2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هیستروگرافی همون عکس رنگیه

واییییییی بازم خدایا😭

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بیاین واسه درد معده من راهکار بدین.هیچی نمیتونم بخورم.😭😭تهوع ندارم ولی معدمو یکی انگارچنگ زده.دکتر ...

عزيزم شما غداهاي سبك تر سعي كن بخوري شايد بهتر شدين، وعده هاي غذاييتونم زياد بكنيد ولي با حجم كم

انشالا بهتر بشين

سلام انا جون نازنینم و دوستای عزیز دل.... انا جونم من هفته پیش با اصف جاه ویزیت شدم...معاینه لگنی و ...

عزیزم این نکته رو باید توجه کنی که بیمارستانای آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی قطعا بالا سر هر پروسیجری خصوصا عمل ها دانشجو و دستیار حضور داره و این کاملا به وجدان دکتر برمیگرده که خودش انجام بده یا بده دست دانشجو . 

من خودم کار کردم تو بیمارستان علوم پزشکی و با چشم دکتری رو دیدم که انقدددر عوضی بود که حتی بالا سر مریض تو اتاق عمل واینمیستاد و میرفت سراغ کارای خودش و مریضا رو میداد دست دستیارا . چند بار دیدم که مریضا رو داغون کردن .

ببین البته همه اینطور نیستن دکتر باوجدان زیاده ولی همین جوری که آنا جون گفت باید حتما از دکترت مطمین بشی و این به نظرم کار راحتی نیست . حالا بازم خود دانی

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام من دوبار از سر شروع کردم اینبار رویان ولی رویان حتی با اینکه من یه بار باردارشدم و باردوم انتقا ...

رویان همه رو هیسترو میکنه منم بااینکه همه چیم سالم بود وهیستروسکوپی شده بودم باز هیسترو شدم البته هیسترو تشخیصی چون میگن بعدانتقال منفی بهتره انجام شه.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلام آنا جون.. اندو تو ازمایش چطور تفسیر میشه؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام یه سوال دیگه بپرسم ؟ من ان شاالله ابان انتقال دارم ، طبع من گرمه ولی رحمم بشدت سرد ، بنظرتون چی کار کنم یکم رحمم گرم بشه؟ اخه گرمیجات نمیتونم بخورم خیلی طبعم گرمه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام به همگی 

آناجان سلام میخواستم بدونم پروسه انتقال جنین فریزشده چقدراست من الان یهماه پانکچرشدم بخاطراندومترجنیناموفریزکردن الان هم زنگ زدم مرکزگفتن روزدوم قاعدگی برم اونجابعدشم گفن تا45روزبایدداروبخور

خواستم بدونم واقعابعد45روانتقال میدن؟؟

خب برا چی بمن داد اونم فقط 10تا دونه. مشاور داروییش گفت برا اینکه بهتر پریود بشی. دیدم توضیح جالبی ...

خوب میخواد با قطعش رحمت پاکسازی بشه احتمالا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان من اينجا دوتا جنين دارم با اين شرايط هم انتقالش ب صلاح نيست ميخوام بيام ابن سينا بايد از ...

عزیزم اگه برا آندومتریوز میری که به نظرم نرو بخش زنان چون بازم میفتی تو دور باطل.....

مستقیم برو طبقه همکف کلینیک آندومتریوز.....

بعد که اونجا کارت راه افتاد خواستی میگی ارجاعت بدن بخش زنان.....

اگه گفتن برو از بخش زنان شروع کن بگو بیرون تحت درمانی و اینجا صرفا برا آندومتریوز اومدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیاین واسه درد معده من راهکار بدین.هیچی نمیتونم بخورم.😭😭تهوع ندارم ولی معدمو یکی انگارچنگ زده.دکتر ...

پنتاپرازول چی امتحان کردی؟