2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
میگم عزیزم سلکسان همون خارجی انوکساپارین هستش ؟ برا من احتمالا انوکساپارین ۶۰۰۰ هستش اگه بخوام خارجی ...

عزیزم بله سلکسان خارجیشه.....

قیمت ۶۰۰۰ رو نمیدونم ولی ۴۰۰۰ تا چند هفته پیش دونه ای ۱۴هزار تومن بود قیمت آزلدش با تایید فکر کنم یک سوم میشه....

بیشتر از ۳۰ تا در ماه نمیتونی تهیه کنی.....

تازه بخوایی نسخه بعدیو بگیری زودتر از یکی دو تا مونده نمیتونی بخری.....

ضمنا فکر این نباش زیاد بگیری چون نگهداریش راحت نیست پس همون هنر کنی سی تا سی تا با تایید بخری.....

چون زیر ۲۵ درجه باید نگه داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارانبهاري عزيز نه كلا تحرك صفره ، انگاري همه مرده ان

عزیزم برا میکرو خیلیم تحرک ملاک نیست مهم مورفو هست....

مورفوش چنده.....

همسرت ب ی ض ه هارو خنک نگه میداره؟

طبعش گرمه یا سرد؟

اگه گرمه زیادی بهش گرمی ندیا.....

شلوار لی و لباس تنگ و.... رو رعایت میکنه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام افسون جان.فردا نوبت دارم بدای قلب دومی محتاج دعاهاتون هستم

ایشالله که تشکیل شده عزیزم....

@تورک_آنا      عزیزم  آز اسپرم همسرم چطوره؟

خوبه عزیزم.....

عزیزم بله سلکسان خارجیشه..... قیمت ۶۰۰۰ رو نمیدونم ولی ۴۰۰۰ تا چند هفته پیش دونه ای ۱۴هزار تومن بود ...

گلم ترسم از اینه ک تموم بشه تو این تحریم . بعدش ی بسته سی تایی هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم بله سلکسان خارجیشه..... قیمت ۶۰۰۰ رو نمیدونم ولی ۴۰۰۰ تا چند هفته پیش دونه ای ۱۴هزار تومن بود ...

شمام سلکسان‌ دارین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همگی. مامان های جدیدمون خیلی براتون خوشحالم انشالله با خوشی تمام لحظاتتون رو سپری کنید و به ...

فدات عزیزم بهترم اما امروز باز یه کم اذیتم کرد....

دیگه پسرم خواسته خیلی لوسم نکنه....

فدای سرش....

ایشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه....

تورك اناي مهربون سلام، فدات منظورم ورودي جديد ني ني سايتم! مدركمو گرفتم قربونت، خواهشا دعام كنين!&nb ...

میدونم عزیز دلم داشتم باهات مزاح میکردم.....

گفتم ربطش بدم به ورودی جدید دانشگاه مامان شدنت البته جهشی ایشالله.....

گلم ترسم از اینه ک تموم بشه تو این تحریم . بعدش ی بسته سی تایی هستش ؟

عزیزم نه بستش سی تایی نیست.....

بستگی به برندش داره اکثرشون دو تایین بعضیام ۶ تایی.....

عزیزم آخه خیلی حجیمن نمیتونی زیادتر بگیری نمیتونی نگهش داری.....

خوبه عزیزم.....

کدوم عدد مورفو رو نشون میده؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فك ميكنم زوده من الان پري اولمه پري دوم كه پاك شدم بايد برم احتمالا باز دوباره ال دي  ميده به ...

به من گف سومین پریود بیا 

راستی چند روز بعد پانکچر پریود شدین؟؟

خداجونم شکرت