2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
سلام به همه دوستان گلم من این ماه ۹روزعقب انداختم۳تا بی بی چک نواری مدیکوراستفاده کردم هرسه تا باخط ...

عزيزم من يه جايي خوندم كه كيست براي بعضي ها باعث مثبت كاذب بي بي چك ميشه ولي  اصلا نميدنم درست باشه اين حرف يا نه

ممنون عزیزم؛ایشالاجواب آزمایشت مثبت تپل باشه افسون جان،امروزم بی بی زدی؟؟

نه بابا دیگه کلا بی خیالم بخدا کاشکی از اول اینقد بیخیال بودمو خودمو عذاب نمیدادم هرچه پیش اید خوش اید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ثمین جانم،من همش توفکرتم؛دلم روشنه برات ایشالاهرچه زودترنی نی داربشی؛نی نیهای سالم وصالح؛😍

ممنونم خواهری.امیدوارم اینبار دیگه به نتیجه برسم دوست ندارم ناامید شم اصلا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همه دوستان گلم من این ماه ۹روزعقب انداختم۳تا بی بی چک نواری مدیکوراستفاده کردم هرسه تا باخط ...

عزبزم مدیکورکاذب زیادداره من خیلی جاهاخوندم؛من امروزیه مدیکورامتحان کردم مثبت شدیه اطلس زدم ک اصلاهاله هم نداخت رفتم ازمایش بتام افت کردفهمیدم مدیکورکاذب بوده مثبتش؛تونت ک من خونده بودم چندتاعامل باعث کاذب شدن بود؛الان میذارم برات عکسشو

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم این چه حرفیه؟ پس واسه چی کنار همیم؟ راحت باش..... حرف بزن خالی بشی.....

قربون محبتت عزیزم کاش زودترواردتاپیک میشدم؛خیلی پشیمونم؛مطمئنم آرامش میگرفتم ازتون واسترسام خیلی کم میشدن،خوشحالم ک شماهارودارم😘💜

نه بابا دیگه کلا بی خیالم بخدا کاشکی از اول اینقد بیخیال بودمو خودمو عذاب نمیدادم هرچه پیش اید خوش ا ...

داروهاتوخوردی امروزافسون جون؟من امروزگرفتگی  زیردلم ک گفته بودم کمه اونم نداشتم کمرمم بهترشده بود؛نمیدونم ایناواقعاعلامته یانه

یعنی دیرترازمایششون مثبت شده یا خطای آزمایشگاه بوده 

خطای ازمایشگاه بودمن خوندم فک کنم همین جابودبتاشون فک کنم بالای هزاربودیک زده بودیه همچین چیزعجیبوغریبی بودبعدخانم بادارگفت اقامن بتام نمیتونه اینقدکم باشه دوباره چک کردن دیدن خیلی بالاست عددش

داروهاتوخوردی امروزافسون جون؟من امروزگرفتگی  زیردلم ک گفته بودم کمه اونم نداشتم کمرمم بهترشده ب ...

داروهای اصلیمو که استرادیول و امپوله استفاده میکنم عزیزم فردا ببینم تقدیر چی میشه شایدم پس فردا  

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام خانمای گل عصرتون بخیر و شادی 🌷🌷🌷🌷🌷

من بالاخره جمعه میرم واسه انتقال این دو روز کار خاصی لازم نیست انجام بدم یا کاری که نباید انجام بدم؟؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
داروهای اصلیمو که استرادیول و امپوله استفاده میکنم عزیزم فردا ببینم تقدیر چی میشه شایدم پس فردا &nbs ...

نگران نباش عزیزم خدا همه جا باهاته شک نکن ایت الکرسی بخون که اروم اروم بشی

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ثمین تحرک a  پونرده درصد بود یا آ و بی، رنج نرمال آ نگفت چندخ؟

عزیزم من هنوز جواب رو نگرفتم دکتر همینجوری میخوند منم یادم موند.گفت 3روز دیگه جواب آماده میشه که چون ما برگشتیم موندم همون 21مهر که میرم ابن سینا جوابش رو بگیرم.گفت رنج نرمال آ به تنهایی تعریف نمیشه باید آ و ب باهم جمع شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....