2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
نه نداشته الان چيكار كنه بره دكتر ؟

به دکترش بگه ایشالله چیزی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم خواهری.اطلاع داری جواب سی دی مارکرا چند روز طول میکشه تا بیاد؟

مال من تو نیلو ده روزه حاضر شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون یه سوال خیلی مهم وحیاتی و فوری دارم...  تو سیکل میکرو ام من الان از دیروز که 17 س ...

عزیزم نگران نباش منم با ال دی لک میدیدم.....

زنگ بزن به دکترت بگو.....

یا ممکنه بگه بقیشو اچ دی بخوری.....

یا به هر حال یه تجویزی میکنه.....

دکتر من به ازای باقیمانده ال دی ها مثلا ۷ تا مونده بود میگفت ۷ تا استروژن کنژوگه ۱/۲۵ بگیر کنار اون ۷ تا ال دی اونارم بخور.....

برا من اینطوری قطع میشد.....

خلاصه اصلا نگران نباش منم این حالتو داشتم و شکر خدا مامانم شدم.....

ثمین جون گرفتاری چیه؟ مطمئن باش حکمتی هست..... شاید قراره تا اون موقع خودت مامان بشی.....

نه خواهر 11سال و 4ماه طبیعی اینقدر اقدام کردیم نشد بعد یهو میخواد معجزه شه ؟عمرا؟دلخوشی الکی برا کسی مثل من جواب نمیده خواهر خخخخ.بخدا نمیدونم چرا همش به در بسته میخوریم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مال من تو نیلو ده روزه حاضر شده بود.....

ده روز که عالیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه خواهر 11سال و 4ماه طبیعی اینقدر اقدام کردیم نشد بعد یهو میخواد معجزه شه ؟عمرا؟دلخوشی الکی برا کسی ...

🤣🤣🤣😂😂

بقول شوهرم خسته شدیم🤣🤣🤣

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه ها از روز انتقال حساب کنم ۱۴شهریور امروز۱۵روزمیشه بی بی چک یعنی جواب میده؟تاشنبه دیگه نمیتونم.بیمارستان بری ازت ازمایش نمیگیرن؟

🤣🤣🤣😂😂 بقول شوهرم خسته شدیم🤣🤣🤣

والا بخدا

بچه ها از روز انتقال حساب کنم ۱۴شهریور امروز۱۵روزمیشه بی بی چک یعنی جواب میده؟تاشنبه دیگه نمیتونم.بی ...

امروز 14 روز از انتقالت میگذره نشون میده بیبی چک قطعا ولی وای الان آنا میاد منو میکشه خخخخ

امروز 14 روز از انتقالت میگذره نشون میده بیبی چک قطعا ولی وای الان آنا میاد منو میکشه خخخخ

ندارم .شوهرمم نمیخره‌😣😣خیلی دلم میخواد الان بی بی میزدم

خوب کاری میکنه نمیخره ولی نشون میداد

انشالله شنبه میری آز میدی +میشی با ی بتای تپل 

انشالله شنبه میری آز میدی +میشی با ی بتای تپل 

خداکنه.متنفر از صدای دکتر که میگه ای وی اف منفی شد😢😢اخه هرسه باراین ازمایشگاه رفتم وگفتم سریع حاضرکنید ۱۰دقیقه میگن بشین وقتی دکترصداشو میشنوم داغون میشم همش توگوشمه

خداکنه.متنفر از صدای دکتر که میگه ای وی اف منفی شد😢😢اخه هرسه باراین ازمایشگاه رفتم وگفتم سریع حاضر ...

انشالله که اینبار فرق میکنه.ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟دلیل سه بار منفی چی بود؟؟