2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048228 بازدید | 684647 پست
احساس میکنم یکی پاشو گذاشته رو گلوم احساس خفگی میکنم نمیتونم با کسی حرف بزنم حتی با شوهرم حرف های رو ...

دقیقااااا

واقعااا این دکترا چطوری میخوان اون دنیا پاسخگوی زجرهای روحی و روانی که به ما میدن ..باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟دوستان کسی تا حالا ب روش تایم لپس آی وی اف کرده؟اصلا چی هست این؟دیروز تو شبکه خبر در موردش ی خبر پخش شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یعنی اینقدر سرش خلوته؟چه جالب

دکتر خوبی بود حس خوبی به آدم میده.شما که ابن سینا پرونده داری زنگ بزن ابن سینا بگو می خوام بادکتر امیر جنتی ویزیت بشم بهت نوبت میده برای ازمایش اسپرم هم راحت همون جا انجام میدید.

QUOTE=69676976]عزیزم آز دومت معلومه ژن غلطت خونو داری هم پای وان هم mthfr جهشو داری..... بعدیم که تی اس هاشت اساسی ...[/QUOTE]

آناجان

بیشتربهم توضیح میدی.بااین که نباید استرس بگیرم اما استرس گرفتتم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنونم  دلم آروم شد ب خاطر سونو واژينال و زود بودن ميترسيدم  آنا جان جنين من الان ٤ ه ...

وایییی عزیزم 

مبااااارکه انشالله نی نی نازتو صحیح و سالم بغل بگیری 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
احساس میکنم یکی پاشو گذاشته رو گلوم احساس خفگی میکنم نمیتونم با کسی حرف بزنم حتی با شوهرم حرف های رو ...

انشالله خدا بهترین دکتر برات میشه خودش از این همه سختی نجات میده همه مارو.خدایا شفای همه رو برسون

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ممنونم  دلم آروم شد ب خاطر سونو واژينال و زود بودن ميترسيدم  آنا جان جنين من الان ٤ ه ...

پس شماهم مثل من ۱۴شهریور انتقال دادین؟بچه های ما رفیق میشن باهم😍😍مبارکت باشه گلم.سونوشدی؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ثمین خیلیییییییییییییی خستم از تشخیص هتی اشتباه دکترها، از اینکه تا الان هر دکتری رفتم در حد نهایت ک ...

میفهممت چی میگی.واقعا که بعضیاشون خیلی نامردن.من دیروز زنگیدم مطب رزاقی میگم صحت داره خانم دکتر میخوان تشریف ببرن خیلی راحت میگه بله.میگم وا پس تکلیف ماها چی میشه میگه دکتر ضامنتون که نیست گفتم دکتر کدوم دکتر رو تایید میکنن بریم پیششون میگه محسن معینی .حالا نمیدونم والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دلم میخواد طلاق بگیرم شاید مجردی بی بچه بودن بیشتر بهم ارامش بده تا این خونه سرد و سوت و کور که انگا ...

منم همین حس رو دارم بارها به همسرم گفتم بیا مثل آدم جدا شیم حداقل میدونم شوهر ندارم که بچه ای داشته باشم .

باور کن الان اگر شوهرامون دوست پسرامون بودنا تا الان 3بار باردار شده بودیم و سقط میکردیم .کار دنیا برعکسه حسابی.میگم یادته مابا هم دوست بودیم هرروز نیروانتظامی جلومونو میگرفت شما چه نسبتی دارید بخدا اونموقع موهامم رنگ میکردم حلقه هم مینداختم الان 4ساله مو هم رنگ نکردم یکی نیست بترسه چه نسبتی دارید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم همیشه چند ماه تو نوبت بودن دلیل بر کفایت دکتر نیست..... من که خیلی ازش راضی بودم.... به ما ک ...

توی نت هم گشتم خیلی خیلی ازش تعریف میکنن.من زنگیدم به مطب اپراتور پاسخگو بود که از ساعت 5تا 7عصر هر روزه ویزیت میکنن یعنی نوبت نگیرم دیگه؟

سلام، احتمالا اینجا فقط سوالای راجب میکرو مطرح میشه ولی من سوالمو میپرسم اگه اطلاعی داشتین کمکم کنید،

من ۱۸ شهریور تو مرکز ابن سینا آی یو آی کردم دکتر برا دیروز آز نوشته بود،

از عصر جمعه لک بینی شروع شد بااین حال دیروز رفتم آز دادم زنگ زدم گفتن منفی بوده، از عصر جمعه تا الان همش لک میبینم هیجوقت لک بینیم انقد طول نمیکشید کمردرد دارم ولی درد دلمو زیاد حس نمیکنم، بنظرتون چرا اینطوری شدم؟

من ۳ بار سقط داشتم از آخرین سقطم ۱سال و نیم میگذره که باردار نشدم بنظرتون بازم برم آی یو آی یا برم سراغ میکرو؟

آخه از شهرستان میرم تهران برا همین آی یو آی کلی بدبختی کشیدم😔

الحمدالله❤
پریودم ربطی به ایمنی نداره.....

ممنونم آنای عزیزم