2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
سلام انا جون من همیشه پریودام سروقته یه بار20روز تأخیر داشتم تمام علایم بارداری راهم داشتم ازمایش دا ...

با بیست روز تاخیر ۸ بوده؟

خوب ممکنه زودتر اگه آز میدادی بالاتر بوده پایین اومدش ۸ بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله ایرانیه.... من برا هر دو بارداریم ایرانی داشتم.... اکثریت دوستامون ایرانی زدن.... عزیزم ...

ی سوال دیگه . من ک باید دوازده پری برم برا سونو ک ماه بعد انتقال بدم . الان ی کسی گفتش ک من رفتم و برام استرادیول و سوپرفکت دادش این سوپرفکت برا چیه و تزریقش چجوره ؟ از چندم باید تزریق شه کلا برا چی اینو میدن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با بیست روز تاخیر ۸ بوده؟ خوب ممکنه زودتر اگه آز میدادی بالاتر بوده پایین اومدش ۸ بوده....

همسر من ازواسپرمیه اصلا ممکنه که بارداری صورت گرفته باشه؟

😍😍خدایا شکرت
ممنون از پاسخت دوست عزيز،، ميتونم سوال كنم چه جوري بود تحرك و تعداد و مورفو و بعد از پودر چ جوري شد؟

قبل از مصرف پودر، اسپرم سالم،فقط 13 درصد بود بعد از مصرف دیگه آزمایش نگرفتن، اما تعداد جنین تشکیل شده خوب بود 

قربونت فدات.استرس گرفتم اینقدازدوقلوی وریسکش میگن😢😢.میترسم بلندشم

عزیزم نترس همونطوری که خدا شمارا لایق دونسته دوتانی نی بهتون داده پس مطمئن باش تواناییشم بهتون میده انشالله خدا خودش حافظ  ونگهدارشون باشه.

😍😍خدایا شکرت
شاید بارداری ان شالله

نه خواهر بارداری چیه من 10شهریور خونریزی کردم . تازه 11سال هر روز اقدام کردم باردار نشدم الان با این وضعیتم و روحیم عمرا دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خداشاهده هزینه ش برمن زیر۲۰۰ هزارتومن شد.فقط فاکتور ۵ اضافه تر از لیست شماداشتم که به تنهایی۳۰۰هزارت ...

کدوم آزمایشگاه آزمایشهاتونو دادی که اینقدر هزینش کم شد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آهان پس هايپر شدي كه انتقالت عقب افتاد فك كنم چون تخمدانهات الان تو وضع عادي نيستن و احتمالا سايزشو ...

آره عزیزم اولش هایپر نبودم ولی بعد پانکچر هایپر شدم 

خداجونم شکرت       
نه خواهر بارداری چیه من 10شهریور خونریزی کردم . تازه 11سال هر روز اقدام کردم باردار نشدم الان با این ...

میگم شما برا انتقال فریزتون سوپرفکت هم داشتین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزيزم خودت هم داري ميگي مقاومت ميكنن واسه نوشتن اينا منم رفتم پيش دكتر واسم بنويسه گفت تا دو سه تا ...

دکتر منکه گفت اگه این آزمایشام بدی ما نگاه نمیکنیم 

از حرص دیگه چیزی نتونستم بگم 

خداجونم شکرت       
میگم شما برا انتقال فریزتون سوپرفکت هم داشتین ؟

نه عزیزم نداشتم

نه عزیزم نداشتم

جنین فریزی داشتین ؟ من ضخامتم خیلی کمه همین منو خیلی نگران میکنه ؟ شما چ توصیه ای برا ضخامتم دارین یادمه ک مال شما خوب بودش

ثمین جون شاید نی نیه 😄😄😄😃😃😃

نه عزیزم من 10شهریور خونریزی داشتم خواهری