2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
محیا جون مردا همه شون مثل همن..خودتو اذیت نکن.منم تا قرصاشو ندم دستش نمیخوره.به خدا همه رو جدا کردم ...

😩 آههههه،،، مرسي كه گفتي، يعني در اين حد ادا و أطوار و قِر و افاده طبيعيه؟؟

...
جدا؟؟نكنه مناسب طبع نبوده؟ آخه اناجون ميگن تغذيه مهمه كه مناسب طبع باشه چه طور بود آزشون؟؟ حالا عا ...

محیا کم غذا بپز.تنها راهش همینه.یخچالو پر نکن.تو کابینتا چیزی نزار.بزار پیدا نکنه،دم دستش نباشه که بخوره.من اینکارو کردم.واسه خودم میخرم قایم میکنم 😁 من ۵۸ کیلوم.اون ۱۰۰ .به زور رسیده به ۹۲.

دقیقا کارایی که همسرت میکنه رو مثلا بربری با اش رو همسر منم انجام میده.مهمونی نمیرم دیگه.حتی خونه مامانم و مامانش.واسه اینکه اونجا نمیتونم کنترلش کنم 😑 ابروریزی میزاره

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم، خدا اجرتون بده دست من كه خاليه،،، اناجان ممنون ميشم كمكم كنين طي اين بيست الي بيست و پنج رو ...

اخ کاش الان باشوهرت مهمون مابودین تا بی اشتهایم باغذاخوردنش درست شه😋عزیزم شما تنهادرگیر نیستین همه ما این راهها رو رفتیم بزور قرص بده بزور غذابده.ولی باورت میشه اونچیزی که مهمه ارامشه شماالان خودتو درگیر شوهرت کردی وارامش ازخودت گرفتی.عشق من تغذیه درسته مهمه اما تو سالیان سال تواین چندروز تاثیری چندانی نداره.ماکه ۴بارمیکرو کردیم برامون تاثیر نداشت.چندبار اینجا گفتم دکترفقط به شوهرم گفت ب ی ض ه رو بااب سرد بشور تا۵دقیقه روزی ۳بار بعد حموم هم همین.وجنسینگ بخور.بخدا ازژل رویال اصل بگیر تا عسل اصل کوهستان خوردیمو نشد روز نمونه گیری هم خوب استراحت کرده باشه با ارامش نمونه بده بااین استرسی که شماداری به نظرم تواتاق نمونه هم نرو بیچاره رو استرس میدی.تا خدا نخواد نمیشه نمیشه.برو که مادرشدی😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
محیا کم غذا بپز.تنها راهش همینه.یخچالو پر نکن.تو کابینتا چیزی نزار.بزار پیدا نکنه،دم دستش نباشه که ب ...

زدم ب سيم آخر سارا، ميتونم فردا باهاش خيلي جدي صحبت كنم، خييييلي جدي و داغون،،،  يه قرار ١٥ روزه بزاريم، ناهار انواع مختلف آش و شام سالاد با گوشت،،،

به نظرت ١٥ روز اصلا تاثيري داره؟؟؟

...
😩 آههههه،،، مرسي كه گفتي، يعني در اين حد ادا و أطوار و قِر و افاده طبيعيه؟؟

اره عزیزم

تا اینجایی که من تجربه کردم طبیعیه.

حالا همسرمن تو این گیرو واگیر قفل کرده که اربعین بره کربلا..یعنی دیوونم کرده.اصلا انگار نه انگار من دارم این همه میدووم ..انگار که اصلا تو این خونه نیست.امشب دعواش کردم که چرا بی فکر رفته ثبت نام کرده ..میگه میخام برم از امام حسین بخام.میگم اخه چراالان.حالا که من دارم سیکلمو شروع میکنم چرااا... قهر کرد رفت خابید.داروهاشم نخورد...دیوونم کرده..سه ماهه دارم ال دی میخورم که سیکلمو شروع کنم.این ماهم اینطوری اطوار ریخت...

محیا جون مردا همه شون مثل همن..خودتو اذیت نکن.منم تا قرصاشو ندم دستش نمیخوره.به خدا همه رو جدا کردم ...

اقایون شاید به زبون نیارن ولی ته دلشون قبول ندارن مشکل دارن.اونیم که دکترا میگن از لحاظ اینا واسه خودشون میگن😂😂😂

زدم ب سيم آخر سارا، ميتونم فردا باهاش خيلي جدي صحبت كنم، خييييلي جدي و داغون،،،  يه قرار ١٥&nbs ...

