبی عزیزم ببخش هی من سوال میپرسم ممنونم ازصبورانه جواب دادنت& ...

عزیزم تابحال سابقه لک بینی قبل پریود نداشتی؟؟

اگه دارو استفاده میکنی شاید ورم سینه ها بخاطر داروها باشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@تورک_آنا   آنا جوووووون کجایی...‌ از دیشب ندیدمت تو تاپبک...

امیدوارم حاالت خوووب باشه و وروجک اذیت نکرده باشه😚😍🌹🍀💚🤗

گلم وقتی میخواستی انتقال بدی قبلش هر پنج تا رو از تو فریز در آوردن؟ خودت ازشون خواستی ک هر پنج تا رو ...

احتمالا جنین هاش زیاد بوده.مثلا دو سه بسته بوده.

یکیش رو باز کردن و گذاشتن تا به بلاستوسیت تبدیل بشه.

چون جنین ۵ روزه گویا ده درصد شانسش بالاتره.

که برای ایشون از ۵ تا ۲ تاش به مرحله بلاستوسیت رسیده.و انتقال دادن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

[QUOTE=71008637]عزیزم تابحال سابقه لک بینی قبل پریود نداشتی؟؟ اگه دارو استفاده میکنی شاید ورم سینه ها بخاطر داروها ...[/QUOTE

نه خانمی اینهمه صبرکردم تابیاداونم اینجوری اومد

احتمالا جنین هاش زیاد بوده.مثلا دو سه بسته بوده. یکیش رو باز کردن و گذاشتن تا به بلاستوسیت تبدیل بش ...

یعنی خودش گفته ک هر پنج تا رو بیرون بیارن و ب بلاست برسه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ستاره جون شما فقط لکه میبینین؟ من امروز یه چیز بلند دیدم نصف خون نصف زرد رنگ میگم شاید هموناییه که د ...

لک نیست من دیروز خون قرمزبعد تیره شد البته کم شد اون هفته هم همین بودم بعد دوروز قطع شد الان که فعلا دارم البته لخته ندیدم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلام خانمای گل 

من امروز روز سوم انتقالم هست دیروز و امروز ببخشید معذرت ولی اصلا دفع نداشتم 

انجیر اب انداختم،گل محمدی خوردم ،روغن زیتون استفاده میکنم،استراحت مطلقم اصلا ندارم بعد غذا راه میرم استراحتم نسبیه فقط کارای سنگین انجام نمیدم ولی باز اینطور شدم 

چکار کنم خوب بشم؟؟؟؟اصلا ذهنم درگیرش نیست که بگم استرس دارم خیلیم ارومم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
یعنی خودش گفته ک هر پنج تا رو بیرون بیارن و ب بلاست برسه ؟

نه فکر نکنم.این دیگه تصمیم خودشونه.قاعدتا یک بسته رو باز میکنن.

مثلا من ۳ تا بسته فریز داشتم.دو تا ۵ تایی، یه ۴ تایی.

خودم فکر میکردم احتمالا ۵تایی رو باز کن و از فریز خارج کنن.

اما خودشون احتمالا بسته به کیفیت جنین ها اینکار رو میکنن.

برای من ۴ تاییه رو باز کردن.و ۳ تاش بلاست شد.

نه فکر نکنم.این دیگه تصمیم خودشونه.قاعدتا یک بسته رو باز میکنن. مثلا من ۳ تا بسته فریز داشتم.دو تا ...

خوب خودت گفتی ک بذارن بلاست ش ؟ من چارتا جنین دارم یعنی هر چارتاشو تو ی بسته هستش یا اینکه دوتا بسته دوتایی ؟ من ک گفتم حتما دوتا بسته دوتایی میکنن ک برا دوبار انتقال باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب خودت گفتی ک بذارن بلاست ش ؟ من چارتا جنین دارم یعنی هر چارتاشو تو ی بسته هستش یا اینکه دوتا بسته ...

نه.تشخیص خود دکتر هست.چون ریسک داره برای اونایی ک جنین زیاد دارن انجام میدن.

برای شما بعید میدونم.

در مورد جنین هات هم زنگ بزن از جنین شناسی بپرس.

اگر کیفیت همه عالی باشن، ممکنه دو تا دوتایی کردن.

و اگر یکی دو تا ش معمولی تر بودن احتمالا میذارن توی یک بسته.

افسون من از دوستم برات پرسيدم دكتر حمدي رو گفت كه كلنيك نازايي داره اون شهر و ازمايشگاه هم داره و اي ...

خانم  دوستت از دکتر حمدی نتیجه گرفته؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
امیدوارم. بعداز دو سه روز راه افتادم با ماشین اومدم بندرعباس. امیدوارم اینکارم کار رو خراب نکرده با ...

نه اصلا ربطی نداره من روز دوم از شیراز اومدم خونمون دو ساعت و نیم توی راه بودم نگران نباش