2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
لاله جون فک کنم شما با بتا پایین باردار شدی ممکنه بگین بتا چند بود و روز چندم ازمایش دادین؟ چون من ...

عزیزم روز ۱۴ یا ۱۵ بتاش ۵۱ بود و ضریبشم ۴ برابر شدن بود تقریبا....

یعنی دو روز بعدش ۴ برابر شد حدودای ۲۰۰ و خورده ای.....

یعنی احتمالا دو روز قبلشم یعنی روز ۱۲-۱۳ بتاش حدودای ۱۲ و خورده ای بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا گلم تازه هست دیگه از نصفه شب کامل راه افتاد منم دیگه امروزو گذاشتم روز دوم ودارم میرم سونو   ...

به سلامتی عزیزم.....

برو به سلامت عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین من منطورم تو نیستی چون توهم شرایطتتو میدونم من جاهای دیگه خم صحبت کردم تاپیک های دیگه همه گفتن ...

سلام عزیزم خوبی؟منم ساکن جزیره ی قشمم،میشه پیام دوستیمو قبول کنی؟

و اینکه منم تقریبا شرایطم مثل شماست،البته تا حدودی شرایط آب و‌ هوایی و شغل و اینچیزا هم تاثیر میذاره.گلم بندر پیش دکتر خشاوی میری؟من هرسری میزدم میرفتم شیراز،دیدم انگار دکترای اونقد معروف و موفق توی میکرو نداره جز رستمی که واقعا نمیتونستم چندبرابر هزینه کنم برای میکرو.تصمیم گرفتم برم یزد،چون گفتن هزینش هم مناسبتره،شوهر منم اسپرمش ضعیفه و فعلا داره دارو مصرف میکنه.تمام امیدم اینه تا دوماه دیگه یکم شرایطش بهتر شه و چندتا جنین تشکیل شه لااقل.میدونم خیلی سخته.ماهایی که تو این مسیر قدم میذاریم باید خیلی خیلی قوی باشیم.فشاری که بخاطر حرفای دیگران رومونه یه طرف،عشق و علاقه ی خودمون و همسرمون به بچه هم یه طرف.اما با غصه خوردن‌و ناامیدی چیزی درست نمیشه.قوی باش دوست من.ما حتما موفق میشیم.خداوند مطمئنا دوست داره ماهم شاد بشیم اما ما آدما صبرمون کمه و زود میشکنیم.نگران‌نباش.اقدام کن برای میکرو.ان شاالله‌که‌نتیجه میگیری عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
متاسفانه حتی اکه بچه بزرگ‌شه ازدواجم کنه باز میزنن تووسرش تورو اوردن و غیره حدقل خانواده های ما عمو ...

راستی‌ یه چیز دیگه هم بهت بگم گلم،یه بار شوهر من ازمایش داد،تعدادش شده بود ۲۰۰ تا دونه،دکتر بهش دارو داد،شوهرم اصلا درست دارو نمیخوره

ولی مکمل فرتیل اید رو‌خورد.سری بعدی شد ۹۰۰ هزارتا

سری بعدیشم شد ۴ میلیون

ولی من شک داشتم به ازمایش اولی.ببین ممکنه اون قوانین ازمایشو یه وقت کامل انجام نداده باشین؟یا مثلا موقع نمونه دادن استرس چیزی داشته.به هرحال اگه‌دکترش دارو داده بگو‌مصرف کنه حتما.و اینکه‌حتما تکرااار کنه ازمایشو.امیدوارم اشتباه شده باشه.یا با دارو بیشتر بشه تعدادش

شوهر من کلا تمام فاکتورای ازمایشش هی‌کم و زیاد میشن.مثلا مورفو تو ازمایشای اولیش ۳-۴٪ بوده.اما حرکتش صفر تقریبا.بعد یه جاهایی مورفو صفر شده حرکتش بیشتر.یا تعداد بالا رفته و‌بقیه پایین!خلاصه نمیدونم‌چجوریاس.امیدوارم روز نمونه برداری بهم‌بگن اسپرم خوب پیدا شده و جنین خوب تشکیل میشه.جز فکرا مثبت‌کاری از دستمون بر نمیاد گلم.برات بهترینهارو میخوام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من دوستم شوهرش کلا ۷ تا دونه اسپرم سالم داشت که هر ۷تا دونش جنین شد پس نگران چیزی نباش مهمه اینه که ...

ان شاءالله جفتمون موفق میشیم و ان شاءالله همه کسایی که مثل ماهستن هم موفق بشن

سلام عزیزم خوبی؟منم ساکن جزیره ی قشمم،میشه پیام دوستیمو قبول کنی؟ و اینکه منم تقریبا شرایطم مثل شما ...

سلام گلم بله متاسفانه تو همچین شرایطایی ادم نیاز به حمایت داره اما هیچکس دزک نمیکنه و فقط سرکوفت میشنویم

من پیش خشاوی رفتم هزینه گزافی هم باس پرداخت میکردم ولی یکی از بهم‌دکتر مریم‌عزیزی رو معرفی کرد ایشون به من گفتن شما هزینه ازاد رو نداری اشکال نداره من میام دولتی براتون انجام میدم هزینه ۳ تومن البته با دارو شاید ۴ ۵ تومن بشه یزد هم خودم نرفتم ولی دختر خالم رفته بود میگفت خیلیا مثل شما بودن نتیجه نگرفتن تعداد کمی گرفتن ازمایش شوهرمو نشون داده بود گفته بود بهتره برن تهران که متاسفانه من تهران هزینشو ندارم و نخواهمم داشت

راستی‌ یه چیز دیگه هم بهت بگم گلم،یه بار شوهر من ازمایش داد،تعدادش شده بود ۲۰۰ تا دونه،دکتر بهش دارو ...

