2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
افسون جون مگه شما امروز آز نداشتی؟

نه عزیزم الان سیزده روزم تموم شده زیادم رغبتی به ازمایش ندارم واقعیتش دیگه ا.س.ا و فولیکمو هم نمیخورم دیروزم انوکسا رو نزدم فقط فردا میرم یه ازمایش بدم تموم شه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلاام به همه دوستان عزيزم  رفتم سونو الحمدالله شكر خدا جنينم سر جاش بود و ضربانم داشت خداروشكر ...

ولی خدایی من نتونستم فقط لایک کنم هاهاها خیلی خوشحال شدم تبریک میگم عزیزم.خدارو شکر قسمت تک تک منتظرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم الان سیزده روزم تموم شده زیادم رغبتی به ازمایش ندارم واقعیتش دیگه ا.س.ا و فولیکمو هم نمیخور ...

وای عزیزم این چ حرفیه چرا اینقدانرژی منفی میدی بخودت.انشالله ک ازمایش میدی و سوپرایز میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزیزم الان سیزده روزم تموم شده زیادم رغبتی به ازمایش ندارم واقعیتش دیگه ا.س.ا و فولیکمو هم نمیخور ...

افسوووووووووووووووو وو وون؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه چراباخودت اینکارومیکنی؟بی بی چک نزنیا؛دکترروزیکه گف ازمایش بدی یاهمون روزیاروزقبلش ممکنه درست جواب بده؛توروخداداروهاتواستفاده کن،منم وایسادم همش هفته دوم گریه کردم علامت ندارم الان پشیمونم میگم شایدحرص خوردم جنین نتونس خوب لانه گزینی کنه توروخدانکن اینکاروباخودت؛من فقط دوساعت دم صبح خوابیدم اونم همش خواب پریشان دیدم،ای خدااااانمیدونم چ حمتی توکارته ک کارمااینقدگره میخوره دیگه خسته ایم بدادمون برس نذارایمانمونوازدست بدیم خداجااااان

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
وای عزیزم این چ حرفیه چرا اینقدانرژی منفی میدی بخودت.انشالله ک ازمایش میدی و سوپرایز میشی

نفس جان دلایلی هستش که میگم ولی اذیت نمیشم سپردم به خدا چون روز دهم هنوز بتا ترشح نشده بود و تو این چهار روز امکان ترشح کمه چون اگه گرفته بود تا روز دهم ترشح میشد بتا.مگر اینکه معجزه بشه

باز من جز خدا امیدی ندارم سپردم بخدا هر موقع وقتش میشه میده.

فقط ناراحتم که چرا خودمو ناراحت کردم دوستایی که منتظرن ازمایششون بشه خواهش میکنم بسپرین بخدا و بیخیال باشین هرچه پیش اید خوش اید

افسوووووووووووووووو وو وون؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه چراباخودت اینکارومیکنی؟بی بی چک نزنیا؛دکترروزیکه گف ازمایش بد ...

ایشا خدا بهترینا رو جلوروت قرار بده.سری اول روز سیزدهم  بتام چهل بود نشد در حالی که شکر خدا بتای لاله جون روز چهاردهم بتاش پنجاه بوده و خدا بهش داده.الحمدالله

هرموقع وقتش برسه میده 

خدایا به داده و نداده ات شکر

هنوز ازمایش ندادی؟

نه دیگه شوهرم گف نروبمون باهم بریم؛من کلاخوابم کم شه سرگیجه میگیرم بیحال میشم الانم اینجوریم صبحونه نتونستم بخورم ازاسترس؛اونم گف تنهانروحالت بدشه کسی نیس ب دادت برسه؛افسون جون من امروزیه چی کشف کردم تنگی نفسم بخاطرانوکساست تاتزریق کردم امروزودیروزتنگی گرف درجاسرفم میگیره هی؛علامتهاییکه مافک میکنیم لانه گزینیه بخدابیشترش اثرداروهاست عوارض داروهاست ولی نمیدونم چرادوبارباردیگه انتقال بدم دوباره فکرادم میره روعلامت؛من اصلاتواین۱۴روزخیلی ضعیف میشم ازنظرروحی همیشه هفته دوم درحال گریم

دوستان کسی رو دیدین که روزای اخر انتظارش بتاش ترشح بشه....

حقیقتش دو روز بود یه اتم علایم نداشتم امروز مجبور شدم برم بیرون سی تا پله رفتم بالا اونجا درد شدید گرفتم و حس کردم پریود شدم رفتم دیدم ترشحات بی رنگ بود اومدم خونه گرفتگی عضلات داشتم احساس میگردم رو سینم سنگ گذاشتن سنگینی میکرد اومدم استراحت کردم.میگم خدایا از هیچی میتونی معجزه کنی لطفاااا معجزه 

ایشا خدا بهترینا رو جلوروت قرار بده.سری اول روز سیزدهم  بتام چهل بود نشد در حالی که شکر خدا بتا ...

بخدامن یکی روتوسایت خوندم بتای روز۱۴شده بود۱۳همه گفتن بالانمیره بعدالان یه دختره دوساله داره باورت میشه

دوستان کسی رو دیدین که روزای اخر انتظارش بتاش ترشح بشه.... حقیقتش دو روز بود یه اتم علایم نداشتم ام ...

والا؛اینارومیدونی بعداینجوری میکنی باخودت؟؟؟

نه دیگه شوهرم گف نروبمون باهم بریم؛من کلاخوابم کم شه سرگیجه میگیرم بیحال میشم الانم اینجوریم صبحونه ...

عزیزم به حق علی اصغر بار اخرت میشه وبتات رشد کرده.منم میگم والا برا دارو و همچنین از رو تلقین هستش.خدا برات معجزه کنه تمروز منتظر خبرای خوبتم

عزیزم به حق علی اصغر بار اخرت میشه وبتات رشد کرده.منم میگم والا برا دارو و همچنین از رو تلقین هستش.خ ...

ایشالاگفت توباشه لطف خدا؛ایشالاتوهم بابتای تپل ازازمایشگاه برمیگردی