2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
سلام عزیزم..... والا من از نرخهای جدید خبر ندارم اما در کل هم تهیه داروها سخت شده هم ظاهرا گرونترم ...

خدا برات حفظش کنه .من برای بار دوم میخوام برم آی وی اف کنم اما خبری از هزینه جدیدش ندارم

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاستوسیت ب همون جنین 5روزه میگن؟

عزیزم هر جنین پنج روزه بلاست نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما ک دیگه با مشکلای من کم و بیش آشنایین احتمال داره ک من بیارم . اون دوستم ک امروز رفته بودش مشکلش ...

عزیزم احتمالش هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من 3 هفته قبل یعنی تو 28 هفته از دادم لازمه یعنی دوباره بدم؟ دفع پروتئین نداشتم

بعد ورم کردنات بوده یا قبلش؟

اگه قبلش بوده بدی بد نیست.....

آزمایش عفونت ادرار بدم یا اینکه دکتر معاینم کنه ؟ آزمایش عفونت ادراری بدی معلوم میشه ؟ 

هر دو رو میتونی داشته باشی....

سلام من امروز رفتم سونو ،قرص ال دی و سینال اف داد تا یکماه دیگه برم سونو و ان شاالله بقیه کارهای انت ...

عزیزم خوب آزهای تکمیلیو بعضی دوستان انجام دادن....

اما شما دیگه سیکلتو شروع کردی....

ایشالله که مشکلی نداری.....

عزیزم احتمالش هست.....

عزیزم خوب چرا با وجود کیست انتقال نمیدن ؟ خیلیا ک با وجود کیست بازم باردار میشن و مشکلی نیست و جذب میشه . اصلا این ک جنین میخوان تو رحم بذارن چکار تخمدان دارن ک کیست داره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خانوما پرولوتون تا هفته چند ميزنين؟ انوكسا تا چند ؟ به من گفت پرولوتون تا ٣٦ بعد تا اول ٣٧ هم انوكسا ...

من آخرین پرولوتونم میشه ۳۶ هفته....

سری قبل ۳۱ بود.....

انوکسانم تا چند روز قبل زایمانه.....

عزیزم خوب چرا با وجود کیست انتقال نمیدن ؟ خیلیا ک با وجود کیست بازم باردار میشن و مشکلی نیست و جذب م ...

عزیزم خوب میخوان تو بهترین شرایط باشه.....

این همه هزینه میکنن بهتره ریسک نشه.....

عزیزم خوب آزهای تکمیلیو بعضی دوستان انجام دادن.... اما شما دیگه سیکلتو شروع کردی.... ایشالله که مش ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین ... 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