2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
دوستان يه سوال! ادم تا وقتي علاعمي مثل تهوع اينا داره يهني جنين داره رشد ميكنه؟! يا ربطي نداره؟!

ربطی نداره . من اصلا علائم بارداری نداشتم غیر از گرسنگی 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام به همگی 

مامانی طاها مبارک باشه عزیزم..ان شالله یه بتای توپ در انتظارت باشه ..

عزیزم شما با چه وسیله ای برگشتی شهر خودت ؟

بچه هااا

کسی میدونه شیاف سیکولوژیست خارجی کجا میتونم گیر بیارم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره . من اصلا علائم بارداری نداشتم غیر از گرسنگی 

اخه كسايي كه تهوع داشتن ويهويي قطع شده گفتن جنينشون رشدش متوقف شده

من همش منتظر روزاييم كه نوبت دكترمه😶كه دلم يه ذره اروم بگيره كه همه چي خوب پيش ميره

لاله جون واسه بزرگی تخمدان راهی جز کوتر تخمدان نیست؟ 

نه عزیزم
البته کوتر هم بستگی به سایز و عدد ذخیره داره همه ی کسایی که تخمدان بزرگ دارن کوتر نمیکنن
سایز تخمدان شما چند هست؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
برا ما زایده بیرون زده..... برا من که یه قلمبه یهویی از دیروز بیرون زده اصلا نه میتونم درست راه برم ...

آنا جون من خونریزی هم داشتم با بیرون زدگی و زخم داخلی وضعیتم افتضاح بود با اینکه هرگز یبوستم نداشتم نمیدونم چه مرضی بود منو گرفته بود دکترم بهم پماد رکتول داد سه شب پشت سرهم مصرف کردم تموم معضل هام رفع شد الانم راحتم هر لحظه حس سوزش دارم خوددرمانی میکنم و پماد رو میزنم عالیه امتحانش کنی ضرر نمیکنی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان طاها مبارکت باشه عزیزم
ان شاء ا... فردا از میدی و همه چیز عالیه و پسر گلت هم به ارزوی خودش میرسه و یه خواهر یا داداش خدا بهش عنایت میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
قربونت عزيزم  ممنونم 😍 ان شاءالله الهي آمين 😘💖 خدا تو راهيت رو برات حفظ كنه ❤️

تبریک میگم عزیزم

انشالله دوشنبه با یه بتای تپل مپل خوشیمون تکمیل میشه🙏🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام به همگی  مامانی طاها مبارک باشه عزیزم..ان شالله یه بتای توپ در انتظارت باشه .. عزیزم شما ...

سلام عزيزم 

خيلي ممنون ان شاءالله آمين 

ان شاءالله قسمت شما به زودي بشه 

من با پرواز اومدم عزيزم

از پله ش هم بالا نيومدم چون پرواز بزرگ بود زياد پله داشت با بالابر رفتم .  

مامان طاها مبارکت باشه عزیزم ان شاء ا... فردا از میدی و همه چیز عالیه و پسر گلت هم به ارزوی خودش می ...

ممنونم لاله جان 

ان شاءالله آمين ❤️ 

و خدا دله همه دوستاي تاپيك رو ب زودي شاد كنه 

از شما هم ممنون واقعا اين مدت خيلي مرحم دلمون بودين بهمون كمك كردين  

هم شما هم آنا جان 

خدا هميشه دلتون رو شاد كنه 🌹

تبریک میگم عزیزم انشالله دوشنبه با یه بتای تپل مپل خوشیمون تکمیل میشه🙏🏻

از شما هم ممنونم عزيزم 

ان شاءالله همه چي تا آخرش برام ب خوبي پيش بره الهي آمين ❤️

ان شاءالله شما هم ب سلامتي اين مراحل رو طي كني و بچه ت رو سالم و صالح بغل كني آمين ❤️

واقعا خيلي روحيه تاثيير داره  من خودم وقتي سري قبل منفي شدم خيلييييي ناراحت شدم اصلا انتظار ند ...

😍😍😍😍😍😍😍😍

عزيززززززززززززم مباركت باشه 

گواراي وجودت

انشالله صدو بيست سال قلبش بتپه برات

ديدي گفتم گزگز سينه هات نشانه بارداريه 

الهي شكر❤️❤️❤️❤️❤️❤️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام به همگی  مامانی طاها مبارک باشه عزیزم..ان شالله یه بتای توپ در انتظارت باشه .. عزیزم شما ...

شاينا جون داروخانه دكتر سجاديان كيانپارس داره

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
در حد لک دیده بودم.مثل یک خونابه تیره که خودمو خشک میکنم یکم دیده میشه .حالااز صبح که ندیدم ولی ادرا ...

نگران نباش ایشالله خیره ولی حواست باشه....

تو اولین فرصت تست ادرار میدی لازم باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😍😍😍😍😍😍😍😍 عزيززززززززززززم مباركت باشه  گواراي وجودت انشالله صدو بيست سال قلبش بتپه ب ...

😍😍😍

ممنونم عزيزم 

ان شاءالله آمين 

ان شاءالله شما هم ب زودي ميري دوردونه هات رو براي هميشه مياري خونه 

آره حق با تو  بود اون گز گز نشونه ي وجود دوردونه م بود 

اول نميخواستم باور كنم ميگفتم شايد برا داروهاست 

نميخواستم الكي اميدوار باشم 

نميخواستم تست بزنم 

اما اين شد ك وادارم كرد ب تست زدن  

ك خدارو  شكر ميكنم و همش همنوعان خودم رو دعا ميكنم 

ك همينطور ك دله منو شاد كرد 

دله همه رو با دادن رحمتش شاد كنه 

❤️❤️❤️ 

سلام صبح بخير  ممنون آنا جان خيالم رو راحت كردي يكم نگران شدم گفتم نكنه بعد از تخمك كشي اتفاقا ...

عزیزم مبارکت باشه گوارای وجودت.....

همبازی پسرت به سلامتی داره میاد.....

عزیزم آزم فردا بده دوشنبه میتونی تکرار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com