اره خیلی تاثیر داره.فقط کم بپزز محیا....راستی اونقدری به اون مسئله فکر نکن که خودتو فراموش کنی.. به خودت برس.پیاده روی برو.اب زیاد بخور.پروتئین هم خوب بخور...

اقایون شاید به زبون نیارن ولی ته دلشون قبول ندارن مشکل دارن.اونیم که دکترا میگن از لحاظ اینا واسه خو ...

اره .ازمایششو اینجا گذاشتم بچه ها گفتن خوبه.ولی بردیم دکتر گفت خوب نیست.حالا میگه بچه های سایتتون درست میگن..دکتره هیچی نمیدونست 🙄😁

اره عزیزم تا اینجایی که من تجربه کردم طبیعیه. حالا همسرمن تو این گیرو واگیر قفل کرده که اربعین بره ...

بزار بره.انشالله حاجتشو میگیره.من اعتقاداتم زیاد قوی نیست اما دارم این چیزا رو باور میکنم اخه به چشم دارم میبینم.انشالله شماهم حاجت روا شی بگو مارو دعا کنه

اخ کاش الان باشوهرت مهمون مابودین تا بی اشتهایم باغذاخوردنش درست شه😋عزیزم شما تنهادرگیر نیستین همه ...

ستاره خيلي ازت ممنونم خدا عوضت بده دست من خاليه،،، جدا همه اين مشكلاتو شمام داشتين؟؟؟ دي اف اي چن بود و تحرك و مورفو؟؟؟؟

دقيقا به خاطر همين تامين آرامششه كه دارم نصفه شبي جِر ميخورم از حرص ولي طول روز به روش نميارم كه دارم سكته ميكنم،،، باور كن با نهايت سخاوت و محبت و گشاده رويي باهاش برخورد ميكنم و شبا احساس ميكنم قلبم داره دوپاره ميشه از وسط،،، نگران قند و چربيه كوفتي هستم وگرنه كه نميخوام لزوما تغذيه ي خاصي داشته باشه

...
خيلي كار خوبي ميكني، حالا كه شرايط برات فراهمه چرا ندي خب منم ميخواستم ولي بدجوري گير افتادم همسرم ...

ميدونم خيلي سخته خدايي يه تنه بخواي با اين قضيه بجنگي به هر حال همراهي يه نفرو كنار خودت ميخواي كه حس كني

به قول خودت شايد شرايط مادي يا هر چي ديگه روش تاثير گذاشته

يه كم بهش فرصت بده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اره .ازمایششو اینجا گذاشتم بچه ها گفتن خوبه.ولی بردیم دکتر گفت خوب نیست.حالا میگه بچه های سایتتون در ...

😂😂😂این اعتماد به نفسو نداشتن که مرد نبودن

اره خیلی تاثیر داره.فقط کم بپزز محیا....راستی اونقدری به اون مسئله فکر نکن که خودتو فراموش کنی.. به ...

خودم مكمل نداده دكتر، دارم ب كمپلكس ميخورم مال همون شركته كه قرص دارچينو توليد كرده بود،،، ميشه بگي دكترت بهت چي مكمل داده؟؟

...
بزار بره.انشالله حاجتشو میگیره.من اعتقاداتم زیاد قوی نیست اما دارم این چیزا رو باور میکنم اخه به چشم ...

اره دیگه نزارم بره به دلم میاد .عذاب وجدان میگیرم و بعدا هم هرچی بشه میخام ربطش بدم به این موضوع..انشاالله همه بچه های تاپیک تا محرم سال دیگه نی نی های سالم و خوشگلشون تو بغلشون باشه.الهی امین❤❤

ستاره خيلي ازت ممنونم خدا عوضت بده دست من خاليه،،، جدا همه اين مشكلاتو شمام داشتين؟؟؟ دي اف اي چن بو ...

من همسرم واریکوسلشو عمل کردبهترین دکتر.اما انقدبد عمل کرد که بیضه چپ شوهرم تحلیل رفت.خوب نشد که نشد.ولی این باراخری تویک ماه این دوتا کار رو انجام داد تعداد اسپرمش شد ۱۰۰میلیون از ۲۰میلیون و حرکت و مورفولوژی ۳درصد.بااینکه صفر بود.البته من این سری اصلا رژیم غذایی رعایت نکردم گفتم ولش کن هرسری کلی پول بده اخر بی نتیجه پولش به کنار همین اعصاب خوردیش که هی بخور نخور.خودمم که تنبلیم داغونه.حالا انشالله تااخر خدابرامون بهترین دیده