2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048120 بازدید | 684644 پست
تو تنها نیستی همه مثل هم هستیم من الان بعد۴بار مثبت شدم امروزم خونریزی افتادم میگم خدایااگه بچه میخو ...

همه اینارو درک‌میکنم میفهمم ولی شمام‌منو درک میکنید دیگه دست خودم نیست این فکرا میاد سراغتم بخدا از عمد نیست این فکر طلاق و هرچیز دیگه ایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه اینارو درک‌میکنم میفهمم ولی شمام‌منو درک میکنید دیگه دست خودم نیست این فکرا میاد سراغتم بخدا از ...

خدابزرگه.حل میشه😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلام خانومها از اونجایی که بعد از انتقال بیشتر خانمها دچار یبوست میشن میخواستم تجربه خودمو بهتون بگم من بعد از غذا به خصوص ناهار شروع میکنم ده دقیقه ربع ساعت پیاده روی و اروم پهلوهام و روی معدم رو از بالا به پایین دست میکشم همین باعث شده مشکل یبوستم رفع شه خیلی روش خوبیه حتما امتحان کنین

اناجون،من صبح ظاهرا پریود شدم ولی تا الان اصلا ن روی پد امده و ببخشید ن توی دستشویی میاد فقط وقتی خومو با دستمال پاک میکنم ی خرده خونی میشه؛ببخشید مشخصه ک داخل و ا ژ ن  خون هست ولی بیرون نمیاد؛حالا چون روز دوم باید برم سونو بنظرتون امروز روز اولم قراربدم؟یعنی ممکنه بخاطر ال دی. ک میخوردم باشه درست بیرون نمیاد؟این دومین پری بعد پانکچرمه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات عزیزم..... چه رحمتی..... علت سقطت رو نفهمیدی؟ عزیزم والا تبریز ف ر ز د ی رو از دوستان شنیدم. ...

باید آسپرین و آنوکساپارین استفاده کنم.

قبلا جواب آزم رو تو همین تاپیک گذاشته بودم و با شما مشورت کرده بودم.

خیلی ممنون لطف کردی😍😍😍😍

یعنی امپول رو قطع کنم؟

نه نمیگم سر خود قطع کنی.....

بپرس ببین لازمه قطعش کنی چون بعضا میبینی دکترا حواسشون به داروهای موجود نیست.....

تاکیدی بپرس لازمه قطعشون کنم یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه نمیگم سر خود قطع کنی..... بپرس ببین لازمه قطعش کنی چون بعضا میبینی دکترا حواسشون به داروهای موجو ...

صبح زنگ میزنم.میگم شمادارو رو قطع کردی خونریزیتونم بنداومد؟

تو میگی مثلا از ۱۰۰ تا ۳تاش سالمه از سالم‌منطورت سالمه سالمه ینی بارور کنندس

عزیزم سالم از نظر شکل ظاهریه.....

وگرنه قطعا به هیچ وجه نمیتونن بگن اسپرم یا تخمک سالمه یا نه.....

میبینی طرف جنین گرید آ بلاست داره ولی بعدا معلوم میشه اصلا جنین سالم نبوده چون صاحب اسپرم یا تخمک کلا مشکل کرومزومی داشته...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم اون هفته دکترگفت اگه لک دیدی انوکساواسپرین رو قطع کن.الان دیگه مصرف نکنم؟شماباقطع اونا خوب شدین؟ ...

عزیزم برا من انوکسان رو با لک قطع نکرد ولی با خونریزی قطع کرد.....

پروژسترونم اضافه کرد دو روزه خونریزی قطع شد و تا دو ماه فقط لک بود.....

عزيزم منم وقتي يكي از جنينام رشدش متوقف شد تا چند روز درد داشتم ، چند وقت بعدشم خون آبه ازم اومد، بع ...

شماالان زایمان کردین؟اون یکی دفع شه روی جنین دیگه تاثیرنداره؟از خدامه یکی باشه.اخه واسه مادوقلویی خیلی سخته دکترا هم زیادراضی به دوقلویی نیستن .طبیعی که باردار نشدیم بگیم رحم قبول کرده وچیزیش نمیشه.دوقلو استرسش زیاده

عزیزم سالم از نظر شکل ظاهریه..... وگرنه قطعا به هیچ وجه نمیتونن بگن اسپرم یا تخمک سالمه یا نه..... ...

درسته بعد این‌مشکلاتو قبل انتقال مبفهمن یا بعدش؟

دوم اینکه اگه از ۷۲ ساعت ۴ ۵ ساعت بگذره مشکلی نیست برا نمونه گیری؟ 

نه ساک دوتا کامل دیده شد خودمم دیدم خارج رحم نبود.میگم اگه سقط شده باشه الکی دارو نخورم.راستی سرخود ...

عزیزم والا من دو تا آمپول داشتم......

با خونریزی دو تام شیاف اضافه کرد انوکسانم قطع کرد خونریزی قطع شد ولی لک همچنان بود تا دو ماه.....

عزیزم برا من انوکسان رو با لک قطع نکرد ولی با خونریزی قطع کرد..... پروژسترونم اضافه کرد دو روزه خون ...

من امروز  ۳تا شیاف با دوتا امپول بزنم ایراد داره؟تافردازنگ بزنم بپرسم

خونریزیم الان تیره هست دیگه شفاف نیست البته کم شد