2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان کسی جدیدا پرگووریس یا پیورگان گرفته؟قیمتش چنده؟راحت گیر میان؟من میخوام خودم ب دکتر بگم یکی از این آمپولا رو برام تجویز کنه😊

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بله عزیزم دوتا جنین بلاست داشتم روز انتقال دکترم بهت گفت صددرصد بارداری فک کنم بهش الهام شده بود😃😊

مبارکت باشه.به منم همینو گفتن.سه تا بلاست عالی داشتم.

اما حس میکنم خوب رعایت استراحت رو نکردم.

شما چند روز استراحت کردین؟ کار خاصی هم انجام دادین.

بهم گفت رحمت کوچیکه. ممکنه سه تا بشه جا نداشته باشه.خخخخخ

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه.به منم همینو گفتن.سه تا بلاست عالی داشتم. اما حس میکنم خوب رعایت استراحت رو نکردم. شما ...

عزیزم من استراحتی نداشتم از بیمارستان که رسیدم خورشتمو از روز قبل پخته بودم ولی پاشدم برنج پختم و رفتم حموم و عصری رفتم بیرون امپولمو زدم ...زندگی عادیمو داشتم فرداش حمومم رفتم ظرف میشستم بعدش ورزش و پیاده رویم داشتم من اصلا نمیتونم ۱۴ روز دراز بکشم و هیچ کاری نکنم ...

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

سلام دوستان

جواب آزمایش های من این بوده

Amh 0.6

F.s.h 8.4

L.h 6.4

این ماه با سه تا سینال اف در روز فقط سه تا تخمک دارم

به نظرتون می ارزه برم پانکچر؟

در مورد جواب آزمایشات راهنماییم میکنید؟

سلام دوستان جواب آزمایش های من این بوده Amh 0.6 F.s.h 8.4 L.h 6.4 این ماه با سه تا سینال اف در ...

عزیزم با این عدد ذخیره فقط 3 تا سینال دادن بهت؟باز خوب جواب داده تخمدانت.منم ذخیرم مثل شماس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان جواب آزمایش های من این بوده Amh 0.6 F.s.h 8.4 L.h 6.4 این ماه با سه تا سینال اف در ...

مشکل اصلیت همون ذخیره هست یا مشکل دیگه ای هم دارین؟

آنا جان   سن بارداری ما آی وی افی ها چجور حساب میشه؟؟با طبیعی ها فرق میکنه؟؟؟

آرل جون شما شیرازبودیِ؟کدوم.مرکز انتقال دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به شما دارو چی دادن؟ تحت نظر کجا هستید؟

من دوشنبه آینده میخوام برم ک برام دارو بدن.ولی سینال ب نظرم ب درد نمیخوره

من دوشنبه آینده میخوام برم ک برام دارو بدن.ولی سینال ب نظرم ب درد نمیخوره

دوست عزیزم مثلا دکتر من بهم.میگف ب هیچ وجه سینال نگیر فقط گونال بگیر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

گونال گیر نیاوردم

خود دکترم می‌گفت من انتظار داشتم الان کلی تخمک داشته باشی

نمی‌دونم چکار کنم

هزینه پانکچر زیاده نمی‌دونم اصلا برای این سه تا برم پانکچر یا نه؟

گونال گیر نیاوردم خود دکترم می‌گفت من انتظار داشتم الان کلی تخمک داشته باشی نمی‌دونم چکار کنم هزی ...

خب من جات بودم میرفتم راستش.چون برا همینام زحمت کشیدی و حیفه از دست برن.انشالله ک سه تا تخمک خوب میشن و از همونا سه تا جنین خوب برات تشکیل شه و سه تا نی نی ناز

دوست عزیزم مثلا دکتر من بهم.میگف ب هیچ وجه سینال نگیر فقط گونال بگیر

خب گونال خیلی بهتره حداقلش اینه پولتو دور نمیریزی

عزیزم من استراحتی نداشتم از بیمارستان که رسیدم خورشتمو از روز قبل پخته بودم ولی پاشدم برنج پختم و رف ...

شيماجون خيلي تبريك ميگم، اولين انتقالتون بود؟ جسارتاً ميتونم مورفو تحرك هسرتون رو سوال كنم؟

...