2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
من توحال میخوابم ک تلوزیون ببینم تخت یکنفره میذارم؛ولی خودم احساس میکنم ۵روزاول روتخت میخوابیدم کافی ...

واقعا استراحت مطلق نیاز نیست
بقیه که طبیعی باردار میشن مگه این همه مراعات میکنن ؟
من از هفته دوم بیرون هم میرفتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز رفتم دکتر مجدد آب پاکی و ریخت رو دستم گفت شما و همسرتون جز مواردی هستین که در عین سالم بودن نم ...

عزیزم ای وی اف مسیر سختیه اما واقعا این قدر هم غصه نداره
باید خودمون رو بذاریم جای کسانی که با همین روش های درمانی هم امکانی برای بچه دار شدن ندارن عزیزم
قوی باش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا نظر دكترا با هم فرق داره  و نميتونيم همديگه رو مقايسه كنيم  دكتر به من گفت روزي دو ...

به نظرم فعلا انوکسانتو ادامه بده لااقل تا غربالها.....

بعد طبق شرایط و میزان رشد و گرید جفتم میتونی لازم باشه کمش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان بعد از اينكه فهميدين باردار شدين  در چ حد كاراتون رو انجام ميدادين ؟؟  جاروبرقي ، ...

شمام تازه انتقال دادین؟یا  الان جواب آز هم گرفتین و میدونین باردارین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا جون جواب منو ندادی

عاطی جون چند روزه اصلا حواس جمعی ندارم.....

راستشو بخوایی اصلا نمیدونم جواب دادم یا نه.....

ممنون میشم تکرارش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظرم فعلا انوکسانتو ادامه بده لااقل تا غربالها..... بعد طبق شرایط و میزان رشد و گرید جفتم میتونی ...

انوكسا ك گفت ادامه بدم

من برا پرد وآسپرين ميگم 

ك تهران گفت كم كم كمش كنم اما دكتر اينجام نظرش اينه هنوز نه 

منم ب گفته دكتر اينجا ميگم بخورم تا يكماه ديگه بعد دوباره بپرسم چي ميگن 

امروز رفتم دکتر مجدد آب پاکی و ریخت رو دستم گفت شما و همسرتون جز مواردی هستین که در عین سالم بودن نم ...

عزیزم خوب مطمئنا از هر نظر سالم نیستین.....

خوب در حد همون بررسیهای اولیه خیلیامون بدون مشکل بودیم اما بعدا شدیم کلکسیونر.....

تا وقتی همسرت مرکز ناباروری آز نداده اصلا نمیشه در مورد همسرت نظر داد چون نتیجه آزشون زمین تا آسمون میتونه متفاوت باشه......

خودتم از نظر ایمنی و انعقادی هنوز بررسی نشدی.....

کار اولتون انجام آز اسپرم همسرت تو مرکز ناباروری باشه بعد میشه نظر داد چیکار باید بکنی.....

آناجان و لاله جان ممنونم از راهنماییتون امروز رفتم پیش دکتر رزاقی،گفتن: غلظت خون دارم،اونم شدید.ان ...

سهیلا جون پیش دکتر ح ی د ر میری ؟آزمایش ایمنی دادی  نظر دکتر ح ی د ر چی بود؟

تعدادش بد نبود.تعداد کل ۱۶۰ میلیون .ولی مورفو کم بود.سه بار هم ای یو ای منفی داشتم.

خب چون شما مرحله ی ای یو ای رو گذروندین بهتون گفته میکرو دیگه
به هر حال وقتی چند سال طول میکشه ناباروری مرحله به مرحله باید پیش رفت

نمیدونم دوست داشتم طبیعی بچه ام به وجود بیاد نمیدونم اصلا چرا بدم میاد

عزیزم اصلا همچین فکری نکن.....

بچه های ما کم از بقیه بچه ها ندارن حتی شاید خیلیم بهتر باشن.....

من که دخترم هزار ماشالله برا خودش اعجوبه ای هست.....

من متوجه نشدم عزیزم. دکترت گفت استفاده کن حتما ، ولی خودت بخاطر اینکه تشخیص دادی طول سرویکس و جفت و ...

نه عزیزم بد متوجه شدین
دکترم کلا از اول گفت نیاز نیست
از اول یعنی از زمان انتقال تا وقتی جفت و ساک و ... قابل روئت باشه که گفت اصلا نیاز به استراحت اضافی و توالت فرنگی نیست مگر اینکه کسی درد یا لک داشته باشه
بعد از دیدن جفت و طول سرویکس و .... هم گفت چون همه جیز نرماله نیاز نیست

لاله جون خوبى؟ از آما جون خبر دارى حالش خوبه؟

ممنون عزیزم خوبم
نه متاسفانه از دیروز نیست
منم نگرانشم