2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست

آنا جون دیروز سونو ک بودم خیلی پروب فشار میداد روی شکم از اونجا ک اومدم بیرون تا آخر شب زیر دلم و کمرم درد گرفته بود مثل درد پریودی😐 یعنی میگفتم اگه خدایییییییییی نکرده اتفاقی بیفته از دست دکتر سونو شکایت میکنم😐😁خلاصه قرص ایزوپرین خوردم الان خداروشکر بهترم و دردی ندارم...این دردی ک من گرفتم همون انقباض بود؟

سلام ب دوستان گلم..آنای عزیزم ک دیگه ب امید خدا نزدیک فارغ شدن هستی دوستانی ک جدیدا مامان شدید تبریک ...

آخی مبارکه دریاجونی،خداحفظش کنه برات دخترحرف نداره🧚‍♀️💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون.دکتربرای من امپول سینا فکت نوشته ازدیشب تاحالا چندتا داروخونه اطرافمو گشتم همه یاندارن یا اگه دارن ایرانیشه.دکتربه من گفته خارجیشوبگیر..آناجون میتونی آدرس چند تاداروخونه که تومحدوده شهران،جنت آباد باشه که لین دارو رو دارن برام پیدا کنی؟

آنا جون دیروز سونو ک بودم خیلی پروب فشار میداد روی شکم از اونجا ک اومدم بیرون تا آخر شب زیر دلم و کم ...

عزیزم بعد سونو طبیعیه نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون.دکتربرای من امپول سینا فکت نوشته ازدیشب تاحالا چندتا داروخونه اطرافمو گشتم همه یاندارن ...

عزیزم سینافکت که ایرانیه.....

پس سوپرفکت نوشته.....

عزیزم والا فکر کنم پیدا کردنش سخت باشه حالا زنگ بزن ۱۴۹۰ ببین میدونن اصلا هست یا نه.....

عزیزم من شماره و آدرس یه سری داروخونه رو تو صفحه ۵ یا ۶ گذاشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب دوستان گلم..آنای عزیزم ک دیگه ب امید خدا نزدیک فارغ شدن هستی دوستانی ک جدیدا مامان شدید تبریک ...

سلاااام بهار جووونی 

مبارک بااااشه انشالله صحیح و سلامت دختر نازتو بغل بگیری 😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
😆😆😆😆به کلمه بیچاره ها کلی خندیدم. آره وزنش هم 2100 شده بود. واقعا بی خیال وزن شدم انگار بهتر هم ...

خب طفلكيا رو هي بالا پايين ميكنيم هر روز يه گيري بهشون ميديم يا دكتر يا خودمون 😬

ان شاءالله كه اين هفته هاي آخرم خوب و خوش بگذره و به شادي و سلامتي بغلشون بگيريم

میتونه از آزاد شدن باشه..... از آندومتریوز باشه..... باید ببینی نظر دکترت چیه.....

از آندومتریوز باشه یعنی چ ؟ مایع آزاد ک تو رحم باشه یعنی چ رزطی ب آندومتریوز داره ؟ لطفا . من الان رفتم ی جای دیگه آزمایش شذخیره رو تکرار کردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

انا جون یه سوال داشتم من امروز 21 انتقالمه 31م مرداد اخرین پریودیم بود و به دلایلی از روز چهار داروهامو و شروع کردم و نوزدهم شهریور انتقال دادم الان میشم هفته چند؟ جنینام هم دو تا پنج روزه بلاست بودن. بتام هم 39هزار بود

عزیزم من خیلی از سونو نمیفهمم منظورم اینه یه سونوی تخصصی با نصر یا امثالهم بشی بد نیست..... چون تهر ...

چرا دوماه پیش چربیم پایین اوردم شد ۱۵۹ و هر روزم ک برا تنبلیم متفورمین میخوردم دیروز ک با ذخیره چربی دادم تا اینکه بازم چربیم رفته بالا ۵۵۰

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود