2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
پس فرش و تازه تازه بهتره اخر؟ 

خوب یا بهتره یا در یه حده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من کلا با سر خود خوردن دارو مخالفم..... نسبت به این مکملم اطلاعاتی ندارم به نظرم لاله جون بهتر ...

تنا جون امپل انوکسا یخچالیه؟تو دارو خانه گفتن نیاز نیس بذاری یخچال

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی میتونه جواب بده؟امپول انوکسا یخچالیه؟

عزیزم یخچالی نیست . خودت روی جعبه ش رو بخون نوشته تو دمای چند درجه نگه داری بشه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
به من گفت توی داروخونه که توی در یخچال نگهدار.روشم زده یخچالی

عزیزم ملاک نوشته ی روی خود داروست ، من سه تا مارک مختلف گرفتم هیچ کدوم یخچالی نبود . شاید برای شما فرق داشته .

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم ملاک نوشته ی روی خود داروست ، من سه تا مارک مختلف گرفتم هیچ کدوم یخچالی نبود . شاید برای شما ف ...

برای من روش نوشته زیر بیست و پنج که آناجون گفتن بهتره تو کلمن نگه دارین ولی من می دارم توی در یخچال

عزیزم والا من ص د ر ی رو خیلی قبول دارم..... آدرسشو سرچ کنی میاد سمت شرقه تو فرجامه....

ممنون آنا جون از تو نت اطلاعاتش رو پیدا کردم یه سوال دیگه ویتامین د من 25 بود دکتر برام قرص دوز 1000 نوشته ولی نمیدونم باید روزی یه دونه بخورم یا هفته ای یه دونه میشه راهنماییم کنید 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
تنا جون امپل انوکسا یخچالیه؟تو دارو خانه گفتن نیاز نیس بذاری یخچال

عزیزم یخچالی نیست ولی باید زیر ۲۵ نگه داشت.....

اگه خونه تون خنکه و دماش دستته نیازی نیست ما چون خونمون ۲۷-۸ به بالاست تو این فصل، من تو یه کلمن میذارم و با فاصله از داروها یخم توش میذارم و دماشم با دماسنج کنترل میکنم و معمولا زیر ۲۰ هست دماش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جون از تو نت اطلاعاتش رو پیدا کردم یه سوال دیگه ویتامین د من 25 بود دکتر برام قرص دوز 1000 ...

عزیزم دز هزار فکر کنم روزانه ست بازم دوستانی که استفاده کردن بهتر میتونن کمک کنن....

عزیزم شرایط همسر شما خیلی خوبه اصلا با این ازمایش باید انتظار طبیعی باردار شدن داشت از شما در ضمن ...

مرسی از راهنماییت لاله جان ❤❤❤خیلی نگران بودم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم یخچالی نیست ولی باید زیر ۲۵ نگه داشت..... اگه خونه تون خنکه و دماش دستته نیازی نیست ما چون خو ...

انا جون اولین بارمه هنوز میترسم بزنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام دوستان خدارو شکر جواب انتقال من مثبت شد، تیتر بتام شد۲۹۷

خدارو هزار مرتبه شکر ❤❤❤❤❤❤

خیلی دلم گرفته بود.داشتم پستا رو میخوندم یهوپیام قشنگت به چشمم خورد.اشکم دراومد 😢😢

خداروشکر که نتیجه گرفتی 

انشاالله قسمت همه منتظرای تاپیک ❤❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