2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ممنونم آناجان انشاءالله ک دوتامون جواب بگیریم مال من خونریزی ام داره متاسفانه

مال منم چند روزه خون میبینم.....

البته فعلا در حد لکه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مال منم چند روزه خون میبینم..... البته فعلا در حد لکه.....

شماکه گفتی بهم باروغن زیتون ماساژبدم واقعابرام خیلی خوب بودیبوستم خیلی خیلی بهترشده فقط این شقاقم خداکنه زودترخوب بشه خیلی دردآورده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم طبیعیه منم کلا حس خوبی به ال دی ندارم..... سعی کن قبل خواب بخوری که کمتر اذیت بشی.....

سلام آنا جان خوبي عزيزم

رفتم سونو 

چيزي ديده نشد ن در رحم و ن در لوله ها 

ب نظرم زود بوده درسته 

حالا بعداز ظهر ميرم ببينم دكتر چي ميگه 

ب نظر م يه بتاي ديگه انجام بدم خوب باشه فردا 

اگه لازم شد جايه ديگه بدم اشكال نداره ؟ چون رنج آزمايشگاه زده از ١ ،، 

شماکه گفتی بهم باروغن زیتون ماساژبدم واقعابرام خیلی خوب بودیبوستم خیلی خیلی بهترشده فقط این شقاقم خد ...

آره دردش واقعا وحشتناکه.....

ببخشیدا اینجوری میگم اما یه کم با آب ولرم که شستی و نرم شد ببخشیدا با انگشت هدایتش کن برن تو اینطوری دردش کمتر میشه.....

بیرون که باشن فکر کنم خشک میشن دردناکه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان خوبي عزيزم رفتم سونو  چيزي ديده نشد ن در رحم و ن در لوله ها  ب نظرم ...

عزیزم خوب خیلی زود بوده.....

آز جای دیگه بدی نمیتونی با قبلی مقایسه کنیا!!!!!

کسی بوده ازمایش اولش منفی باشه دوم مثبت؟بیمارستان گفت قطع نکن داروتو تا ازمایش بعد 

عزیزم خوب تعداد زیادی نبودن اما بوده کسی که حتی آز دومشم منفی بوده ولی باردار برده.....

عزیز دلم این همه صبر کردی یه کم دیگه صبوری کن ایشالله خدا معجزه شو نشونت میده.....

منم دارم ال دی میخورم. برای سیکل لانگ انتقال جنین فریز. دکتر گفت جایگزینی براش نیست. چون ال دی حال منو خیلی خراب میکنه و نصف شب با تهوع زیاد از خواب بیدار میشم. حالا قبل از خواب یه قرص ضد تهوع به اسم ادیترون میخورم (باید تو دهن نگه دارید تا آب بشه)خداروشکر دیگه اصلا اذیت نمیشم. 

عزیزم خوب خیلی زود بوده..... آز جای دیگه بدی نمیتونی با قبلی مقایسه کنیا!!!!!

اينو ميدونم 

گفتم شايد رنجش زده از يك ، فرقي نكنه جاي ديگه باشه 

حالا برم دكتر ببينم چي ميگه 

برام دعا كنيد

خيلي ممنونم 🌹

سلام دوستان

من امروز روز چهارم پريودمه بعد از پانكچر ولي هنوزم خيلي زياده و لخته دارم پري هاي قبليم روز چهارم اصلا لخته نداشتم ديگه و خيلي كم ميشد ولي اين سري نه،كسي اينطوري بوده؟؟؟تياز هست برم دكتر؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خو چی کنیم؟نمیشه نوع دیگه شو بخریم؟

همه داروهای هورمونی همینه من الان دو روزه قرص هم تموم شده ولی عوارضش خب تو بدن هس .سینه هام بشدت دردمیکنه ک بیشتر عصبیم.میکنه.ولی چاره ای جز تحمل نیست  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یه سوال دیگه‌هم دارم،اگه دوست داشتین جواب بدین،میخوام یه جورایی تکلیفم با خودم روشن شه بچه ها شماها ...

من ۴بارمیکرو کردم فقط مامانم میدونست اونم بخاطر اتفاقی که سرم اومد.الانم انتقال دادم بازم هیشکی نمیدونه.لزومی نداره یه مسئله شخصی هست بگی چی بشه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام آنا جان خوبي عزيزم رفتم سونو  چيزي ديده نشد ن در رحم و ن در لوله ها  ب نظرم ...

دکتر سونو که میری بگو قدرت دستگات از چه بتای نشون میده.به من گفتن سونو واژینال چون زودتر نشون میده.اماجای که سونو رفتم گفت من دستگاه شکمی از بتا ۱۵۰۰به بالا نشون میده اینقد قدرتش بالاست ولی خودم اصرار به واژینال کردم.مرکز ناباروری خیلی ادمو میترسونن.خارج رحم هم که باشه نمیخواد یه چیزی معلوم شه تا درمان شی.فقط باید پول سونو بدی به نظرم هفته ۵ باید تموم شه بری

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید