2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان،اناجون امروزرفتم سونوخداروشكرضخامتم خوب شده بودگفت عاليه.فقط تعجب ميكنم چراديروزاونقدزيا ...

خدارو شکر عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها كسايي كه هايپر شدن و انتقالشون به تاخير افتاده يك سوال دارم. من نه ام پري شدم اين ماه. ...

سلام عزيزم

منم هفته گذشته روز ١٤ سيكلم پانكچر شدم شنبه اين هفته يعني ديروز روز ٢١ سيكلم پري اومد خيلي هم شديد، پري قبليم بخاطر ال دي خيلي كم بود ميدونستم اگه انتقالم عقب بيفته خيلي شديد ميشه،نگران نباش امپول هاي هورموني بي تاثير نيستن

البته اين پري من دل درد هم زياده به نظر خودم بخاطر سيكل و داروها طبيعيه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، احتمالا اینجا فقط سوالای راجب میکرو مطرح میشه ولی من سوالمو میپرسم اگه اطلاعی داشتین کمکم کنید ...

عزیزم خوب شما سابقه سقط مکرر دارین....

باید حتما بررسیهای تکمیلیو انجام بدی نه اینکه هی سیکل پشت سیکل.....

شاید علت سقطت معلوم بشه طبیعیم بتونی باردار بشی.....

عزیرم من جات باشم حتما آزهای تکمیلیو میدم.....

لااقل نسخه ۳ و ۴ از این مجموعه که که برات میذارم یه جورایی انجام بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام، احتمالا اینجا فقط سوالای راجب میکرو مطرح میشه ولی من سوالمو میپرسم اگه اطلاعی داشتین کمکم کنید ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام بچه ها كسايي كه هايپر شدن و انتقالشون به تاخير افتاده يك سوال دارم. من نه ام پري شدم اين ماه. ...

سلام عزيزم بعدازتخمك كشي اولين پريودمعمولا زيادولخته لخته س منم اينجوري بودم نگران نباش طبيعيه

سلام بچه ها بتاي دوست من روز ١٤ انتقال ٧٠٠ و خورده اي

بنظرتون بيشتر از يه دونه ني نيه؟😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام عزيزم منم هفته گذشته روز ١٤ سيكلم پانكچر شدم شنبه اين هفته يعني ديروز روز ٢١ سيكلم پري اومد خي ...

ارزو پري شدي چه عجب

خب خداروشكر😸🙊

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
پس شماهم مثل من ۱۴شهریور انتقال دادین؟بچه های ما رفیق میشن باهم😍😍مبارکت باشه گلم.سونوشدی؟

آره با هم بوديم 😍 فقط فرقمون اينه واسه من جنين يك روزه بود واسه تو ٥ روزه 

ان شاءالله صحيح و سالم بغلش كنيم  آمين ❤️

نه عزيزم فردا شب ميام تهران ان شاءالله سه شنبه سونو دارم 

شما چي سونو شدين ؟ ان شاءالله ك همه چي برات خوب پيش بره 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

عه جدی توی ابن سینا هم هست؟

بله عزیزم ابن سینام هست.....

آره با هم بوديم 😍 فقط فرقمون اينه واسه من جنين يك روزه بود واسه تو ٥ روزه  ان شاءالله صح ...

اره امروز رفتم سونو دوقلو بود.من دیگه تهران نمیرم همین شهرخودم پیگیرمیشم استرس وخطر راه برام از همه چی بدتره

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا جون ببخشید خیلی اذیت میکنم . خون هماتوم روشن میشه یا تیره ؟  دکتر گفت خون تیره و قهوه ای می ...

عزیزم برا من با خون قرمز و کاملا زلال و روشن و تازه شروع شد.....

بعد که انوکسانمو قدع کردن و شیاف اضافه کردن قطع شد و تبدیل به لکه و لخته های قهوه ای شد.....

آنا جون زیر چشماشم  خیلی پف داره به نظرت مال شیر خشکش هست ؟

اینو دقت نکرده بودم.....

عزیزم شما به نظرم یکی دو هفته لااقل ببلاک بده ببین چطور میشه.....

اگه دیدی بهش ساخت دیگه ببلاک بده.....

قیمتشم ۲۲ هست.....

ارزو پري شدي چه عجب خب خداروشكر😸🙊

واااااااي سارا وحشتناكه دختر 

يادته گفتم ميخوام برم مسافرت؟؟؟ اينقد شديده كه عقب انداختمش.البته من زعفرون هم دم ميكنم ميخورم كه رحمم پاك شه

كلا گرمي ميخورم

تو چطوري

خوبي؟؟؟ ني ني ها چطورن؟؟؟ علائم چي داري؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

عزیزم طبیعیه نگران نباش.....