2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
خدا خودش برامون جبران کنه منم بنده خدام حتما میده. دوستان کسی از تبریز یا ارومیه هستش که بدونه ازما ...

ایشالا،نگران نباش دخترتوحالایه ساله ازدواج کردی ببین ماهاچی کشیدیم ومیکشیم سن ازدواج زیادمیشدمردمم ماک قوربنشون برم کنجکااااااو؛هی سوال میپرسن کی بچه میاری؛نمیدونم میخوان توخرج کمک کنن یاتونگهداریش😉

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خودش برامون جبران کنه منم بنده خدام حتما میده. دوستان کسی از تبریز یا ارومیه هستش که بدونه ازما ...

عزیزم ایشالا خدا برات جبران کنه😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا شنیدم تاثیر + داره ولی نه پیش هر کسی بری..... واقعا متخصص باشه و علمشو داشته باشه...

ممنونم عزیزم بله کلینیک طب سوزنی میخوام برم ❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

انا جون من ٢ زوز بود دوباره دل درد گفته بودم ديگه ديشب زياد شد و امروز رفتم دكتر وسونو، دكتر امپول شياف باز اضافه كرد ولي چون خودم نديدمش سوال نتونستم ازش بپرسم

عكس سونومو ميفرستم اگه ميشه يه نگاهي بندازين

دكتر سونو گفت انگار دور ساك خون وجود داره، كه گفتم خطر نداره؟! گفت چرا داره😐

ممنون از همه شماهایی که تو خصوصی یا اینجا باهام همدردی کردین از خدا برا همتون بهترینا رو ارزو میکنم فقط چون خیلی ذهنم درگیره نمیدونم چه تصمیمی بگیرم ولی میخوام به طریقی بدونم چرا رحمم با عدم وجود مشکلی پذیرش نمیکنه جنین رو.و اینکه در حال حاضر چه کارایی باید انجام بدم ازمایشاتمو چیکار کنم.اگه در این مورد نظری داشتین ممنونمیشم راهنماییم کنید.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
گلم تادالافیل هم مصرف کردن؟ یه خونه ایی چیزی حوالی آزمایشگاه مرکزتون نیست اونجا نمونه بده و سریع برس ...

آره عزیزم مصرف کردن،نه متاسفانه من خودم کرجم ابن سینا میرم اونجا فقط باید تو خود مرکز نمونه بدی

خدا جونم شکرت...
عزیزم درکت میکنم کلا اعتماد به دکتری که از اول تو جریان کارت نبوده سخته.....

سلام انا جون من روز پری هستم و میخوام انتقال بدم دکتر گفت رحم آکوژنه!!!!  و استرادیولم رو دو برابر کرد گفت یه خطی نشه انتقال نمیدم...  درحالی که ماه های قبل بدون دارو خودش سه خطی میشد.  اکوژن یعنی چی؟ 

من امروز دوباره رفتم دکتر

همون سه تا فولیکول رو داشتم ۱۸ و ۱۹ و ۱۴

دکتر گفت احتمالا فقط دوستاش به درد میخوره

معرفیم کرد بیمارستان عرفان برای میکرو

امشب اچ سی جی میزنم و جمعه میرم برای پانکچر

راستش خیلی تا امیدم

کسی می‌دونه هزینه پانکچر و میکرو توی عرفان چقدر میشه؟

و اینکه من و همسرم برای روز پانکچر لازمه کاری بکنیم؟ یا نکنیم؟

آره عزیزم مصرف کردن،نه متاسفانه من خودم کرجم ابن سینا میرم اونجا فقط باید تو خود مرکز نمونه بدی

گلم منظورم اینه اطراف رویان اتاق اجاره ایی هست واسه بیمارایی که از شهرستان میان یا مشکل نمونه دهی دارن، پرس و جو کن ببین اطراف ابن سینا جایی هست از شب قبل اونجا باشین و صبح با آرامش نمونه بده، آخه گناه دارین

استروژل رو به بازو میزنم روزی دوبار استرومارین رو میخورم سیدنافیلد رو روزی سه بار نصف قرص داخل واژن ...

ممنون عزیزم که جواب دادی. موفق باشی!

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
نيواجون اووبوستو دكتر بهتون داد؟ روزي چن تا ميخوري؟ ميگم كه باختم انگار خودمو هيچ جراتي ندارم متاسف ...

عزیزم به فال نیک بگیر، کلا اطرافم دیدم هر چی اطلاعات کمتر بارداری راحت تر، یه کی بود پارسال با یه فولیکول 14 و ضخامت 7 آی یو آی کرد کلا هیچی هم نمی دونست و تو باغ نبود، بهش نگفتم ولی اصلا امید نداشتم مثبت بشه، جالبه مثبت شد تازه دو قلو😍😍😍