2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
ممنونم ازت گلم.نود درجه؟!بعد اینکه تو‌ انتقال دادی؟چیشد؟

بله ۹۰ درجه بزن.من اون سیکلی که پیورگان داشتم  تخمک هام بهتر از سیکل های قبل بود.ولی مشکل اسپرم برای ما شدید هست ومن نتیجه نگرفتم.

بله ۹۰ درجه بزن.من اون سیکلی که پیورگان داشتم  تخمک هام بهتر از سیکل های قبل بود.ولی مشکل اسپرم ...

عزیزم ببخشید اگه اینو میپرسم.چون شوهر منم مشکل اسپرم داره.اسپرماش چجور بودن؟چندتا جنین تشکیل شد؟مشکل تعداد و‌مورفو و حرکت بود؟یا ژنتیک و اینا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جونم یه سوال دیگه هم داشتم.میدونم قرار شد زیاد صفحه هارو نبریم جلو،ولی الان تا یادمه میشه بپرسم؟ ...

عزیزم یخ همون یه ربع بذاره چون دکتر همسرم یه ربع گفته بود ولی همسرم من زیادم میذاشت.....

پیورگان معمولا جزء آمپولهای ۴ تا ۶ عصره.....

معمولا دور نافه مگه دکتر جای دیگه توصیه کنه.....

راجب تزریق روز ۸م اگه ویزیتت قبلشه بذار برا بعد ویزیت شاید دکتر دزشو کم یا زیاد کنه اما اگه ویزیتت بعد زمان تزریقه بزن برو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببخشید اگه اینو میپرسم.چون شوهر منم مشکل اسپرم داره.اسپرماش چجور بودن؟چندتا جنین تشکیل شد؟مشکل ...

نگران نباش شما حتما نتیجه میگیرید.تعداد۱۸ میلیون ولی تحرک و مورفو همیشه صفر هست.من ۳بار تا حالا میکرو کردم.

سلام اناجون عزیزم و دوستان.. انتقال فرش یعنی چی؟   و چرا میگن اسپرم فریز درصد گرفتنش ب ...

عزیزم یعنی فریز نمیکنن و تازه تازه از تنور درش میارن میذارن تو دل مامانشون.....

خخخخخخخ.....

اما بعضیا انتقالشون میمونه برا بعد فریز میکنن بعدا انتقال میدن.....

عزیزم اصلا همچین چیزی نیست که بشه فریز و فرش رو مقایسه کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یخ همون یه ربع بذاره چون دکتر همسرم یه ربع گفته بود ولی همسرم من زیادم میذاشت..... پیورگان مع ...

چشم عشقم.ممنونم از راهنماییات.خدا‌تورو برای ما و‌ خونوادت حفظ کنه که خیلی ماهی 😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگران نباش شما حتما نتیجه میگیرید.تعداد۱۸ میلیون ولی تحرک و مورفو همیشه صفر هست.من ۳بار تا حالا میکر ...

ای وای اینم همینطوره.تحرکش صفره مورفو هم یک درصده.ای خدا😔

انتقال فرش يعني جنين فريز نشده رو انتقال بدن  اسپرم فريز نشنيدم ولي شنيدم جنين فريز شانس گرفتن ...

عزیزم نمیشه مقایسه کرد جنین فریز و فرش رو.....

بعضا فریز بهتره بعضا فرش، فکرتونو درگیر این اطلاعات ریز نکنین.....

عزیزم یعنی فریز نمیکنن و تازه تازه از تنور درش میارن میذارن تو دل مامانشون..... خخخخخخخ..... اما ب ...

انا جون‌توی‌دفترچه ی راهنمایی که به منم دادن‌درمورد میکرو‌ و ای وی اف توضیح داده بود نوشته بود شانس جنین فریز بیشتره .نمیدونم چرا😐ولی خب من اعتقادی ندارم به این چیزا.فکرکنم جفتش در صد مثبت شدنش یه اندازه باشه

سلام به همه

عزاداریاتون قبول

الهی به حق این شبها و روزها همگی این جمع حاجتاشونو بگیرن از صاحب این شبها

باردارا بسلامت بگذرونن این دورانو

و منتظرا همین روزا حاجت روا بشن و دامنشون سبز ان شاالله😘😘

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
اینایی که شوهراشون ازو هستن ازشون بگیرن فریز کنن اونجا دیگه... یا برا میکرو همون روز پانکچر عمل تسه ...

میتونن درخواست فریز اسپرم بدن برا احتیاط.....

اما معمولا همون روز پانکچر تسه انجام میشه که اسپرم فرش باشه....

صبا جان کجایی؟ بیا یه خبری از خودت بده

سلام عزیزم خوبم ممنون که یادم بودی

من سرمای شدیدی خوردم این مدت چون دارو نمیتونم بخورم طولانی شده واقعا کلافه م کرده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من امروز خيلي ناراحت و نگران بودم و تو مركز وقتي فهميدم از ١٥ تا تخمكم فقط شش تا جنين شده دلم هري ري ...

عزیزم هیچ ناراحت نباش و همه چیز را بسپار به خدا

من برای آی یو ای با چند تا دونه قرص لتروزول نزدیک پونزده تا فولیکول داشتم اون وقت برا آی وی اف بعد از ایییییین همه آمپول فقط سه تا فولی به درد بخور که یکیشم بعد پوچ از اب در اومد.یعنی شد دو تا جنین

با یه جنین که انتقال دادن دوقلو باردار شدم.پس اگه میدونستیم همه چیز دست خداست آرامش بیشتری داشتیم

منم کقتی دکتر بهم گفت میخوای پانکچر را کنسل کنی و از اول دارو بگیری مثل تو زار زار گریه کردم چون یادم رفته بود خدا پشت سرم ایستاده