عزیزم والا نمیدونم استرس داشته یانه ولی فاکتور نمونه گیری درست انجام شده ۷۲ ساعت فوقش ۷۵ ساعت

اره یه بار ماهم از تکرار کردیم‌چون اشتباه شده بود  ولی مناسفانه شوهرم هرسری ازمایش رو به کمبود بود اسپرمش

فریتل برا ما دکتر من گفت خوب نیست قوی نیست بهم رپروستازیس داد که داره میخوره  ولی همچنان تحرک از اولش صفر بود مرفو اول ۲ بعد شد ۱ اون موقع اولین ازمایش ۱.۵ میلیون داشتیم بعد شد ۲.۵ مورفو شد ۱ بعد شد ۲۰۰هزار الانم که تو ازمایش نوشته به ندرت دیده میشه

عزیزم والا نمیدونم استرس داشته یانه ولی فاکتور نمونه گیری درست انجام شده ۷۲ ساعت فوقش ۷۵ ساعت اره ی ...

دورت بگردم غصه نخور.من شک ندارم تو مامان میشیییی💚مشکل مردا مثل خانما نیست عزیزم،یکم زمان میبره به دارو جواب بدن.من که فعلا خودمو سپردم دست خدا.توام بهش فکرنکن.امیدوارم هزینه ت جور شه بتونی بری تهران دکتر خوب.شوهرت اهل سیگار و مشروب اینا نیس؟اضافه وزن نداره؟ببخشید اگه دوست نداشتی جواب نده...

مردا هم گناه دارن.من خودم بعضی وقتا حرص میخورم از دستش،اما واقعا میبینم خودش هم داره عذاب میکشه.و شدیدا عاشق بچه ست.هعی روزگار☺

سلام گلم بله متاسفانه تو همچین شرایطایی ادم نیاز به حمایت داره اما هیچکس دزک نمیکنه و فقط سرکوفت میش ...

پس ان شاالله پیش همون دکتر خودت نتیجه میگیری گلم.به اینچیزا فکرنکن.استرس بیخود نده به خودت.البته کاملا درکت میکنم چون همدردیم.ولی چه میشه کرد گلم.با انرژی مثبت این مسیرو برو.شاید خدا خواست و بار اول با عمل جواب گرفتی گلم.امیدوارم خبر مامان شدنتو بشنوم به زودی

دورت بگردم غصه نخور.من شک ندارم تو مامان میشیییی💚مشکل مردا مثل خانما نیست عزیزم،یکم زمان میبره به د ...

خداروشکر اهل این چیزا نیست لاغرم هست

ولیدمشکل شوهر من نه واریکوسله نه چاقی و اعتیاد شوهرم ۴سال قبل اینکه با من ازدواج کنه بندرعباس جوشکاری ارگون بوده و متسفانه جوشکاری ارگون تشعشعات مادون قرمز فرا بنفش و گرمای خیلی شدید داره دکتر گفت بخاطر همین دکتر گفت همون کارشو ساخته  عوارض جوشکاری ارگون هم همونه

پس ان شاالله پیش همون دکتر خودت نتیجه میگیری گلم.به اینچیزا فکرنکن.استرس بیخود نده به خودت.البته کام ...

ان شاءالله عزیزم همه منتظرا

خیلی سخته واقعا متاسفانه حرفا و رفتارا هم تاثیر همین موقعیتیه که توش قرار میگیریم بعصی حرفا از ته دل نیست فقط بخاطر استرس و ترسه

اناجان من مرکززنگ زدم میگه انوکسارو قطع نکن چون دوقلوی هستی.من که میگم یکیش افتاد.دکتراینجابهم گفت من واسه مریضام لک بیفتن قطع میکنم حالا موندم چکارکنم سونوهم هفته بعده.نمیخوام الکی هی راه بیفتم برم سونو .مرکزم گفت استراحت کن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلام دوستای گلم.

بالاخره منم رسیدم به انتقال،

سه شنبه انتقالمه.

الان دارم روزی سه تا قرص استرادیول میخورم و یه آمپول پروژستون میزنم.

راستی دکترم گفت چون تعداد جنین هات بالاست (۱۴ تا، سه بسته دو تا ۵ تایی یکی ۴ تایی) جنین ۵ روزه برات انتقال میدیم.یعنی انتقال جنین در مرحله بلاستوسیت.

به نظرتون چند تا میتونن انتقال بدن؟ ممکنه یکی فقط برسه به این مرحله؟ 

و اینکه اینجوری ممکنه چندتا جنین ها رو از دست بدم ، چون به اون مرحله نمیرسن. ایراد نداره؟ حیف نیست؟ 

البته میگن ۱۰ درصد شانس رو بالاتر میبره.

کسی تجربشو داشته؟ چه جوریاس؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستای گلم. بالاخره منم رسیدم به انتقال، سه شنبه انتقالمه. الان دارم روزی سه تا قرص استرادیو ...

سلام عزیزم بسلامتی انشالله.والا من اگه جات بودم حتما شانسمو امتحان میکردم چون خدا رو شکر جنینات زیادن و میتونی روشون ریسک کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین