2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
دوست جونیااین سه نقطه سمت راست ک ریپلایم همونجاست اونومیزنیم گزینه حذف داره یعنی حذفوبزنیم پیاممون ک ...

عزیزم حذف و ویرایش داره اما بعد چند دقیقه غیر فعال میشه و دیگه قابلیت حذف رو نداری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جانم دیگه اخراشه😍 الهس بسلامتی بغلش بگیری

فدات.....

به همچنین....

ایشالله قسمت همه دوستای منتظرمون بشه این روزشمار شیرین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام از روشانیلو خبری نشد؟ چند روزه تو فکرشم نینیش چی شد

والا آخرین خبری که ازش دارم بارداریش به سلامتی داره پیش میره....

محتاج دعا واسه مامانش بود.....

اخ کاش الان باشوهرت مهمون مابودین تا بی اشتهایم باغذاخوردنش درست شه😋عزیزم شما تنهادرگیر نیستین همه ...

دقیقا موافقم.....

باید حواسم باشه برا برداشتن ابرو چشم در نیاریمممممم.....

زدم ب سيم آخر سارا، ميتونم فردا باهاش خيلي جدي صحبت كنم، خييييلي جدي و داغون،،،  يه قرار ١٥&nbs ...

عزیرم تغذیه همون طور که ستاره جون گفتن کلا زمان بره.....

کار یه روز دو روز نیست....

پس اگه الکی فقط استرسش برات میمونه خودتو درگیر نکن فقط گفتن برنج رو از شام حذف کن نونم کم بیار سر سفره.....

دیگه کاری نداشته باش با چیزی.....

یه شبه که نمیشه انقلاب کرد.....

اره .ازمایششو اینجا گذاشتم بچه ها گفتن خوبه.ولی بردیم دکتر گفت خوب نیست.حالا میگه بچه های سایتتون در ...

خخخخخخخخخخ.....

بگو بچه ها حتما گفتن برا میکرو خوبه.....

تازه به شرطی که نزنی داغونش کنی......

ستاره خيلي ازت ممنونم خدا عوضت بده دست من خاليه،،، جدا همه اين مشكلاتو شمام داشتين؟؟؟ دي اف اي چن بو ...

ببین عزیزم مردا کلا سخت بعضی چیزا رو قبول میکنن.....

من شاید یه سال رو همسرم کار کردم و هی گفتم خنک نگه داشتن ب ی ض ه مهمه قبول نمیکرد و میگفت اینا چرته و.....

تا اینکه خودش به این نتیجه رسید.....

در کل مقاومتشون زیاده.....

سخت نگیر.....

بعضی چیزارو باید به زمان سپرد.....

همسرم دوسال بود شبي يه ٢٥٠ ميخورد ولي سه ماهه روزي يه دوهزار ويال ميخوره البته وسط مسطا يه پنج شش رو ...

آره کافیه.....

سلام خانما خوبید . به مامانای جدید تبریک میگم .  آنا جون خوبی عزیزم من فقط یک ماه تونستم به بچ ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن.....

حالا بازم تلاشتو بکن شاید بخوره اما در کل فکرتو زیادی درگیر نکن منم زیادی غصه خوردم که شیرم زود خشک شد اما خوب شیر خشکم کم از شیر مادر نداره.....

دوستان بوده از شما که به بچتون فقط شیر خشک بدید مشکلی پیش نیومده

عزیزم اتفاقا من فکر نیمردم حالا که شیر خشکی شد حتما از بقیه بچه ها ضعیفتر میشه و.....

اما میبینم از بچه های هم دوره خودش بهترم هست.....

شکر خدا هزار ماشالله تند تند مریض نمیشه.....

رشدش خوبه.....

با هوشه.....

پس سخت نگیر.....

من نمبگم شیر مادر بده.....

این دفعه هم تمام سعیمو میکنم شیر خودمو بدم اما نشه بازم شیر خشکو میدم و خدامو شکر میکنم.....

الکی هم غصه نمیخورم.....

سلام دوستان. فردا صبح دارم میرم برای انتقال. برام دعا کنین همه چی خوب باشه. به من فقط گفتن ۸ اونج ...

عزیزم به سلامتی.....

ایشالله مهمونات کنگر بخورن لنگر نه ماهه بندازن.....

فقط آرامش داشته باش......

صبحونه خوب بخور و برو که نه ماه مهمون داری و باید مهمون داری کنی......

سلام من یه سوال دارم میشه بپرسم؟

بپرس عزیزم....

اگه در توانمون باشه دریغ نمیکنیم.....

من سه بار آی یو آی کردم هم خودم خوب بودم هم نمونه شوهرم ولی نگرفت نمیدونم علتش چیه ! الان میخوام یا دکترم و عوض کنم یا برم مراکز ناباروری ولی موندم کدوم و انتخاب کنم برای ادامه درمان؟

من سه بار آی یو آی کردم هم خودم خوب بودم هم نمونه شوهرم ولی نگرفت الان میخوام یا دکترم و عوض کنم یا ...

عزیزم خوب یه سوال؟

همسرت تا حالا مرکز ناباروری آز داده؟

خودتم از نطر ایمنی انعقادی چک شدی؟

چیارو بررسی کردی؟

طبعتونو میشناسی؟

تغذیه تون مناسب طبعتونه؟