2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه ها سلام.من امروز بلاخره بعد از ١١ روز از تخمك كشي حالم خوب شد و بدون هيچ دردي از خواب پا شدم و ت ...

عزیزم خدارو شکر بحرانو رد کردی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدارو شکر بحرانو رد کردی.....

اناجون يعني براي پيشگيري از هايپر شدن بايد به محض شروع سيكل، آدم شروع كنه به خوردن روزي دو سه ليوان دوغ و روزي سه چهارتا سفيده؟؟ اينجوري به كيفيت تخمك كه لطمه اي وارد نميشه؟ شما سري آخر كه به لطف خدا نتيجه گرفتين، از شروع سيكل با شروع اولين امپولهاتون  شروع كرده بودين ب ميل كردن دوغ و سفيده؟؟؟

...
بچه ها سلام.من امروز بلاخره بعد از ١١ روز از تخمك كشي حالم خوب شد و بدون هيچ دردي از خواب پا شدم و ت ...

خدارو شكر كه حالتون بهتره، ميتونم سوال كنم داروهاتونو چيا بودن؟ و چندتخمك داشتين كه هايپر شدين؟ از شروع سيكل رژيم برا هايپري داشتين؟

...
عزیزم بله جواب سونو لازمه..... عزیزم والا دبل مارکرو فکر کنم صبح انجام بدی تا شب حاضره ولی من چون ی ...

دکترم میگفت برای دوقلوها آزمایش درست جواب نمیده با این وجود برام نوشت که انجام بدم ولی چون مشکلم ژنتیک بود بهم گفته با دکتر ژنتیکم مشورت کنم ببینم آزمایش دیگه ای هست که باید بدم شما آزمایش های دیگه تون به جز دبل مارکر چی بود که باید انجام میدادید؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
ای شیطوننننننن..... همسرتم کم ناقلا نیستا..... عزیزم از فردا لااقل دو ساعت فاصله بدین....

انا جون بذا یه سوال حرص در بیار بپرسم.....محض خنده

انااا تو رو خداااا جواب بدهههه من خیلی نگرانم بیست و دو ساعت 

یش انتقال دادم ولی هیچ علایمی ندارم چرا علایم ندارم یعنی هیچی وای خدااا......

دوستای عزیزم من این سری به علایم هیچ توجهی نخواهم کرد 

قربونت بشم انا جون.

حالا یه  سوتل واقعی یه جا خوندم که نباید دستتو بالا ببری و وسایل بردرری مثلا از کابینت و....ولی خوب پس اون موقع نباید موهامو شونه کنم!!!بالاخره دست بالا میره یا موقع خواب بخاطر سر دردم همش دستم رو پیشونیم بود خب اینا یعنی دستمو زیاد میارم بالا بدنم کش میاد ضرر داره؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها امروز روز۱۵انتقالمه فرداموعدپریودم .امروز پریود شدم فکر نکنم لک باشه لک نیست دستمال خون روان وتیره بود😢😢😢😢دیگه دارو نزنم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

اناجان روز ۱۲انتقاال گفتم گفتم لک دیدم ودرد شدید از اونروز به بعد کامل علائم بارداریم رفت یبوست.معده درد سینه درد یعنی یه حس سبکی داشتم.من هر۴بار همینجوری هستم نمیدونم کجای بدنم مشکل داره.ولی هم روز ۱۲ وهم دیشب استرس بدی منو گرفت بعدشم درد😢😢😢😢تموم شد

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
خدارو شكر كه حالتون بهتره، ميتونم سوال كنم داروهاتونو چيا بودن؟ و چندتخمك داشتين كه هايپر شدين؟ از ش ...

من منوپيور داشتم ١٥ تا و ٦ تا هاش ام جي كارما.من ١٤ تا تخمك داشتم كه هشتاش جنين شد.نه رژيم رو بعد ازپانكچر گرفتم ولي راستش اينقدر تهوع داشتم و حالم بد بود كه اصلا چيزي نميتونستم بخورم چه برسه بتونم رژيم بگيرم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
خوبه پس، خرابكاري ميكني چيزاي ديگه نده بهشون، همونا خوبه كافيه

من بیشتر رو خودم متمرکز شدم ک رحم و تخمک رو تقویت کنم.خدا کمکمون کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ايواي از دست اين نيني سايت  از خودش كلماتو تغيير ميده، پيش فرض تايپ ميكنه،  نيواجون &nb ...

خواهش میکنم گلم متوجه شدم.نی نی سایت....است.آره ویتامین ث ک برا مردا عالیه حتما بهشون بده.انشالله نتیجه بگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اناجون يعني براي پيشگيري از هايپر شدن بايد به محض شروع سيكل، آدم شروع كنه به خوردن روزي دو سه ليوان ...

عزیزم به هیچ وجه قرار نیست همه اینکارو بکنن.....

خواهشا اشتباه نکنین.....

اولا باید بدونی مستعدی برا هایپری یا نه.....

ببین من سفیده تخم مرغ رو نه صرفا برا هایپری برا تقویت تخمدان از دو سه ماه قبل شروع سیکل شروع کردم به خوردنش بعد بارداریمم ادامه دادم.....

پروتئینم (گوشت و مرغ و ماعی) کلا خوبه برا تقویت بدن و تخمدانا و.....

اما دوغ به هیچ وجه نخوردم.....

حتی من برا کسایی که استعداد هایپریم دارن و احتمال انتقال فرش دارنم توصیه نمیکنم خصوصا اگه طبعشون سردم باشه.....

ببین اگه کسی هایپر شد برا پیشگیری همون سفیده و پروتئین و آب کافیه و اگه حتمی شد هایپری و انتقالشم به چند ماه بعد موکول شد میتونه دوغم اضافه کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترم میگفت برای دوقلوها آزمایش درست جواب نمیده با این وجود برام نوشت که انجام بدم ولی چون مشکلم ژنت ...

چکاپ کلی بود عزیزم.....

قند و سی بی سی و ادرار و تیروئید و....

انا جون بذا یه سوال حرص در بیار بپرسم.....محض خنده انااا تو رو خداااا جواب بدهههه من خیلی نگرانم بی ...

اول ماهیتابه رفت بالا بعد دیدم شوخی کردی اومد پایین......

خخخخخخخ.....

بابت دستم والا من که ریر نشدم ولی در کل کششی که حس کنی به تخمداناو شکمت فشار میاره خوب نیست.....

نه دیگه در حد نرمال.....

اون وفت باید دستاتو گچ بگیرن تکون ندی که.....

بچه ها امروز روز۱۵انتقالمه فرداموعدپریودم .امروز پریود شدم فکر نکنم لک باشه لک نیست دستمال خون روان ...

عزیزم نمیشه گفت پریودیه.....

نمیگم پریود نیست اما قطعیم نمیشه گفت پریودیه تا آز ندی....

پروژستروناتو داشتی دیگه؟

زنگ بزن ببین چی میگن شاید بگن بیشترش کنی.....

منم موقع خونریزی خونریزی اساسی داشتم.....