2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام عزيزم  منم چند روزي از شما جلوترم ديروز رفتم زير نظر دكتر  همه چي خوب بود الحمدالله ...

سلام ممنون از راهنماییتون و جوابتون...ساک هم دیده میشه تو این هفته درسته؟؟فردا میرم توکل بخدا ..ممنون عزیزم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوزم تا این هفته از توالت فرنگی استفاده نکردم فرنگی فقط وقتی کسی لک بینی داره یا دهانه رحمش در ...

یعنی بعدانتقال جنینم ازایرانی استفاده کردی لاله جون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من هنوزم تا این هفته از توالت فرنگی استفاده نکردم فرنگی فقط وقتی کسی لک بینی داره یا دهانه رحمش در ...

جدا؟ بعد از انتقال لازم نیست؟

آخه مرکز به ما هیچ مراعاتی رو نگفتن ، اما اینو گفتن. فکر کردم مهمه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم برای این مقدار ذخیره سه تا پیورگان در روز کافیه؟؟ یه سوال دیگم داشتم توروخدا شماهایی که مک ...

بستگی به بدنت داره.....

من با ذخیره ۱/۱۸ دز داروم بالا بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جان من دوروز پیش واسه دردشدیددکتر رفتم من تاجنین۵روزه انتقال دادم که قلب هردو دیده شد وساک جدا. ...

یعنی منظوردکتراین بودب جزدوقلوهایه نی نی دیگه خارج رحمی خدای نکرده ممکنه باشه ستاره جون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خب پس منم همینو به شوهرم میگم.اخه نمیخوام بعدا بگم شاید اگه اینکارو  نمیکردم مثبت میشدم!با ماشی ...

هر یکی دو ساعت حداقل یه ربع باید نگه دارین و راه بری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم البته یه دختر ۸ ساله دارم

خدا حفظش کنه عزیزم....

میگم من بخاطر چربیم غذاهای کم چرب میخورم و پیاده روی میکنم . سونو ک گفت تخمدانات بزرگ شدن و آب هستش ...

عزیزم نون و برنج و نشاسته هم باید حذف کنی.....

چون تریگلیسیریدتم بالا بود.....__

لاله جون برای مورفو و تحرک چه مکملی خوبه؟

مکمل طبق تجویز دکتر ولی خنکیو خیلی جدی بگیرین.....

هر شب یه ربع کمپرس یخ خیلی خوبه اگه منع خاصی نداره....

یعنی منظوردکتراین بودب جزدوقلوهایه نی نی دیگه خارج رحمی خدای نکرده ممکنه باشه ستاره جون

اره.البته گفت واسه من احتمالش کمه.ولی من اینجادیدم که بچه ها ۲تاانتقال دادن ولی سه تا شده

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
آناجان و لاله جان ممنونم از راهنماییتون امروز رفتم پیش دکتر رزاقی،گفتن: غلظت خون دارم،اونم شدید.ان ...

عزیزم به نظرم فعلا ذهنتو درگیر اونا نکن.....

احتمال صدی نود مشکلت همون غلظت خونه.....

عزیزم نون و برنج و نشاسته هم باید حذف کنی..... چون تریگلیسیریدتم بالا بود.....__

پیاده روی و وررش ب تخمدونام آسیب نمیزنه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خانمای گل من زیرقفسه سینم دردمیکنه البته ازاول کم وبیش بوده علتش چیه درد معده دارم که قرص میخورم.وای ...

آسپرین داری؟